הצלחתם לבלבל אותי !!!

the gold man

New member
הצלחתם לבלבל אותי !!!

מכיוון שאינני בקיא בסרטי מלחמת הכוכבים אני רוצה לשאול אותכם לפי איזה סדר כדאי לי לראות את הסרטים .... אני רוצה לראות עם חברים את הסרטים לפני שנלך לראות את הסרט החדש בקולנוע .... בשאלות הנפוצות יש שתי השארות באיזה סדר צריך לראות אותם ....

Rockamora

New member
אז ככה-

המלצה שלי- תתחיל לראות אותם בסדר הזה- 4,5,6,1,2,3

Artoo Detoo

New member
4, 5, 6, 1, 2

4-תקווה חדשה 5-האימפריה מכה שנית 6-שובו של הג'דיי 1-אימת הפאנטום 2-מתקפת המשובטים ואני ממליץ שתוריד את הסדרה star wars : clone wars, זה סדרה מצויירת שהעלילה שלה מתרחשת בין הסרט השני לשלישי, האמת בלי הסדרה לא ממש תבין משהו בתחילת הסרט השלישי.

Rockamora

New member
אתה טועה-

זה שקלון וורס (המצוייר) בא בין השני לשלישי לא אומר שאם לא ראיתי את זה אני לא הבין.. חבשת על הרעיון שאם יש אנשים שהם מעריצי סטאר וורס ואין להם אפשרות לראות את הסדרה.. אז לוקאס לא ידפוק אותם? אחרי הכל הוא רוצה את הכסף שלהם, לא? המיני סדרה הזאת רק צתאר את מה שקרה בין לבין ויכול להיות אפילו שיספרו חלק מזה בסרט השלישי.

the gold man

New member
אחלהנ, תודה לשניכם :)

מאיפה אפשר להוריד את הסידרה (אם זה חוקי) ? כאילו את כל הסידרה ....

Rockamora

New member
מתי תבין שאסור לרשום דברים..

שאפילו רומזים על קצה המזלג להורדה לא חוקית?!

Artoo Detoo

New member
../images/Emo4.gif אני יודע, אני ידגים לך...

זה לא אומר שזה ישבש להם את כל העלילה וזה, סתכל...
בסוף קלון וורז הרפובליקה יוצאת להתקפה, ובתחילת נקמת הסית' רואים את ההתקפה. זה הכל, משהו קטן פצפון.

Artoo Detoo

New member
המלצה ממש דפוקה סליחה על המילה...

הכי טוב זה לראות לפי הסדר, אם רואים את זה ככה זה מבלבל מאוד. תראה 4, 5, 6 הראשונים. ואחר כך 1, 2, 3.

kingpin100

New member
תראה את זה בסדר מספרי עולה

משמע 1 אז 2 אז 3 אז 4 אז 5 ואז 6. זה יראה די מוזר כי בפרק שלוש יש את האפקטים הכי מדהימים ובפרק 4 יש את ההכי מעפנים אבל עדין זה הדרך הכי מענינת לדעתי.

למעלה