הצלקת של חברה שלי

בת-עמי

New member
הצלקת של חברה שלי

אתם יודעים יש לי חברה שנפצעה בפיגוע ירי והצלקת שלה (פיזית מתחילה להטשטש) אז דיברת איתה בכיף (כמה שאפשר) וצחקנו מלא ופתאום האמצע הצחוק היא התחילה לבכות ואמרה לי את יודעת בת-עמי הצלקת שלי לא תהיה ברורה תמיד אהל היא נשארת לי כאן(והיא מצביעה על הלב) איך אני יגדל ילדים???? איך אני יחיה??? איך אני יתמודד??? המוות.... הוא כמעט הרג אותי.... לא... בעצם הוא הרג אותי.... רק הגוף שלי כאן..... תגידי בת-עמי זה נראה לך פייר שטוב לו??? לכם זה נראה פייר??????? אולי זה טיפה מסביר לכם את עניין הנקמה

all

New member
ממש ממש לא!!!

בת עמי היקרה, החמודה והמצחיקה, צר לי לומר לך אך כל הבעיה עם המוות זה שבדרך כלל הוא הורג, אבל מה לעשות, זה הדבר היחיד שהו יכול לעשות. בכל מקרה, גם לי יש צלקת ויש לי כמה חברים שצלקות זה כל מה שיש להם. וכולנו מפעילים את גלאי המתכות בעירום (זה כמובן בגלל הפלטינות). וזה שנפל על הנדסה קרבית, נפטר מכל בעיות השיניים שלו כבר בגיל 19, וקיבל זוג תותבות מתנת שיחרור מהצבא. אז לפעמים זה לוקח קצת יותר זמן, (במיוחד כשאתה מתחיל עם בחורה, מנסה להצחיק אותה ובדיוק אז נופלות לך השיניים התותבות מהפה והיא כמעט מקבלת שבץ). יחד עם זה, לומדים להעריך את החיים, לאהוב אותם, לא לבזבז אותם על שטויות, לראות את הכל בפרופורציה. הקטע של ה-``רגע, הייתי יכול להיות מת עכשיו`` הוא קטע נורא, רבים שנכנסים לתוכו עמוק מדי, לא יוצאים לעולם. אני אמרתי לעצמי - ``מה העניין, זה יכול להיות לי כל רגע``, המוות מרחף מעלינו תמיד, באמבטיה, בבריכה, בים, במכונית. והבנתי שמוות הוא עובדהשלא ניתן להתמודד איתה ושהאויב האמיתי הוא הפחד.

למעלה