הצלע השלישית..

סיכון מחושב, נודניק ../images/Emo8.gif

לא לכולנו, לצערי, יש "שכל ישר" לחלקינו ישנם אקסיומות מעוותות חסימות רגשיות ורעיוניות דיעות קדומות נקודות רגישות ש"מקפיצות" אותנו ואז לא תמיד ה"שכל הישר" פועל אלא הדפקטים העקומים איתם גדלנו... זה תלוי מי גידל אותנו, באיזה סביבה, מה עברנו בחיים וכו´ נכון הוא שיש כאלה שזה בא להם טבעי ויש כאלה שלא... דינה. חוזרת על עצמה...

לכולנו גם שכל וגם דפקטים

לכולנו יש שכל ישר. אבל לכולנו יש גם אקסיומות חסימות דיעות תקלות בייצור נקודות רגישות בכלל לא חשוב איפה גדלת ובאיזו סביבה רגשית כן-זה משנה את העוצמה ,את הכמות, את המינון אבל-אדם "נקי" מכל חסימה רגשית,מכל מעצור, אני -טרם פגשתי. לכול האנשים שהכרתי בימי חלדי(מילה יפה ,הא?) יש איזשהו משהו בצד האחורי של המוח. שם ליד העורף. חלק מכירים אותם יותר חלק פחות וחלק לא רוצים להכיר בכלל.

אטיוד5

Active member
הייתי רוצה לסכם פה בהפוכה

למי שאין שכל ישר - שלא ילך ללמוד פסיכולוגיה. זה לא יעזור לו. (דרך אגב, הם דורשים פסיכומטרי אסטרונומי) ומי שיש שכל ישר - לא צריך ללמוד פסיכולוגיה. הוא פסיכולוג טבעי. בשני המקרים לא צריך ללמוד פסיכולוגיה. מ.ש.ל

אולי אתה במקרה

המורה שלי לגיאומטריה? מהתיכון... יש לך במקרה גם מטע פקאנים? דינה.מית עמקת בנוסטלגיה....

אטיוד5

Active member
במקרה לא

אבל אשמח להעביר לך שיעורים פרטניים במתמטיקה (הלא היא תורת המספרים)
וגם יש לי עץ פקאן אחד בחצר, שכה אחיה.

מייקי69

New member
זה לא מגאלומני בכלל -

וזה לא שייך לסוגיה הזאת. תבוא אצלי פעם - אני אסביר לך (למרות שבטוח לא תסכים. חחחחחחחחחחח)

פנטסיות,אגו, חרדה,וקופת חולים.

אני יכולה לענות על ה"חרדות"של האישה,אבל התשובה תהיה נכונה ומתאימה כנראה לי ולא לה. היא אומרת שהיא שמרנית, שהיא לא מתירנית. היא מתייחסת בחרדה לאפשרות. היא חוששת למקום שלה בתוך הזוגיות (אני לא מספיקה לו? אם הוא יתאהב בה..) וממקום כזה,קשה לי להניח שהיא תוכל לחוות חוויה "נקיה". אם קשה לה לראות אותו נהנה עם אישה אחרת, קשה לה לפרגןלהנאה שלו. החרדות שלה מציפות אותה. היא לא ממש רוצה, רק "מסכימה לו" ואם היא לא רוצה וחושקת ומעוניינת וסקרנית-אולי עדיף שתוותר? אגב הוא יכול להתאהב באישה אחרת ולשכב איתה או לשכב עם אישה אחרת ולהתאהב בה ,לא חשוב באיזה סדר התרחשות-סתם מהיכרות בדלפק של קופת חולים. אז לחיות בחרדה כזו כל הזמן..אוי ווי. נ.ב-אז מה אם הפנטסיה היא אגואיסטית? מותר גם להיות אגואיסטים (לפעמים).

אטיוד5

Active member
יורשה לי להפוך את המשפט האחרון שלך

חייבים להיות אגואיסטים כל הזמן. אם כולנו נהיה אגואיסטים העולם יראה יותר טוב. כי אז נעשה למען עצמנו, ואת זה אנחנו עושים מטבע הדברים יותר בלהיטות. ואם כולם יעשו למען עצמם, אז סה"כ הפעילויות המועילות בעולמנו יגדל. וזה לטובת הכלל. דרך אגב, אם אני עושה למענך, אני עושה את זה כי זה עושה לי טוב או מועיל לי באיזו שהיא דרך. תחשבי על זה. זהו, מספיק.

ממש לא יורשה. אתה אומר הפוך לגמרי.

