הצלחתי!!!

הצלחתי!!!

הצלחתי את ה-Rose Crystallization! אני חייב להגיד שזה לא היה כל כך קשה. זה מבלבל אבל בסוף מצליחים וכל כפל חשוב בתרשים שבהוראות. אני מצרף תמונה מהמצלמה הדיגיטלית,התמונה לא טובה כי ערב..

Matan Bi

New member
יש לי שאלה

יש לי שאלה בקשר לדגם הזה,אחרי שמקפלים לחלוקה של שמונה,איק מקפלים את הדף לשש חלקים שווים בקיפול ההר?

גילה או

New member
אני קיפלתי ככה:

אחרי שקיפלתי ל8 חלקים קיפלתי כל מרווח ל3.די בערך על ידי זה שקיפלתי את קצה הדף קיפול הר בערך בשליש של המרחק עד קיפול הבקעה ובכיון השני השתמשתי בקפל הבקעה לקפל לשליש עד הקפל הקודם.סיבכתי אותך?

Matan Bi

New member
לא,נראה לי שהבנתי

אבל זה נראה לי שזה לא יוצא מדוייק,אבל אם מתאמצים אפשר לעשות את זה מדוייק.את הצלחת לעשות את זה מדוייק?ועוד שאלה איזה שלב בדגם היה לך הכי מסובך בדגם?,ודרך אגב תודה רבה על תשובתיך-עזרת לי,למרות שנראה לי שאני אקפל את קיפולי הביקעה בצורה אחרת.

גילה או

New member
כן זה יצא לי מדויק.

לא היה לי מסובך פשוט לא קיפלתי עד השלב האחרון כלומר לא יצאו לי ממש ורדים וחשבתי שככה הדגם אמור להיות כי לא ראיתי תמונה של הדגם.עד שקיפלתי שוב וקראתי שהדגם אמור ממש להיצתמצם.כיווצ'צ'תי אותו וראיתי איזה יופי מיתקבל.וזה אולי קשור להערה של יובל שכל הקפלים חשובים .ניראה לי שבהתחלה לא סימנתי או לא קיפלתי את הקיפולים האלכסונים שהם נותנים את העומק של הורדים.

Matan Bi

New member
גילה

טוב,אני אנסה את הדגם המדהים הזה,אני חושב שאני אצליח.אבל לא ענית לי איזה שלב בדגם היה לך הכי מסובך?

גילה או

New member
לא היה לי קשה כי תרגלתי קודם הרבה

פיתולים מהאתר הזה .אם לא תירגלת תנסה קודם וזה בטח יעזור.

גילה או

New member
נהדר !יצא לך ממש מדויק ויפה.

שים לב שבתמונות שרוזנה הפנתה אליהם יש גם את הדגם הזה של 16 פיתולים אבל הכיוונים של הפיתולים או הורדים שונים .יש לך כוח לנסות ? תמונה ראשונה מימין בשורה עליונה.

יש לזה הוראות?

האמת שהדבר שיותר מעניין באתר שהפנית אליו הוא המשושה שעשוי מורדים. אותו הייתי רוצה לעשות.

גילה או

New member
לא אבל ניראה לי שאפשר לפצח את זה

לעומת זאת מה שמצא חן בעיניך ניראה לי יותר מסובך בלי הוראות אבל אתה יודע מה שקשה היום נעשה קל מחר .הכל עניין של תירגול וכמות מאמץ שמשקיעים.

עוד משהו בקשר לדגם

מה שהתפלאתי כשעשיתי את הדגם זה שלא צריך לפתוח את הורדים, אלא הם נפתחים לבד, כשעושים את האלכסונים.

למעלה