הצלצול......

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
הצלצול......

הצלצול תמיד אמר לm דברים כל כך טובים הוא היה חברו הטוב ביותר, הרי הוא הודיע על תחילת ההפסקות, וגם אם הוא סימל כניסה לשיעורים הרי כל צלצול מקרב את m לסיום בית הספר ולהליכה הביתה. אבל היום היה שונה, m הגיע לבית הספר, היתה דממה כאילו משהו קרה, רק ריח של זעה, ריח של תיעוב ופחד. m התחיל לרעוד. לא ידע למה... פתאום ניצוץ פעל במחשבתו שהשתתקה מרוב פחד, אולי הכחשה היום יש מתכונת, m לא ידע למה אבל עיניו התחילו לכאוב והוא שם לב שלא סגר אותן. לאט לאט כאילו פחד שלא יראה יותר את הבית ספר, ויסחף עם ריח הזעה והפחד. לאט לאט בצעדים איטיים הוא פסע לכיוון הדלת, תיק תק תיק תק, 8:30- 8:40- 8:50- 8:59:58- 8:59:59 - לה לה לה לה לה לי לה לה לה לה לה לה לה לה לה לי לה לה לה לה, הצלצול כאילו לועג לו, לוחש לו את הולך להכשל, עליז כל כך, שמח לאיד. m ניגש בפחד ללוח הבחינות, עבר על הכיתות וזיהה את שמו- עגל זעה ירד במורד מצחו. הוא ניגש לכיתה, הינה המורה, הוא התיישב, הוציא את העט... הכל נעשה מטושטש עד שנשמע, לה לה לה לה לה לה לה לה לי לה להלה לה לה ... הצלצול, חברו הטוב ביותר של m בגד בו, הוא צלצל. m הגיש את המבחן, והלך לו, מקלל בחרש את הצלצול. THINGS WILL NEVER BE THH SAME AGAIN. BY mE

נעל

New member
הצלצול של נעל

בפעם הראשונה שיצא לנעל לשמוע את הצלצול של תלמה היא הייתה בדרך לבחינות פסיכוטכניות שם (חובה על כל המבקשים להתקבל, או לפחות כמעט כולם). זה היה מאוד מפתיע לשמוע פתאום את המוסיקה המוכרת מאוסטין פאוורס בתור צלצול בי``ס, והשינוי נראה לה כשינוי ממש לטובה. אבל, מאז עברו כבר שלוש שנים והיא מוכנה להודות שקצת נמאס לה מהצלצול המגניב הזה. גם הצלצול הכי נחמד בעולם נמאס אחרי כל כך הרבה האזנות חוזרות ונשנות כל יום. כבר כשהייתה בכיתה י` הציעו למצוא לו מחליף והזמינו את התלמידים לשלוח הצעות על קלטות. גם היא הכינה קלטת, אבל בסוף לא פרסמה אותה כי היא את הדד-ליין. ומשום מה, בין אם כל התלמידים אחרו את הדד-ליין וויתרו, לא מצאו צלצול מתאים מבין ההצעות או שסתם התעצלו - הצלצול לא שונה. חודש רודף חודש, והצלצול נותר אותו צלצול, שרמת העצבנות שהוא מביא איתו הולכת וגדלה מהופעה להופעה שלו, גם אם זו אורכת רק 17 שניות. החיוכים, שבמהרה הפכו לסתם חיוכים פנימיים של הנאה, החלו להעלם והצלצול, באיחור מה, אולי, הפך להיות צלצול רגיל וסטנדרטי, כזה כמו בכל בתי הספר - מרגיז. אירוני שבחרו בכיוון מקורי ורענן בנוגע לצלצול ביה``ס אבל שכחו להחליף אותו מדי פעם ולשמור עליו מקורי ורענן. יש שמועה בבי``ס (והעדים המהימנים האחרונים כבר סיימו את בי``ס בשנה שעברה), שבעבר הצלצול היה הקלטה של מנהל ביה``ס (להלן: ``מר נתן``) מזמר את ``הבוקר בא לעבודה`` או משהו דומה לזה. לשמועה מתווספת ה``ידיעה`` שהורידו את זה בגלל שהתלמידים צחקו על מר נתן בגלל זה. לנעל זה נראה כמו מעשה מאוד נחמד מצידו לעשות (הרי ברור שהוא היה מודע מראש לגיחוך שבצלצול כזה), וחבל שלא הזדמן לה לשמוע אותו לפחות פעם אחת. ובדרך-אגב, בתגובה ל-m, באופן כללי, צלצולים הם לא נחמדים, כי הם מרובעים כאלה, תמיד מצלצלים באותו זמן. לדעתה של נעל זה ממש לא בסדר. אם מתחילים מבחן באיחור של חמש דקות, אז הצלצול לסיום המבחן צריך לאחר גם הוא בחמש דקות. אבל אלה, נסה להסביר להם שלא הגיע עדיין תורם... נעל ;-)

מה שהבי``ס שלנו עושה ..

