הצלחתי!!!
סוף סוף הצלחתי ווילד! ידעתי שהשעה הזאת שישבתי במיטה תעזור
טוב לא ממש נשארתי עד החלום כי ראיתי משהו שמזה הפחיד אותי \= אבל הצלחתי להישאר מודעת והיה לי שיתוק שהיה קצת בעייתי לצאת ממנו \= אולי בפעם הבאה כשאני ממש יבין מה קורה אני גם יצליח להישאר! עשיתי משהו מאוד דומה לשיטה של המוזיקה... במקום לשים מוזיקה לידי (כי עם אוזניות אני אף פעם לא יצליח) פשוט נזכרתי בשיר אחד באמצע שניסיתי לעשות וויל וממש יכולתי לישמוע אותו! אז התרכזתי בו וכל הזמן חזרתי עליו עד ששמעתי אותו טוב ופתאום אני קולטת את עצמי יושבת לייד המחשב! יש לי כזאת תמונה במחשב של כזה סתם יער ויש בצד דרקון כסוף ולידו אנשים קטנים שמסתכלים עליו. אז אני סתם יושבמת ומסתכלת על המחשב ופתאום נזכרת שניסיתי ווילד ומבינה שהצלחתי! אני מסתכלת על הצד השני של המסך (איפה שאין את הדרקון) ומבינה שפתאום הוא חשוך יותר ואני לא יודעת למה! אז אני מסתכלת על כל המסך ולא רואה את הדרקון והאנשים! התחלתי קצת להתרגש והמשכתי להסתכל על המסך. פתאום כל האייקונים (כמו "המחשב שלי" וכל זה) מתחילים להיעלם אחד אחד! ואחרי שכולם נעלמו המסך נהיה שחור לגמרי וראיתי בו את ההשתקפות שלי! זכרתי שהיה כתוב שצריך לזרום עם מה שקורה ולא לנסות לעצור את זה אבל לא יכולתי להיתאפק וניסיתי לשנות את זה כך שהמסך יהיה לבן במקום שחור. אבל במקום זה התחלתי ליראות כזאת תמונה כאילו מזיזים כזה מסך באלכסון וככה לאט לאט אני רואה את כל התמונה. בהתחלה חשבתי שזה היער שהדרקון היה בו ואז כשראיתי את הכל אז הבנתי שזה פרצוף של מישהו (חחח) ומזה נבהלתי מזה וניסיתי להתעורר ולא הצלחתי כי הייתי משותקת אז ממש פחדתי ואז התעוררתי... אני מזה פחדנית בחלומות! כל דבר קטן שלא אמור לקרות מפחיד אותי
סוף סוף הצלחתי ווילד! ידעתי שהשעה הזאת שישבתי במיטה תעזור