הצלע השלישית..

הצלע השלישית..

מסר שקיבלתי היום. לתגובתכם. ============================ לפני שבוע בערך בן זוגי ואנוכי שכבנו במיטתנו לאחר מעשה של אהבה מופלא, מלוטפים, מגופפים ואז ומבלי הכנה מוקדמת הוא שאל: את רוצה להגשים לי פנטזיה שיש לי כבר שנים? חייכתי. מתוקונת, אמר.."חלומי הוא להיות עם 2 נשים ביחד במיטה!" חיוכי נמחה מעל פניי! פתרתי אותו בתשובה של:אחשוב על זה! השינה נדדה לה מעיניי באותו הלילה! והאמת? אני עדיין חושבת על זה! אני לא מתירנית בנושא המין-בעקבות חינוך לקוי ושמרני שקיבלתי בנושא. וחוץ מבעלי לשעבר לא חלקתי מיטה עם איש אחר. בן זוגי הנוכחי ואני מדברים הרבה על מין יש ביננו פתיחות מדהימה ואינטימיות מופלאה. הסיטואציה מסקרנת אותי ומפחידה אותי כאחד. עולות במוחי תהיות רבות: מה, אני כבר לא מספיקה לו? צלע שלישית? איך אתנהג בסיטואציה עצמה? איך ארגיש כשאראה אותו שוכב עם מישהי אחרת? והסנריו הכי אינטנסיבי-ואם הוא יתאהב בה ואשאר לבדי??? ===================== עד כאן הדברים הרלוונטיים מתוך המסר. אז מה אתם אומרים , חבר´ה? ועוד פאן שלא הוזכר כאן. חלק מהפנטזיה יכולה להיות שהגבר רוצה לראות את שתי הנשים מתענגות בלעדיו. אין תרגיש אישה "סטרייטית" עם בקשה שכזו? האם קל יותר לחשוב על "טיפול" הדדי בגבר יותר מאשר הקטע של "סקס עם אישה"? האם השאלה אם הוא מעדיף רק ששתי הנשים יטפלו בו ולא האחת בשניה מצביעה על כך שהפנטזיה היא אגואיסטית לחלוטין והעונג של האישה בסיטואציה הזו הוא משני?

כמה עמוק וחכם. ../images/Emo5.gif

עכשיו תתאמץ עוד קצת. יש סיכוי לקבל תשובה עניינית ממך מתישהו?

דיאבלו

New member
תשובית

האגואיזם בהתגלמותו אם היא פתוחה ומוכנה לזה שתנסה אפשר להתחיל ולהפסיק בשניה שלא מרגישים מוכנות אם היא לא פתוחה אז שתשאיר לו את זה כפנטזיה בלבד ושתסביר שלא כדאי לו להגשים את הפנטזיה כי אם הוא ישאר ללא פנטזיה, החיים יראו ריקים מתוכן והוא יכנס לדיכאון אפשר לומר שלהיות עם שתי נשים זו פנטזיה של כמעט כל גבר כי זה שיא התגלמות כיבוש המין הנשי ועכשיו לתכ´לס זה מעייף נורא
די.

דיאבלו

New member
ועוד תשובית בהפוכה

שתגיד לו שאם הם הולכים לעשות את זה עם שתי נשים , היא רוצה לנסות אח´כ עם שני גברים!!!!!! נראה אותו מסכים לזה. די.

למה לא?? איכססססססססס

זו התשובה שלהם. הם הופכים פתאום להומופובים היסטריים.. שחסוחלילה לא יתחככו בגבר אחר.. הרכושנות שלהם נוזלת מהאוזניים.. ו.. ככה לא!

יש ../images/Emo15.gifבמערכת הזו.

אם הוא רוצה אותי איתה אני רוצה אותו איתו. לא הגיוני? שתי נשים זה אירוטי ומושך ושני גברים לא?

מריפוסה

New member
לי יש פנטזיה ..

לעשות ספונג´ה עם שני גברים. נשאלת השאלה אם אגשים את הפנטזיה האם אשאר ללא פנטזיה? האם הגשמת הפנטזיה תשתווה לפנטזיה עצמה? מתכוונת: האם יקפידו לעשות פינות? האם יעשו חלונות? האם יכסחו את הדשא? והחשוב מכל: האם בתכלס גם הם יגידו לי בסוף: "זה מעייף נורא?" מריפוסה.