כן,אני מסכימה שבעשייה למען האחר יש משהו שגם אני מקבלת ו"מרוויחה" אבל השאלה היא מהו המוקד והאם הצרכים שלי תמיד (!!) במרכז תשומת הלב שלי? אפשר ומותר להיות אגואיסטים לפעמים!!!!!

אפשר לתלות את זה על המקרר???

משפט מדוייק ונכון ומתאים! אהבתי את הניסוח!

אטיוד5

Active member
לגבי השאלה שלך

כן - המוקד חייב תמיד להיות אני. תמיד. זה לא שמותר ואפשר לפעמים להיות אגואיסטים. חיביים תמיד תמיד להיות אגואיסטים. זאת השקפת עולמי. ולא ביקשתי ממך רשות, גם אם כתבתי "יורשה לי", זאת לא היתה בקשת רשות, ובטח שלא ממישהו ספציפי. ואכן הפכתי את המשפט שלך. ועוד משהו מאוד מאוד אישי: את אגואיסטית - בגלל זה אני אוהב אותך.

מהצד שלי.

טוף. צ´מעי. כשאני נקלעתי לדילמה דומה, הסטטוס היה קצת שונה ממך. אני לא הייתי מעורבת רגשית עם אותו בן זוג אלא פיזית בלבד. אמנם לא עלתה בי השאלה "האם הוא יתאהב בה ויעזוב אותי?" אלא משהו שונה – "מה עם הוא ימצא אותה מושכת ממני, ואני אמצא עצמי יושבת בצד ומסתכלת עליהם מתעלסים.. ואני מחוץ למשחק.."
קשה להגיד לך "לכי על זה. אין לך מה לחשוש – בטוח שהכל יהיה בסדר, כולם יהנו, כיפק היי וכה לחי!" זה לא עובד ככה. אני מצאתי עצמי מתעלסת בכיף עם אישה. כתבתי לך באופן אישי על כך.. לא אחליף לעולם גבר באישה באופן קבוע ותמיד אעדיף גברים (כן – מותר לכם להתמתח ולחייך בניצחון
) אבל אני נשבעת שאני לא אזרוק מהמיטה אישה אם פתאום.. סתם ככה.. בלי כוונה.. אמצא אחת שכזו במיטה שלי
אם תצליחי להשתחרר מהאמונות התפלות, מהפחדים.. להיכנע לתחושות .. ואם יתמזל מזלך להיות שם עם אישה שהתנסתה כבר עם נשים – רוב הסיכויים שתצאי משם עם חיוך של חתול מרוח על פרצוף קורן. ובקשר לקשר שלו עם השניה.. אם זו מישהי שלא היה איתה קודם, סביר להניח שייוצר מצב שהוא יקדיש יותר תשומת לב אליה.. רק משום החידוש שבעניין.. קחי את זה בחשבון. זה טבעי וזה לא אומר שהוא הפסיק לאהוב אותך ורוצה רק אותה. אוףףף.. תראי אותי! כבר מדברת כאילו השתכנעת ללכת עם זה
זהו. אני שותקת. מחכה לתגובות נוספות.

מייקי69

New member
אוי ואבוי ואבוי לי !!!!