זה פשוט משנה צלצול כל שבוע ... ואני חייב לציין שזה פשוט טוב בהתחלה הייתה את המוזיקה של סיינפלד, שזה היה מצויין אח``כ שמו את השיר מהפרסומת של אגד .. ואח``כ שמו טראנס .. שבתור צלצול זה מעולה. ואז שמו את המוזיקה היוונית הזאת .. שיש את האנימציה הזאת עם האנשים האלה שרוקדים ... וילדים בבי``ס התחילו פשוט לרקוד. עקב ההתלהבות, הבי``ס החליט להשאיר את הצלצול הזה, זה נחמד מאוד.

leeloo

New member
הלוואי עלי.....

הביה``ס שלי בחיים לא יעשה דברים כאלה! כמה שהוא מתקדם ועוד, אין סיכוי שישנו את הצלצול הנוראי הזה, שהוא אפילו לא צילצול, זה יותר כמו ``התקבלה הודעה חדשה``- צלצול יחיד! וזה כל-כך מעצבן! צפצוף, צפצוף, צפצוף. זהו. אי אפשר לשים משהו נחמד?! מה?! מה יש?! זה ביה``ס! גם ככה אני לא סובלת אותו! אי אפשר, כל עוד אני כבר בגיהנום הזה- שיהיה יותר נעים??!!

*may*

New member
גם אצלנו הייתה תקופה כזאת

שכל כמה ימים שינו צלצול.. בהתחלה שינו את הצלצול הרגיל לכל מיני שירים שאני כבר לא ממש זוכרת.. בגלל שלא הייתה התלהבות מהשירים האלו- כל יום היה צלצול אחר. עשו נסיונות. עד שיום אחד היה את הצלצול הכי טוב שיש- שורה גאונית משיר של פינק פלויד- we don`t need no education ובתור צלצול של בי``ס זה צלצול ממש מעולה. אבל בגלל שלא שמעו טוב את המילים וזה היה מטושטש נורא - החליטו להחליף את הצלצול.. עשו עוד נסיונות עד שהחליטו על הצלצול שמודיע עד היום על התחלות ההפסקות והשיעורים- מנגינה של השיר let it be וזה נחמד. זה בסדר. התרגלנו. מעיין . המתרגלת. (או שלא?)

חשבתי על זה

אבל האמת שזה נשמע גרוע, צלצול משעשע יכול להיות ההתחלה של Losing My Religion של REM או שפשוט צריך להקליט אותי אומר ``מה ?`` ואז את הצחוק המטומטם שלי.

*may*

New member
פחחחחח וואלה !!

כבר הקליטו את זה !!! (לא?) מה שצריך עכשיו זה רק.. לדבר עם כמה אנשים שישימו את זה בתור צלצול !! :)

flowr..

New member
למה אצלנו אין דברים כאלו?

אנחנו נאלצים להסתדר עם מנגינת ``Happy birthday to you``. טוב נו. לא נורא. כל עוד זה לא ה>טררררררר< המעצבן שיש בסדרות אמריקאיות, זה בסדר. flowr..

imagine

New member
אני לא מבינה משהו

איך אתם יודעים על איזה שיר הצילצול בבית ספר שלכם? אני בכלל לא מזהה את המוזיקה של הצלצול שלנו, זה נשמע כמו שיר ילדים של אוטו גלידה או משוה כזה. טוב, זה עדיף מה טררררררר הצורמני.

*may*

New member
הבעיה היא לא לזהות..

הבעיה היא להתרגל.. :) אוטו גלידה ?? כמו בבי``ס היסודי !! (יסודי, חטיבה ותיכון- זה אחד ליד השני אצלנו) יש להם צלצולים של אוטו גלידה.. מזל שלא שומעים את זה מהאזור של הכתה שלנו.. :)

flowr..

