הצלחתי....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
הצלחתי....

הצלחתי . לא נישקתי את כרטיס ההגרלה של מפעל הפיס(מנהג מוזר שלי בשביל הזכיה) וזכיתי . זכיתי, לא בגדול אבל זכיתי. גם כמה מאות שקלים זה כיף לקבל מבלי עבודה קשה. תודה ל- RANIT55, אורלי מלונדון ו- egg ogenblik על זה שהחזקתן לי אצבעות. אמרתי לכן שהכל אמונות תפלות כולל נקישה על העץ פעמיים למזל, אז הנה התאפקתי, וזה עבד.

ranit55

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo49.gifגם אני רוצה../images/Emo45.gif

מזל טוב על הזכייה, אני רק מקווה שתשכיל ליישם את החוק בכל דבר (גם אני) ותאמין בעצמך... ולא בשום דבר אחר... נוכל להמשיך להדיין בויכוח....

een ogenblik

New member
ועכשיו רק נותר לתהות

האם זכית בגלל שלא נישקת את הכרטיס? האם זכית בגלל שהחזקנו לך אצבעות? ביזבוזים נעימים.

באמת מזל טוב....

אבל השאלה היא אם באמת תחזיק מעמד גם בהמשך
בכל מקרה שיהיה
ותהנה מהזכייה.

mikledet

New member
השאלה האמיתית

היא - אם היית נוקש בעץ - האם היית זוכה במיליונים - ובגלל שלא עשית זאת התקללה לך הזכיה וזכית "רק" בכמה מאות???
איך זה בתור פולניות??
אבל ברצינות - מזל טוב - כן ירבו!! רק דרך אגב - עוד בישראל (לפני ששינו את השיטה בלוטו) לקחתי סטטיסטיקה של 10 שנים - והכנסתי לאקסל - וקיבלתי יופי של גראפ עם "התנהגות" המספרים... בקיצור התחלקנו 10 חבר'ה וקנינו כל פעם כרטיס אחד - אבל כזה שניתן לבחור יותר מספרים (יקר יותר). אף פעם לא הפסדנו - והרווחנו משהו כמו 70% מהפעמים - ופעמיים כמה אלפי שקלים - כשמחולק ל10 יצא כמה מאות - אבל עדיין כיף...

snup

New member
אז...

דבר ראשון - מחר בבוקר אברר מהו הערך של הזכייה - לפי חישוב שלי משהו קרוב ל- 1000. עכשיו הצעות שלכם איך מבזבזים. אחרי הכל - החזקתם לי אצבעות.

snup

New member
רציתי להוסיף...

מתוקף זה שתמכתם בי אז אעשה משהו שיהיה טוב גם לכם(RANIT55, אורלי מלונדון ו- egg ogenblik - זוכרים?). מישהו יכול לחשוב על משהו? אם זכרוני אינו מטעה אותי שמעתי על כמה שאוהבים חטיפים שקשה להשיג באירופה, אז בקפיצה הבאה לגרמניה אני מוכן להביא איתי, ואם אין סבלנות עד אז אז אני מוכן לשלוח ב- Air Mail. גם בקשות אחרות אשתדל למלא, תלוי בבקשה וביכולת שלי לבצע. תיבת המסרים שלי מחכה להוראות.

een ogenblik

New member
איכשהו, נראה לי שקשה להניח

שגביע קוטג' יגיע בשלום בדואר. תהנה מזכייתך, ותבזבז על עצמך, הרווחת זאת, לא?

mikledet

New member
יש בזה משהו

שתבזבז על עצמך... תלמד לזכות!! החינוך הפולני שלנו - אצל רבים - גורם לנו אוטומטית לדחות מחמאות, או כל דבר טוב אחר "בלי שהרווחנו אותו" - תלמד את השיעור שלך עד הסוף - ותלמד לקבל - ולהנות מזה עד הסוף. תקנה לך שרות/מוצר שהוא הכי לא צריך בעולם ("שלא היית מוציא עליו כסף בחיים") אבל תמיד רצית! ות ה נ ה עם הקניה הזו - אם תוכל - הרוחת לא רק כסף!!

ranit55

New member
LIDL....הכל...

אשמח לקבל את העוגיות האלה - הספקולציונס או משהו... אבל הן יוצאות רק בחג המולד... פרצל,כרוב חמוץ,נקניקיות,אונקן,מוזלי,HARIBO

mikledet

New member
אולי אני זה שלא הבנתי

אבל נידמה לי שההצעה היתה להביא דברים מישראל לאירופה (גרמניה) ולא להיפך...?

mikledet

New member
מעניין

גם לאישתי ולחברות שלה יש אובססיה עם לידל... בונים לנו עכשיו 100 מטר מהבית סניף של לידל, והן מדברות על זה - כאילו - בונים שם פארק שעשועים או משהו.... אני חושב שהן יעשו מסיבה ביום הפתיחה... נשים...

ranit55

New member
גברים....../images/Emo3.gif

שתדע לך שאת LIDL הכיר לי בחור,שהתעלף שגילה שיש בעיר שלנו סניף שלהם ורץ לו בכל המעברים כמו משוגע והעמיס כמויות של נקניקיות כאילו אין מחר וטען כבר בקופה שהוא צריך לחזור שוב כי לא קנה מספיק דברים.....

למעלה