הצליחו להרגיזני!!!!

mondani5

New member
הצליחו להרגיזני!!!!

היום בשעה 09:30 בערוץ 10 בתוכנית של אודטה ,דיברו על נושא פונדקאות,הביאו עורך דין שכלל לא מבינה בנושא,למשל אמרה לזוג שפנה בשאלה: כיצד נשיג פונדקאית"?,ענתה להם:" תפנו למשרד הבריאות והם ישיגו לכם פונדקאית",ממש בדיחה ועוד נתונים כגון שנולדו 33 ילדים מפונדקאות ,נתון כלל לא נכון,ועוד אמרה שפונדקאית יכולה להיות רווקה,גרושה אלמנה ללא ילדים. העלו לשידור פונדקאית ששיבחה את המרכז להורות וכפי שדיברה אותה אחת זה המקום היחידי שקיים ,פרסומת אסורה במיוחד בתוכנית טלויזיה. לטענתה היו 180 פניות,אני פניתי ב-1.10.2002 ומספרי 175 ,אז המבין יבין. בקיצור סלט,ניסתי לעלות לשידור,וביקשתי שהתחקרנית תחזור אלי, אך היה להם נוח לא לחזור ,כי ידעו שנפלו בגדול. חבל. היה מין הראוי לעלות לשידור אנשים שאכן עברו חוויה כזו ומכירים את החוק טוב יותר. עוד משהוא היא הסבירה שפונדקאות זה דומה לציפור שדוגרת על ביצים שלא שייכים לה.............תסלחו לי אבל התגזתי. אוהבת אירית

לא חסר מטומטמים../images/Emo163.gif

חבל שהם גורמים לצופים לקבל רושם לא נכון ומידע מוטעה.

emuna4

New member
פרסומת

כמעט בכל חשיפה של נושא הפונדקאות בתקשורת יש אלמנט של פרסומת (כמו גם בראיון עם מירבי בערוץ 2 ) אבל בהחלט חשוב שהמידע יהיה מבוסס. מידע מוטעה ברמה כזו שציינת אכן מראה על זלזול וחוסר הכנה לקראת הדיון ועלול להטעות נשים שרוצות להיכנס לתהליך ושווה לנסות לדאוג לתיקון והבהרות גם אם בדיעבד.

בנדה1

New member
באמת מרגיז ../images/Emo46.gif

שלחתי לה E MAIL מאוד נוזף. איזה דימוי מפגר מעולם הציפורים, איזה חוסר ידע משווע בנתונים בסיסיים. אני מצפה ממשהי כמוה קצת ללמוד את החומר לפני שהיא עולה לשידור ושלא תנסה להיות ביאליק כי זה מעליב.

למעלה