שונאת אותך, פסיפלורה !!!! שונאת שאת מכניסה אותי עמוק לתוך האמ-אמא של העמוקים !!! הכל באשמתך, שתדעי!!!! זהו, ועכשיו אני יכולה להגיב. פסי... באמת קצת נסחפת. מדברת באמת כאילו ההיא כבר החליטה, והנה היא פנויה להתענג על הבחורה. שיוווו... כמה כמה רחוקה ההנאה ממנה, לדעתי. ו-ב-כ-ן לדעתי - זה אבוד מראש. הנאה לא תהיה שם. לא מצד אותה אשה מתלבטת. בטח שזה מסעיר את הדמיון ומלבה את הפנטזיה. כל עוד היא שוכבת לצד ה"ממי" הזה שלה ומדברת על זה או חושבת על זה, זה בגדר סוכריה אסורה, מסוכנת ומתוקה. בתכל´ס - אללה בחטי. אני צופה דיזאסטר ! לו בא על שתיים. לה בא עליו, נקודה. בא לה לרצות אותו? - רע. רע רע רע מאד. אם היא לא תביא פה איזו פנטזיה שלה - לתוך האקט ה"נועז" הזה - הלך עליה. חייבת להיות שם גם פנטזיה שלה. רגע, אני לא אוהבת לדבר אליה בגוף שלישי. מחליפה מיידית. מתוקה - לא להקריב כלום, בבקשה. חד משמעית. בידקי קודם מה בא לך - במופרע - לעשות. בא לך על בחורה? - לכי על זה. לא בא לך על בחורה? - אני ממליצה על זוג. זוג זה הפתרון האולטימטיבי, אם בכלל. למה? קודם כל יש לבחור זוג נשוי. מוריד את האופציה להתאהבות מקרית, לפחות ברמת החשש שלך ממנה (מההתאהבות). מה גם שהרבה זוגות כבר מנוסים בזה, ובאים בראש טוב של להנות מהאקט בלי הסתבכויות. מה עוד טוב בזוג? - שיש בו גבר נוסף שעשוי לענג גם אותך, או לצפות כשאת מנסה להתענג איתה, או גם מאתגר את ה"אנוכיות" של בן זוגך שרוצה (לפי מה שאני יודעת עד כה) "רק לעצמו". זוג מעניק לך ריפוד ומכסה כמה אפשרויות: את יכולה עם האשה. את יכולה עם הגבר. את יודעת שהם במערכת סגורה המעניקה בטחון לעסק. והכי הכי - כמו במקרה שהיה לי - אם את נבהלת באמצע ומפסיקה - הזוג כבר יסתדר לבד, ולא יהיו שם תסכולים ותסבוכים מיותרים. אני אישית חוויתי התרוממות נפש (וגוף) מדהימות כל עוד דיברנו על זה, חשבנו על זה ופינטזנו את זה. גם אני "פתוחה-סגורה" מצאתי את עצמי דוחפת לזה בכוח, כדי "לעבור את זה כבר". מה שרץ לי במוח קשה לתאר. שיאים של פחד. שיאים של התרגשות. התפוצצויות והתנגשויות היסטריות. הערב עצמו היה קשה. ישבתי שם והבטתי כמו אחת שמביטה בסרט כחול.... חוויתי ריחוק וטמטום חושים נוראי. לא יכולתי לראות את האיש שלי עם האחרת. זה היה בבחינת עינוי סיני שבחיים אני לא אחזור עליו. ואפילו כשניסיתי להתערבב עם הצלע הנשית (וזו היתה הפנטזיה שלי שאני הבאתי לערב הזה) - לא חוויתי הנאה. אני עצרתי את הערב. וכולם היו מספיק עדינים ורגישים כדי לתמוך ולהבין (ובינינו - אף אחד לא בא לשם כדי לתמוך בי, נכון?), שלחתי את האיש שלי להתקלח ולהסיר מעצמו את ריח הבושם שלה שדבק בגופו. וימים רדפה אותי התמונה שלו איתה. אגב, מה שהרס אותי היתה התמונה שלו מחבק אותה. רק מחבק אותה בסוג של אינטימיות פרטית. בחיים לא אשכח לו את החיבוק הזה. אה, ועוד משהו נשאר לי מאותו ערב. נשאר לי V בתעודת הבגרות. הייתי שם, עשיתי זאת. והיום אני יודעת לבטח - שזה לא בשבילי. הנה, זה הסיפור שלי. בתכל´ס - הפשע שלי היה - ולכן אני מרשה לעצמי להתחרע ולהיחשף ככה - הפשע היה שידעתי שזה לא מתאים לי, מראש, ושלמרות זאת עשיתי את זה עבורו . הפנטזיה שלי נשארה, אגב. אבל אותה אני אממש לבד. אם האיש שלי ירצה להביט, בבקשה. אין בעיה. לראותנו בלבד. לגעת אני לא ארשה. (אגב, גם אני, בדיוק כמוך, חשבתי מיד עם בוא ההצעה : מה, אני כבר לא מספיקה לו?) ואחרון אחרון חביב.... לגבי שני גברים ואשה - המממממ.... למה לא? עכשיו כולם מבינים למה אני שונאת את פסי....????? <לשלוח את התגובה הזאת... לא לשלוח... לשלוח.... לא לשלוח....>

אטיוד5

Active member
הייתי פעם בסיטואציה של ...

שניים ואחת. הגבר השני נהנה. אני הרבה פחות. אפילו נגעלתי קלות. והאישה? היא בכלל לא נהנתה. הרגישה זולה וזנותית. כמובן שהכל תלוי בסיטואציה. באיך הגענו למצב הזה. בנסיבות אחרות יכול להיות שהכל היה שונה.

ארזזז35

New member
זה יכול להיות נהדר או נפילה אטומית.

