הצלע השלישית..

הפוך על הפוך בעניין אחד לפחות-

דווקא לא אישה זרה. דווקא מישהי שמכירים,מחבבים,נמשכים, שיש כימיה בסיסית. אהה.אז אין כללים וחוקים שנכונים לכולם כנראה.
 

Reactor

New member
ועוד היפוך..

תמיד עדיף מישהי שמכירים ונמשכים אבל העניין מסוכן, אצל זוגות קבועים,אוהבים,ישנו חשש כמו של הגברת הנ"ל שהוא ימשיך להתפנק עליה מבלי שהיא תדע או שהוא יתאהב בה,חשש הגיוני שבגללו עדיף לפי דעתי מישהי זרה. יכול להיות גם שההתנסות לא תהיה מוצלחת ושאחת הנפשות או יותר תרצה לשכוח ולהמשיך קדימה וזה מאוד קשה כאשר פוגשים תמיד את אותה הגברת או מדברים איתה או חושבים עליה.. אני נהגתי כך אז ואין לי ספק שזה היה נכון לגבינו. ומי אמר שלזרה לא נמשכים? ומה זאת אומרת הפוך על הפוך בעניין אחד לפחות?..יש עוד?
 
בטח שיש עוד! הרי כל אחד בא מנסיונו

העדפותיו ואורח חייו. הייתי גם פה וגם שם. הצעתי אללטרנטיבה לאמירה המוחלטת שלך "עדיף עם אישה זרה, כמו צעצוע או אביזר במיטה" להציג אלטרנטיבה אחרת. ובעניין הסיכון ש"הוא " יתאהב באישה האחרת, אמרתי גם קודם, יכול לקרות גם בתור לכרטיסים בקולנוע. במעלית שנתקעו ביחד, בהמתנה לטיסת עסקים, בשכנה מקומה ג´. אין חיסונים מפני היכרויות ,מפגשים אינטימיים או התאהבות רחמנא ליצלן. ושלישית -לא אמרתי שכדאי להביא את אחותה את "החברה הכי טובה" של האישה או את המורה של הבן מכיתה א. אלא אישה שיש איתה היכרות מסויימת, חיבה בסיסית, משיכה ראשונית. כן- והתנסות יכולה להיות כנראה לא מוצלחת (לא בטוחה,כי אני חושבת שהסקס מתחיל במלא בראש, ואם רוצים וחולמים והוזים ומפנטזים -מה כבר יכול להיות לא מוצלח?). אבל היא יכולה להיות לא מוצלחת עם אישה זרה או אשה מוכרת. כמו במודעות דרושים כל מה שנכתב בלשון נקבה מתאים באותה מידה גם לזכר.
 

אורמור

New member
כרגיל באה אחרי כולם בפיגור ניכר...

אכן פנטזיה רווחת, -לא המציא הבחור את הגלגל.. ואני, שמרנית אני לא..אבל יודעת מה עושה לי טוף, ומה לא.. אני כשאני עם מישהו, אז אני גרידית, רוצה את כל הצ´ומי, רק על התחת הפרטי שלי,לא מתחלקת עם אף אחת בטרף שלי.. יש לו שתי עיניים? - שתיהן עלי, שתי ידיים? - את שתיהן רוצה עלי, אחד אלוהנו?..<אלוהנו אלוהנו, נו זה של ההגדה או האגדה> רוצה אותו אצלי! לא רוצה שם פרטנריות, ולא קולגות, רוחב הלב שלי נעצר בדיוק שם! אני ואתה וימות העולם..לפחות שם. רוצה פנטזיות?.גם לי יש כמה.. ואם אתה חייב, אז לך חביבי תארגן לך צמד, ושאני לא אדע.. לא מתכוונת להיות שם ולתהות מי יותר שווה, של מי יותר זקופים, על מי בא לך יותר, <הגיוני שהחידוש יטה את הכף לטובתה> ולא...לי אין פנטזיה נשית, מעדיפה את אלה שמצויידים בציוד בסיסי, אין לי שום כלום נגד מי שכן אוהב, גם שום כלום נגד מי שמפנטז, אני את הארוחה שלי רוצה ככה.. ולזו ששאלה, לא נשמעת נלהבת, ובלי להתלהב, כנראה תרגישי כמוני..אז מותר להגיד לא.. ועדיף לא מראש על הרגשת זיפט אחר כך.. אור אחד על אחת..
 

מייקי69

New member
אור - קבלי תשואות !!!

(גם לי מותר, לא?????) מותר להגיד לא וזה לא פייר, גיברת, שלא אמרת לי את זה קודם. משפט ענק. מה שמביא לי את המחשבה המזעזעת, שזה משפט שמתקשר עם נשים. רק עם נשים. לך תגיד לגבר משפט תמיכה בסגנון: בנאדם, מותר להגיד לא ! פחחחחחחחחחחחחחחחח, זוועה. קשה לי עם זה!
 

אש לי

New member
שיט למה לא קראתם לי?

טוב אולי בכול זאת נישאר לי מקום קטן הרי אני היחידה שאכתוב פה מניסיון אישי. עשיתי זאת רק מאהבתי אליו הקרבה, למענו. הדילמה היחידה הייתה לא למי יימשך יותר אם ירצה לראותה גם נוגעת בי או לא לא השאלות "הטפלות" האלה שיחקו במוחי אלא... איך נמשיך משם...אני והוא הרי קראתי המון בנושא וגיבורים נפלו הימרתי....והסוד הקטן הזה שלנו אפילו קרב יותר (חשבתי שהיינו הכי קרובים שאפשר) זה הוסיף המון,חווינו פעם נוספת ונירגענו אפילו אני נהניתי מהרעיון מי היה מאמין.... מתים פעם אחת-חיים............................בהצלחה.
 

תבור.

New member
שיט על הבקר אש...../images/Emo68.gif

מה זה פה אני היחידה וכו... מה ההתנשאות הזאת גם אני עשיתי את זה מתוך הקרבה למענו... על הבקר ???
 

מייקי69

New member
מותק, לא, את לא ה"יחידה "...

שכותבת פה מנסיון אישי.... חחחחחחחחחחחחחחחח למרות שאני עדיין לא נרגעת שכתבתי פה את הנסיון האישי..... ברררררררררררררררררר
 

גולן בן

New member
באתי לעזרה.....

טוב מאחר וקראתי את כל ההצעות ולא מצאתי הצעה אחת שהייתה מקובלת עלי אם אני הייתי שואל אז תני לי ליעץ לך מתוך נסיון. מאוד חשוב בקטעים כאלה מי בן הזוג שלך ומה כוונותיו וכמה זמן אתם ביחד. מאוד טיבעי שגבר ירצה שתי נשים במיטה כמו שכמעט כל אישה הפנטזיה שלה זה שני גברים יש כאלה שהולכות על זה ויש כאלה שנשארות בגדר פנטזיה. לי קרה מקרה דומה כאשר ביקשתי מחברה שלי שאני רוצה לצרף אלינו לא פחות ולא יותר את החברה הכי טובה שלה כמובן שהתחרטתי על הרגע שפלטתי את הבקשה היא התחילה בכל מיני אתה לא אוהב אותי, אתה נמשך אליה מה אתה עושה איתי. והאמת היא שחברה שלה מאוד משכה אותי אבל לא היה סיכוי שאני יעדיף אותה על חברה שלי כמובן שהיא לא השתכנעה היה ריב רציני ואחרי חודש היא באה לי ביציעה של החיים היא אמרה לי שהיא אירגנה לי בת זוג נוספת בתנאי שגם היא רוצה בן זוג נוסף שנינו החלטנו שאלו לא יהיו אנשים שאנחנו מכירים וכך היה פרסמנו הודעה באינטרנט ותוך חודש אני הגשמתי את הפנטזיה שלי היא הגשימה את שלה ובנוסף צירפנו עוד זוג ללילה לא נשכח מניסיוני זה הקפיץ את רמת החברות שלנו בכמה שלבים למדנו להתחלק באהבה שלנו עם עוד אנשים וזה די מסעיר. לאחר מכן היא סיפרה לי שמזמן היא רצתה לבקש ממני להגשים לה את הפנטזיה והיא מאוד מצטערת על הסצינה שהיא עשתה אבל כמו כל דבר בחיים חייבים קצת פוזות כנראה. לכן הצעתי אלייך תנסי החיים קצרים מידי לכל מיני התלבטויות אבל חשוב לציין כי לעשות את זה את צריכה לדעת שהקשר שלכם חזק הרבה יותר מזיונים אני בטוח שהוא לא יתאהב בבחורה גברים לוקח להם זמן להתאהב ואם זאת תיהיה מישהי שהוא לא יראה יותר בכלל אין בעיה אבל תתני את זה בהגשמת פנטזיה משלך פרועה ככל שתהיה לפחות תתפסי טרמ´פ על ההזדמנות.
 

מייקי69

New member
איזה חנטריש !!!!!!!

קראת את כלללללל ההצעות ורק את שלי לא קראת? יאאאאאאאאאאאאאא טוב מזל שלא קראת, כי היא מה-זה דומה למה שאתה הצעת..... אבל אני לא אגלה לך, כדי שלא תצטרך בלי כוונה "להסכים" איתי או משהו בלתי נסבל מסוג זה !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 

ronds

New member
תעמדי על שלך אל תסכימי

לכל אחד יש פנטזיות וטוב שכך,אבל יש להגשים רק את מה שלא פוגעה בכבודנו. לא כדאי לשתף משהו אחר בדבר כל כך אינטימי, הכל נמצא בראש ושישאר שם. המבדיל יהודי טוב שהוא שולט על ייצרו ולא להפך, אל לנו לחקות את מעשי הגויים וללכת לאיבדון בהצלחה!
 
פוגע בכבודנו?

כתבתי תשובה ארוכה. אח"כ חשבתי על סוקרטס (שהגיע הבוקר למעלה-לא יהודי טוב) אז מחקתי אותה.
 
למעלה