הצלפה

גם שאני בוחרת להיות שפחה לבן זוג שלי

ולהפך אנחנו מכבדים ודואגים אחד לשני. וסליחה אבל להעניש אותך על שעמום שבאו שני גברים שלא הכרת ופרקו לך את צורה מבחילה אותי
לילה טוב
מקווה שהוא בבית ותשני ותתני לנו שקט ממך זמן מה

יוו את ממש מעליבה

אם לא רוצים שאדבר כאן אז טוב לא חייבת להגיב או לקרוא
את קראת את הבלוג שלי אם האדון הקודם שלי יניב
אותו עזבתי אחרי 4 שנים ביחד
אני נשואה לאדון אחר שפגשתי אחרי יניב
בכל אופן גברת עוגיה לא היתכוונתי להרעיש לך
וגם לא להפריע לכם כאן

A לוןA

New member
וואוו, עוגיה! הגזמת.

את יכולה להגיד לה שהיא נמצאת לדעתך במערכת פוגענית
את יכולה להגיד לה שלדעתך- אם הסיפור שלה אמיתי- היא חייבת לעוף משם

את לא יכולה להגיד לה שהיא לא אמיתית סתם ככה
ובטח ובטח שאת לא יכולה לגרש אותה מהפורום.
לא מוצאות חן בעינייך ההודעות שלה? יש לך כמה אפשרויות-
אל תקראי אותן
או אל תגיבי
או תגיבי בצורה מכבדת

"לגרש" מישהי מהפורום? זה לא.

אני הגזמתי
,אולי!

אבל מפחיד אותי שמישהי חיה חיים בדסמים,חיים יומייומים שהיא כלום והוא הכול,יחסי בדסם אמורים להיות על בסיס כבוד והערכה ולא זלוזל והשפלות
מתמשכות,כול אחד בהחלט צריך לדעת את המקום שלו בזוגיות בדסמית,אבל המקום של אדם חשוב לא פחות מזה של נשלט

מאוד כאב לי לקרוא אותו הודעות,שבחורה,נורמטיבית ,נהפכת מסאבית לסמרטוט מהלך על 2 ,חסר רצונות ובלי יכולות הבנה למוצקתה כאישה
חייתי 24/7 בעברי,אבל מעולם השולט שלי לא גרם להרגיש כמו סמרטוט אלא כשותפה שווה ומכובדת
טוב זה השולט שלי לשעבר,שנפרדנו

A לוןA

New member
אבל את צריכה להבין

שזה שהיא בחרה לבטל את רצונותיה מולו
זה שהיא בחרה להיות (להגדרתך) כלום והוא הכל
יכול להיות שזה מה שעושה לה את זה, וזו לא בחירה רעה יותר משלך, אם היא שלמה ומרוצה ומאושרת בחייה.

יכול להיות שזו לא הדרך שאת או אני היינו בוחרים לחיות, אבל היא דרך מקובלת ולגיטימית לא פחות משלך (כל עוד היא נעשית SSC כמובן, ואינה פוגענית)

A לוןA

New member
:) את מתעלמת משני דברים חשובים

א. לא כל מי שכותב ומבקש עצה/עזרה/פתרון/תהיה משמע שהוא לא שלם עם המקום שהוא נמצא בו. יכול להיות (בהקצנה) שהכל נפלא, זה מה שהיא רוצה אוהבת ושואפת אליו- ויש בעיה ספציפית שקשה לה איתה. זה אומר שהיא לא שלמה עם המקום שהיא נמצאת בו?
ב. לטענתה היא איתו 25 שנה. זה כל כך הררררבה זמן שקשה להסיק שבגלל ששאלה שאלה אחת בפורום היא לא שלמה עם המקום שהיא נמצאת בו.

עד לא מזמן לא היו פורומים

לשאול שאלות מסוג הללו בוא לא נשכח
וחוץ מזה תעשו מה שאתם רואים לנכון אני לא הולכת להגיב לה יותר,חבל לעזור לאדם שלא רוצה לעזור לעצמו

גם אני בספק

למעשה - מוכנה להמר שהיא לא.
ואם בכ"ז כן - זה די עצוב. אלה לא יחסי שליטה, אלה יחסי שתלטנות פוגעניים.

A לוןA

New member
מי מחליט?

ואם זה הקיק שלה? להיות בכניעות מוחלטת מולו? לתת לו להחליט את כל ההחלטות? לתת לו שליטה מוחלטת על חייה, רצונותיה וגופה?

זה בהסכמה? זה בטוח? היא אישה שפויה ומתפקדת?
(התשובות לכל השאלות הן כן- בהינתן שכל מה שאנחנו יודעים עליה מהפורום ולא מהבלוג הוא אמיתי ואין שם פגיעות אחרות שאנחנו לא יודעים)

את יכולה להגיד שזו לדעתך מערכת פוגענית או לא לטעמך או שאת לא היית מסכימה, אבל בואי לא ניקח פטרונות על ההחלטות שלה, ואם היא בוחרת לחיות במקום שהוא לדעתך נטול כבוד כלפיה וזה מה שעושה לך את זה, ביטויים כמו את אפס בשבילו וכו'? נו באמת.

למעלה