הצלמניה

הדס ח

New member
הצלמניה

בהתאם להצעתה של וינונה נפגשתי היום עם מרים ויסנשטיין אשתו של הצלם המנוח רודי ויסנשטיין וראיתי חלק מהתמונות השמורות בארכיון הצילומים שלהם. חוויה יוצאת דופן. קודם כל אשה מדהימה בת 90 ... צלולה נמרצת ו...סוחרת בכל רמ"ח אבריה. לא חסכה מאמצים להראות לי את התמונות שביקשתי ובנוסף גם למכור לי את ספר הצילומים המדהים שהוציאו בעקבות התערוכה שהיתה ברידינג. ראיתי תמונות מתל אביב של ראשית המאה ונקודות ציון בהתפתחות ובתולדות היישוב היהודי המתחדש בארץ ישראל ובמדינת ישראל. פשוט נפלא !!! חיפשתי תמונות פנים של בתים ובאמת מצאתי שם כמה תמונות נפלאות (והמחיר בהתאם).... ושוב, תודה לוינונה על העצה הדס

שרי סילבר

Active member
ספר מדהים שגרם לאימי, לאחותי ולי, תל-אביביות כולנו מבטן ומלידה, שעה של נחת.

ornan

New member
../images/Emo140.gif אני ירוקה מקנאה לזה קוראים

DUTY WITH PLESURE

הדס ח

New member
האמת היא

שרוב ה"דיוטי" שלי הם גם "פלז´ר"..... ככה סידרתי לעצמי את הדברים ואני מאד שמחה על כך
הדס

וינונה

New member
זהו - שעכשיו אני מצטערת שלא דרשתי:-

כבר שלחתי אליה מספר אנשים. מכל מקום - התערוכה "הצלמניה" שהוצגה באולמות של תחנת רידינג של חברת החשמל, היתה יפיפיה. והקהל הרב שצבא על התמונות בשחור-לבן.... אחח תענוג. האזנתי לשיחות האנשים, בינם לבין עצמם בזמן שהשתרכתי בתור - לא פחות מעניין. היסטוריה של עמך. סבא מספר לנכדיו על חופי הים, על האוטובוסים, על המחתרות.... מחיר הספר לקניה בתערוכה היה כ-25 ש"ח שווה לכל נפש(הכניסה לתערוכה היתה בחינם) ושאלה להדס - כמה עלה(התמונות)
?

הדס ח

New member
הספר

בתערוכה אני משערת שנמכר קטלוג התערוכה, שבעקבותיו יצא הספר שמכיל הרבה יותר צילומים. מחיר הספר הוא 159 ש"ח והוא כולל את הקדשתה האישית של מרים ויסנשטיין לכל הקונה את הספר בחנותה.... מחיר התמונות זה כבר סיפור אחר לגמרי ועדיף לא לשאול בכלל.... יקר להחריד.... הדס

וינונה

New member
ספר שהוא קטלוג כ-170 עמודים בכריכה

רכה - 25 ש"ח (אני צריכה לחפש את החשבונית) - כמובן שללא חתימה של הגברת המכובדת. בספר ה-מ-ו-ן צילומים וטקסטים מלווים וכריכתו בצבע אוקר(חול)

הייתי בתערוכה עם הורי....

כי אבא שלי הוא הרי תל אביבי במקורו ומאוד מאוד נהננו לתפוס פיסת היסטוריה בשחור לבן של פעם. שלך חנה גונן

הדס ח

New member
יכול היות

שהספר מכיל גם את הקטלוג אבל גם עוד צילומים. יש בו 240 עמודים וכנראה שצבע אוקר הוא הצבע החביב על הגברת כי גם הספר בסוג של אוקר/כתום.... הדס

למעלה