הצלצול......

  • פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

rastotman

New member
ואימרו לפחות זה לא בובה פראית

כמו אצל הלנה- אפילו כתבו עליהם ועל הצילצול שלהם פעם בעיתון. אצלנו יש פשוט הרבה צילצולים, תלוי באיזה חלק של הבחוץ של הכיתה אתה נימצא, והכי מעיק זה שלכל אחד יש שעון פנימי משלו- נידמה לי ששניים עושים טררר, ואחד אוטו גלידה. ויש גם דברים דמויי צילצולים מהאיצטדיון, או אולי מאיזה בית ספר יסודי מאוד רחוק משם, אבל אנחנו בטח מדמיינים את זה.
 

Wednesday

New member
פעם סיפרו לי שבבית הספר שלנו

הצלצול היה we don`t need no education וזה נראה לי ממש נחמד.. אני שפוט הצעתי את זה אחרי שנסעתי בבוקר לבית הספר ובאוטובוס התנגן השיר.. ואני חשבתי.. כמה נחמד לשמוע דבר כזה בדרך לבית הספר.. ;) אז אמרתי את זה לילדה אחת מהכיתה שלי והיא אמרה שזה היה ככה פעם.. מה שגרם לי לתהות עכשיו: איך היא בדיוק יודעת? היא פחות זמן בבית ספר ממני. לא משנה. עכשיו יש לנו צלילים בסגנון אקס פיילז-טראנס כזה. די נחמד.
 

metalgirl

New member
אצלנו הצלצול הולך

ונעשה גרוע מדי שנה בשנה. לפני שנתיים,כשהייתי בכיתה ז` (אך......אילו היו זמנים.......) היה לנו צלצול בסדר רק שאני לא זוכרת איזה. לפני שנה,כשהייתי בכיתה ח`,שמו לנו צלצול כזה צבאי שבתור בדיחה חצי בצפר היה נעמד מדי צלצול ומצדיע (כולל מורות ששונאות את המנהלת שבחרה את הצלצול ואת הצלצול). השנה שמו לנו את הצלצול של הפופקורן ובתור אות מחאה פשוט מתחילים לרקוד את הפופקורן. ועכשיו שכבת הבוגרים (יענו הט`ים) מנסים לגרופ לכך שביום האחרון ללימודים (עוד חודש!!!!!!!!!!!!) ישימו את we dont need no education. אורית שיש לה 5 מבחנים ובוחן אחד שהוא כמו מבחן בשבוע והיא הולכת לטבוע את הבצפר שלה אם לא דוחים לה 2 מהם (זה לא חוקי יותר מ3 בשבוע)
 

N0

New member
איך N0 לא חשב על זה קודם...

זה פשוט שיר מצויין לשים ברדיו של בית ספר (כן כבר כמעט שלושה שבועות שיש רדיו), הבעסה היא שN0 הולך להיות מחר בבית ספר בגלל בגרות, אבל לא יתנו לו לשים מוזיקה כיש בגרות !!! אוף וזה סתם פיזיקה מעבדה וכולם נלחצים סתם. טוב אולי ביום שלישי... בכלל יש לכם רעיונות לעוד שירים בסגנון (חוץ מI hop you die שהוקדש למורה מסויימת שעדיין לא נתנה לN0 את הציון מגן לבגרות שיש לו מחר...) N0
 
הצילצו הכי נחמד, כנראה

לנו אין צילצול, וזה די נוח כי ככה כל שיעור מסתיים 5-10 דקות מוקדם יותר ממה שהוא אמור. וזה די נחמד, מסתבר. וזה לא עוזר לי להצליח במתכונת בתנ``ך שתהיה מחר :-( shine on
 
למעלה