New member
.. אצלכם אין את זה?

אצלנו, גם, אוטו גלידה... במנגינת Happy birthday to you. אגב, לא ממש הבנתי למה הייתה הכוונה בשאלה איך לזהות את הצלצול... הממ... מה הקושי? בד``כ אלו שירים מוכרים, מנגינות מוכרות. לא? flowr..

kirk hammet

New member
גם אצלנו !!!!!

יש מנגינה מפגרת של אוטו גלידה ממש מחריד ואנחנו פה שלוש בתי ספר במתחם ולכולם יש אוטו גלידה אחר

Levinzone

New member
הצלצול אצלנו

זה ממש מוזר... גם בחטיבה, וגם בשני הבתי ספר היסודיים בקרית גנים, יש אותו צלצול, ואותו הצלצול הוא גם הצלצול של הבי``ס שלי.. עפ``י המנגינה של השיר גרין סליבס, או משהו כזה [שרוולים ירוקים :)]. צלצול של we don`t need no education יכול להיות מממממש מגניב!!! אני אציע את זה :) -יעל-

נעל

New member
בקלטת שהכינה עם רעיונות לצלצולים

נעל שמה גם את We Don`t Need No Education. היא חשבה שגם ההתחלה של I Get Around של הביץ` בויז יכול להיות ממש טוב ומשמח (גם זה מתאים מבחינת הזמנים. אפשר ליצור צלצול מזה באורך של 20 שניות בערך שלא יקטע באמצע). היה גם רעיון לשים איזה ``הללויה`` כזה, לפחות במשך שבוע זה היה יכול להיות מבדר. אגב, השנה הרחיבו את ה``תחרות`` לבחירת הצלצול-שאף-פעם-לא-יחליף-את-הצלצול-הנוכחי והזמינו את התלמידים להלחין בעצמם את הצלצולים! מעניין אם בשנה הבאה, ב-31 באוגוסט (כשיתחילו הלימודים, יום לפני כולם), כשתגיע לבי``ס, תמצא צלצול אחר מחכה לה בתחילת השיעור הראשון. נעל ;-)

mmm

New member
נעימות וצפצופים....

אז m שמע את הצלצול שלכם, אבל בבית סיפרו יש נעימות מSPEAKER כמו במחשבים הישנים, ממש נורא. אבל זה לא העיקר, האם משהו שמע פעם את הנעימות כאשר לא מנגנים אותם נכון. אז ללללל לי לל-לל... אבל במקום זה יש ללללל- ללוווללל לי לל-לל. ממש נוראי, לפעמים הצלצול חזר על עצמו מרוב זיופים. עד שתיקנו אותו, ועכשיו אין יותר גיוון, הכוונה היא שהצלצול המזייף היה מצחיק, והצלצול הזה הוא חד גוני... וחוזר על עצמו. לא היו צריכים לשנות את הצלצול. BY mE

hasaroot

New member
גבירותי ורבותי!

הרדשו לי להציג בפניכם את הריקוד המטורף גבירותי ורבותי, הבא נצא במחול! ונרקוד! את ריקוד המכונה. הצילצול שלנו זה ההתחילה של ריקוד המכונה (אחרי שהוא מדבר) חביב ביותר, אני עדין אוהב אבל מתחיל להימאס בשלב מסוים. צלצול של אוסטין פאוורס דווקא נשמע לי חביב ביותר רוצה להתחלף? habarnash יש ל``ריקוד המכונה`` ריקוד בכלל?

MERD!

New member
מעניין מה הצלצול אצלנו...

לא ממש שייכתי לזה חשיבות אבל אני ידבר עם המורים עכשיו באמת לשנות צלצול אני יביא פוקימון או צחוק או משהו יפה זה יהיה כיף למרות שאני לומד רק יום יומיים בשבוע :)

snoway

New member
ברי מזל שכמותכם

השנה שמנו בהתחלה צלצול של טיפקס- ``מה עשית לי מה עשית``....אבל רק מנגינה בלי מלים. בהתחלה זה הרגיז, עד שהתרגלנו וזה התחיל להיות נחמד. עד שזה נהיה נחמד שמו טראנסים. כשחזרתי לב``יס לעשות, איזושהי מתכונת אחרי פסח בפעם הראשונה אתם יודעים מה שמו? ספייס גירלס! י``אניקים ארורים.........ספייס אפ יור לייפ....(למישהו יש שקית הקאה?)

למעלה