הצלע השלישית

הצלע השלישית

אם יש דבר שאני אוהבת זה לאחוז בחזה של בעלי כשהזיין שלו עמוק בתוכי. בעלי רחב כתפיים, בעל חזה שרירי.עם רגישות גבוהה בפיטמות.אוהב לשמוע אותי מדברת, ממלמלת, מבקשת ודורשת. הנאתי היא להגדיל את הנאתו. "אני חייב להביא לך אישה" הוא לוחש לי. "אישה שתפנק אותך. אחת עם חזה גדול" החלטתי להפתיע אותו ביום הולדתו. יצרתי קשר עם בחורה לסבית שהסכימה לרעיון. שנינו לבד, מנורה אדומה ונרות ריחניים הפזורים בכל הבית. ארוחת ערב, בקבוק יין, רוקדים צמוד. הדפיקה בדלת הרגיזה אותו. "מי זה יכול להיות? " "מתנת יום ההולדת שלך. תפתח." בפתח עומדת אישה ארוכת רגליים עם חזה שופע. בבגדים מינימלים היא צועדת לעברי. אוחזת בשתי ידי סוקרת את גופי. למרות בגדיי הרגשתי עירומה כביום הוולדי. היא ניגשת לבעלי ידיה על מותניה. מה אתה מעדיף? להצטרף אל שתינו או לצפות בנו?" הפה שלי ניפער. המומה. אין באישה הזו שמץ של צניעות או בושה. אפילו לא הציגה את עצמה לבעלי. "אני צופה. אחר כך ...מי יודע?" אני מתקשה לקרוא את פניו של בעלי. מה הוא חושב? אולי הוא תכנן במוחו סיטואציה אחרת? היא פונה אליי. "תירגעי. את כל כך לחוצה. בואי נשתה יין. זה ירגיע אותך". ברגע זה חשבתי על וודקה או כמה הקפצות של טקילה. או שהאדמה תיפער את פיה. אני ניגשת לשולחן ומוזגת לשלושתינו יין אדום. העיניים שלה נעוצות בי כשאני לוגמת מהיין. היא ניצמדת אליי מלקקת את שאריות היין מהשפה העליונה שלי. רעד חולף בגופי והיא מחייכת. היא לוקחת את הכוס ומניחה אותה על השולחן. מחפשת את חדר השינה וגוררת אותי אחריה. "תביא כיסא ובוא." היא אומרת לבעלי והוא בא.מתיישב בפינת החדר. היא מסירה מעלי את כל בגדיי ופונה לפתוח את הקשר במתפחת החגורה למותניה. המכנסונים שלה נושרים לריצפה וחולצת הבטן נעלמת בעיקבותיהם. בגבה אלי היא מבקשת שאפתח לה את החזיה. שדייה הגדולים משתחררים מן החזיה. אוך...... הלוואי עלי חזה כזה. "ועכשיו את התחתונים." ואני אוחזת בפיסות הבד הקטנות שעל מותניה. מושכת אותן לאורך רגליה הארוכות. משליכה אותן הישר לזרועותיו של בעלי. שפתיהה ניצמדות לצווארי. מנשקות מלקקות מרגיעות. ידיה מעבירות קצה אחד של המתפחת הארוכה בין רגליי.מושכת פעם לימין ופעם לשמאל, יוצרת חיכוך בין המתפחת ואבריי האינטימיים. 'אני רוכבת על המתפחת'. התחושה נהדרת וגופי מגיב לגירוי. היא ממשיכה להניע את המתפחת בין רגליי, אחורה וקדימה עד שזו רטובה מתשוקתי. ידיה על מותניי. מצמידה אותי אליה. דוחפות אותי לכיוון המיטה. כשאני שרועה על מיטתי הוא נשכבת לצידי נושקת לצווארי. שדיה צמודים לשדיי. מלאים וכבדים. אני מושיטה יד,נוגעת בפטמה שלה. מלטפת את החזה שלה ואת שלי. אני נמנעת מלהסתכל על בעלי. הבושה תשתק אותי. אני מעדיפה להתעלם מנוכחותו בחדר. למרות שאני חשה במבטיו. הרחשים שבאים מכיוונו רומזים לי שהוא מסיר את בגדיו. " תעצמי עיינים. תירגעי" היא לוחשת באוזני ומחדירה את לשונה. משרטטת את קווי המיתאר של אוזני. אני מתענגת על התחושה ועוצמת את עייני. ידיה מרימות את ידי מעל ראשי. היא אוחזת בי בידה האחת ובשניה מלטפת הת שדיי. צובטת, מעסה ומלטפת. פיה מוצץ ויונק בחוזקה פיטמה אחת. מעביר אותי על דעתי. גבי מתקמר ואני נאנקת. שיניים אוחזות בפיטמה המגורה שלי. סוחטטות ממני אנקה נוספת. יד מרחפת על צלעותי, גולשות באיטיות לעבר הבטן נעניקה לחץ מתון על הבטן התחתונה. המתפחת הרטובה ניקשרת סביב פירקי ידי ולמרשות המיטה. אני לא מתנגדת. כנראה בהשפעת היין. לשונה מרחפת על בטני מוציצה חזקה על עצמות האגן מרעידה את גופי. היא מפסקת את רגליי, ומתיישבת על בירכיה בין רגליי. אני מרגישה את שדיה מרחפים מול שדיי. פיטמה מתחכחת בפיטמה. שפתיה ניצמדות לשפתיי. קצה לשונה מצייר את שפתיי, שינה ננעצות בשפתיי. אני פותחת מעט את פי לנשיקה אך היא מתרחקת. מנשקת את בטני. שתי ידיה נכנסות מתחת לישבני. מעסות את פלחיו, צובטות, לשות. ידיה לוחצת על ישבני לכיוון מעלה. "תתרוממי". שתי כריות נכנסות מתחת לישבני. לשון חמה ורטובה עוברת בחריץ החלק שבין רגליי. מפתחי הרטוב ועד הכפתור הרוטט. היא יונקת אותו בחוזקה ומשחררת. יונקת ומשחררת. זעקת עונג פורצת מגרוני, בטני רוטטת בעונג. לשונה חודרת לתוכי, ואצבעותיה פורטות על כפתור תשוקתי. היא צובטטת ומגרה ואני נאנקת. כולי מתמקדת בסערה שבין רגליי. בעלי לצידי. מניח את אברו על פי. אני טועמת את תשוקתו בקצה לשוני. חסרת נשימה, רוטטת. הוא מכוון עצמו למעמקי פי. שפתיי ניסגורת סביבו, מתהדקות. הוא נכנס ויוצא מפי ולשונה יוצאת ונכנסת לתוכי. חפץ קריר ונוקשה מחליף את לשונה החמה. חודר באיטיות מרגיזה עמוק לתוכי. חלקו השני על הכפתור הנפוח. רעש של מכשיר חשמלי ורטט בתוכי. אברו של בעלי בפי משתיק את זעקותיי. כולי רועדת ורוטטת כמו הויברטור שבתוכי. המטח בגופי מרקיע לשחקים. מתנפץ פעם אחר פעם במעמקי גופי. בעלי שולף את אברו מפי מרטיב את שדיי בתשוקתו. מוקדש למי שנמצא לצידי באש ובמים בטוב וברע חבר יקר ומאהב נהדר בעלי

bugbuster

New member
זהו. ששלמה, המאנייאק ההוא עם

אלף הנשים יבוא פה, עכשיו, ויקרא, וניראה אותו כותב את שיר השירים אחרי כן מחדשששששששששש פאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה