הצלע השלישית

ferdinand

New member
הצלע השלישית ../images/Emo119.gif

ידעתי שהמבוכה תשחק תפקיד בתפקיד ראשי לכן החלטתי, בוודאי לא להתעלם ממנה, אבל גם לא לנסות לפרק אותה. אלא להשתמש בה. הניווט אלי, הצריך הדרכה טלפונית און-ליין צמודה, ככה ששניות ה-"מתח", הציפייה היחידות היו מהרגע שמצאת, וניתקנו, עד לרגע שהופעת בדלת. "אהלן" אמרתי, סגרתי את הדלת מאחוריך, הושטתי את ידי, ובמקום ללחוץ את ידך, הנחתי אותה בין רגלייך. "לא מבזבז זמן! הא?!" אמרת. "לא" עניתי, מחייך. "הזמן הזה של ההתחלה הוא בכל מקרה מבוזבז, וככל שנקצר אותו, יהיה יותר טוב." והוספתי "בוא למקלחת." צריך זמן בשביל להתרגל לריחות ה-"טבעיים" ולקירבה של אדם זר. כדאי לכן קודם לשטוף אותם, להחליף אותם בריחות מלאכותיים של בושם וסבון. וחוצמיזה, זו הדרך הכי טובה לשבור מחיצות. ובחום אוגוסט, בכלל. כשניכנסת לחדר הרחצה, הייתי כבר ערום כביום היוולדי. הזין שלי זקור ומתנוסס. התקרבתי אלייך, נצמדתי אלייך, מכניס את ידי למכנסיך, פותח אותם, שולף משם את הזין שלך. עוטף אותו באצבעותי, משפשף, מעביר אותו על שלי. בודק אפשרות להתנשק. אתה נענה לי. האמבטיה כבר מלאה ומהבילה. נכנס, ומושך אותך אחרי (מאיפוא באה לי פתאום האסרטיביות הזו – כאילו שאני הבוגר ואתה הצעיר) אבל מהר מאוד אתה מתעשת ותופס את מקומך. מתיז עליך מים, מסבן אותך, מרגיש אותך נענה לי, מתמתח אליי. יורד על בירכיי מולך. לוקח את הזין שלך, הזקור ביידי. מעביר עליו ליקוקים. כל כך הרבה זמן לא הרגשתי את זה. מעביר את הלשון על הכיפה. מדמיין/נזכר מה שאת עשית לי, איך אני הייתי רוצה את זה. שואב לתוך פי. יונק. מרגיש את הטיפה השקופה הראשונה. מלקק אותה. ממזמז לך את הביצים. חוזר ומתרומם אלייך, מחכך זין בזין. מסתובב, מחכך בך את ישבני. משתוקק כל כך. מרגיש אותך מטייל אותו לי על הטוסיק. בין הישבנים. על פי החור. אני רוצה כל כך, נדחק אליך, מחדיר אותך אליי. ידיך עוטפות אותי, מגששות על ירכי, נסגרות על הזין שלי. חודר אלי עמוק, ונשלף. שוב אני נדחק אליך. מניע את עצמי בין היד שלך, לבין הזין שלך שבתוכי. גלים של עונג, משני הכיוונים. מכווץ את הישבנים שלי סביבך. התנועות מתגברות. "חזק תזיין אותי". אני לוחש, אבל אתה עושה את זה במילא. אני גונח ונאנק. משתפשף בתוך היד שלך. וכשאתה ננעץ בי שוב, כמו לוחץ על ההדק, משפריץ מטח של פורקן. אני גונח בקול, רועד מעונג בין ידייך, אבל אתה עדיין בשיא התשוקה, ממשיך לחתור בתוכי. כל תנועה שלך עכשיו, גורמת לי עונג כמעט בלתי נסבל. כמו לטפוח על רגל שנרדמה. והתנועות שלך מתגברות, מהירות, חזקות יותר. עד שאתה הודף בבת אחת בתוכי. נרעד, נדחק אליי אני נדחק אלייך בחזרה. מרגיש את הזרימה שלך בתוכי. שנינו נרפים, רועדים מותשים. מתנתק ממך, מנשק אותך על השפתיים. "קפה?".

מדהים

ולא רק הכתיבה. האדם שמאחוריה. אדם המגדיר עצמו כסטרייט, נמשך לנשים,אוהב נשים וסוגד לגופן, בטוח כל כך במיניות שלו, ואינו חושש לנסות/לכתוב חוויות הומוסקסואליות. זו בדיוק הנקודה בה גברים סטרייטים לא מעיזים לגעת או לנסות. כל הכבוד.

ferdinand

New member
כתבת את זה...

אז בגוף אישה! קראתי עכשיו שוב, וחייב "לרוץ לשירותים להירגע"... חחח... שבוע טוב

blackwedding

New member
חחחח....

חכה, חכה... יש משהו על הכוונת, הוקפא זמנית, אני לא לוקח אחראיות על התוצאות; מודיע מראש.... שבוע טוב, איש; שבוע טוב אנשים יקרים

למעלה