ראשית.... אם אין לך פנטזיה להיות עם אישה , אז בכלל אין מה לדבר על זה. שנית.. אם כן, זה רק אם יש לך את היכולת להיות בחלק הכייפי של הסקס.. הלהתנסות. שמעתי כבר את שני האפשרויות בעבר- החלק שבו האישה/גבר רואה את השני נהנה ומקנאאאאאאאאאאאאאא, או את הצד השני שנהנה עד השמיים מהפתיחות של בן הזוג. זה יכול לתרום וזה יכול להרוס קשר. התשובה האינסטינקטיבית היא כמובן:האם אני רוצה לראות גבר אחר מענג את בת הזוג שלי? וגם לזה התשובה היא האם אני יכול להסתכל גבר אחר כמושך ולהיות מוכן לחוות איתו חוויה הומוסקסואלית כלשהי. כי שני גברים למען אישה אחת זה רק חלק קטן מהחוויה... זה רק בשבילה, וזה בפרוש לא הפנטסיה האולטימטיבית. לצערי, עוד לא עניתי לשאלה הזו בחיוב וחצי עולם סגור בפני:) למזל, היום זה דיי אפשרי לאישה לחשוק בהתנסות עם אישה אחרת (אגב.. תמיד אתן לפנינו??:) . לדעתי, סקס במסגרת חיי הנישואין יכול לבוא בשתי צורות - האחד, סקס של רגש עמוק שהרגש הוא המוביל לביצועים ולעומק .. וזה נהדר.. אולי זה רגש מסוג אחר של התמסרות . המחשבה הראשונה היא על האחר ולא עליך, אהבה לא אגואיסטית. השני הוא סקס שמגיע מסקס והרגש , קיים! אבל טפל במקרה הזה.המחשבה היא על האני קודם כל .על העונג. וגם זה נהדר..הביצועים יכולים להיות אפילו טובים יותר מבחינה אחת, אבל עמוקים פחות. במקרה הראשון- זה כמעט בלתי אפשרי לצרך צלע שלישית (אלא אם כן היא מכוערת, פוסטמה, ורצוי גם וולגרים להחליא.. אז אין סכנה שהגבר ישקיע יותר בהיא:) במקרה השני זה יותר אפשרי ויותר מענג, ואין כל מניעה לצרף צלע סקסית לעניין , ואז, גם האישה יכולה להנות מהגשמת הפנטזיה שלה (אם יש) על אישה. Enjoy

Reactor

New member
שאלה קשה..

לדעתי היא צריכה לבחון את זה בשני הכיוונים: הראשון הוא יחסי מין בינה לבין אישה והשני הוא סקס בין בן זוגה לאחרת לנגד עיניה. לגבי הראשון היא חייבת להיות סגורה על עצמה שבא לה להתנסות עם אישה ללא קשר לבקשת בן זוגה או לנוכחותו,את התשובה רק היא יודעת ויש לי תחושה שבא לה.. חשוב לי לאמר שהיא צריכה להכנס לסיטואציה כזאת מתוך חשק מיני ולא דבר אחר. לגבי השני היא צריכה לבדוק את טיב מערכת היחסים בינה לבין זוגה,לא כל זוג יכול לעמוד בסיטואציה כזאת (יותר נכון אחריה),אם תחליט שהיא הולכת על זה חשוב שתיקח בחשבון שהיא הולכת לראות את אהובה מזיין אחרת,בלי אשליות.. אם והיה ובסוף תחליט הגברת ללכת על זה אז הנה כמה טיפים וזה מנסיון, הייתי בדיוק באותה הסיטואציה עם אהובה בעבר. דברו על זה קודם,דברו על כל תרחיש אפשרי כך שתגיעו מוכנים ושלמים בראש. דאגו שהצלע השלישית תהיה אישה זרה אשר לא נפגשתם בה בעבר ולא תפגשו גם בעתיד.. קחו אותה בראשכם כמו צעצוע מסוים או כל אוביקט אחר אשר זוגות מכניסים למיטה על מנת לעורר עניין,היא חייבת להגיע בשביל להמתיק לכם,לשניכם ולא לכל אחד לחוד,תסכמו קוים אדומים ובקשות מיוחדות כבר לפני,לא להתבייש, לדוגמא:בת זוגתי דרשה שאגמור אצלה ולא אצל האחרת.. תעשו חיים אני יודע שאנחנו אז נהנינו מאוד
אז קחי את הזמן ובאמת תחשבי,זה חשוב..

למעלה