ואיך, בדיוק, צר לך??????????????

ואני הינני רחבה..
בא לך לריב איתי??? רוצה מכות???? נשיכות???????? מה? מה? מה???

אטיוד5

Active member
צר המקום מלהכיל

רק בתור טעימה, אני מפנה אותך להודעה של דינמיט (פה מתחתי, והייתי מעדיף הלואי עלי :) היא כתבה בדיוק בדיוק את אותו משפט שכתבתי. משום מה לא יצאת חוצץ נגדה.

מריפוסה

New member
אגב חוצצים...

בררתי: 5 חוצצים עולים 3 ש"ח 12 חוצצים עולים 6 ש"ח. אני ממליצה לבדוק טוב טוב כמה זה עולה לך לפני שאתה יוצא חוצץ. פעם יצאתי חוצץ נגד בעלי ועד היום אני משלמת על זה משכנתא. כפי שנאמר: "החוצץ מחצץ פטור". מריפוסה.

אטיוד5

Active member
../images/Emo13.gif

מריפוסה זה הפארק הלאומי ההוא בקליפורניה, שעתיים-שלש נסיעה מסאן פרנסיסקו. לא יוסמיטי. השני, אוףףף, תזכירי לי. אטיוד5 מוכה סניליות

מייקי69

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אטיוד ופסי לנצצצצח../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הוא ימשוך לה בצמה, היא תשלח לו דגדוג תחת בית השחי ובסוף תיוולד אהבה גדולה ואל תגידו שלא הזהרתי אתבם !!!!!! חי-חי-חי

הצד השלישי של המטבע...

אם יש בינהם פתיחות מדהימה ואינטימיות נפלאה - שידברו על זה! על הפחדים שלה, על הפנטזיות שלו, מותר לו לרצות שיענגו אותו 2 נשים, פנטזיה אגואיסטית זה רע?????? ואישה סטרייטית יכולה להנות ממגע אינטימי עם אישה אחרת, בתנאי שתשאיר דיעות קדומות מחוץ לחדר ותנסה להיות בסיטואציה נטו. אם היא לא תנסה - היא לעולם לא תדע גם אם יהיה רע - היא תדע מה לא טוב לה/להם... ועוד משהו: אם היא מסוקרנת ומפוחדת זאת אומרת שלמחשבה מתחבר גם רגש! זה נוגע בה, זה לא נראה לה מנותק וזר... שתברר עם עצמה איפה בדיוק נקודות המגע!!! נראה לי ששם טמונה התשובה דינה. (סיפרתי לכם כבר שאני רוצה ללמוד פסיכולוגיה??)

אטיוד5

Active member
יש לי שאלה רצינית

ראית פעם פסיכולוג שלמד את נפש האדם? שיכול לטעון בביטחון שהוא יודע לאבחן את מבנה האישיות של זולתו? אני אפילו את עצמי לא "מכיר". אז ללכת ולנסות להבין מישהו אחר? זה נראה לי קטע מגלומני.

תשובה רצינית באמת

בהחלט מגלומני להתיימר להבין ולאבחן את נפש זולתינו. צודק. הגדרת הפסיכולוגיה כ"מדע" היא גם מוטלת בספק יש אסכולות שונות שדנות בסוגיה הזו. לימוד פסיכולוגיה, מבחינתי, הוא הדלקת אור בכיוונים מסויימים על התפתחות נפש האדם, נפשי שלי, ילדי, הסביבה בה אני חיה כדי להבין קצת יותר טוב, כדי לנסות לא לעשות שטויות פאטליות... אטיוד, אמרת פעם, שיש כאלה שיש להם את זה באופן טבעי, לי - אין. אז אני לומדת. דינה.מית למדת אגב, ההערה שלי ההיא, היתה מכוונת למשפטים שבקשו מההיא למצוא את התשובות בתוך עצמה.

אטיוד5

Active member
למצוא בתוך עצמה

זאת באמת התשובה. אפשר גם להעזר בשאלות מדריכות של מישהו אחר - הפסיכולוג, אבל בסופו של דבר התשובות תבואנה מתוכה. שימי לב שכל אחד יכול להיות הפסיכולוג הזה. לא צריך ללמוד פסיכולוגיה, צריך שכל ישר. אטיוד5 מסתכן בנודניקיות

למעלה