הצלחתי !

עדיליי

New member
הצלחתי !

אתמול חגגנו לבן דוד שלי בר מצווה במסעדה . חטפתי התקף חרדה שהתבטא בכאבים ורעידות בעיקר . אחרי האוכל הלכתי לשירותים וניסיתי להקיא ( ה"א ) . ולא הצלחתי כ"כ . חשבתי לעצמי מה אני עושה , ועוד באירוע שאני אמורה לשמוח ולא לעשות את הדברים האלה ? יצאתי משם והשתדלתי להנות . שתיתי רדבול ( יאמי ! ) , רקדתי ( ואני לא אחת שאוהבת לרקוד בד"כ ) , אפילו ניסיתי לגרור את אחותי אבל היא לא רצתה . להפתעתי נהנתי .

יופי!!! איך הצלחת לעשות את השינוי?

עדיליי

New member
התמדה בגישה ( ? )

ואהמממ ... מיכל אני נורא רוצה להשתתף בחלק מהקורסים שאת מעבירה . אבל יותר נוח לי ביום שישי .... וגיליתי שמה שיותר מעניין אותי זה דווקא מועבר ביום חמישי .

עדיליי

New member
מענינות אותי הסדנאות בנושאים :

אושר , קבלה עצמית , ראייה אנרגטית , הגשמת מטרות , עיצוב החיים , מודעות עצמית , צלילות ומשמעות עצמית וביטוי עצמי .

מגניב!

אוקיי אז בדקתי ומכל מה שאמרת יש באמת רק כמה שהן ביום שישי: הגשמת מטרות (יום שישי הזה 14.10) צלילות ומשמעת עצמית 21.10 ביטוי עצמי 04.11 מוזמנת להירשם

עדיליי

New member
נראה לי שככל הנראה אני כן אוכל

להגיע לסדנא של הקורס יום שישי הזה ... אני אתקשר אלייך היום או מחר ...

מתי שאת רוצה ../images/Emo13.gif

אם אני ישנה / עסוקה, אז הטלפון שלי בצלול מושתק. וכן, את גם יכולה לטלפן בערב יום כיפור+יום כיפור עצמו חופשי.

אני לא תמיד ליד המחשב.

טלפני אלי בלי חשש, מתי שבא לך
אם אני לא עונה, תשאירי לי הודעה. אני לא תמיד בבית ולפעמים אני עסוקה, אז אם אני לא עונה עדיף להשאיר לי הודעה ואני אחזור אלייך.

למעלה