הצלחתי!!!!

ofirgonen

New member
הצלחתי!!!!

הצלחתי לחלום חלוםצלול הוא היה מאוד מאוד קצר ואני כמעט ולא זוכר כלום אני רק זוכר שהלכתי ברחוב ואני רואה מלא ילדים שהם בדיוק כמוני אז אמררתי לעצמי מה קורה כאן?! ואז הייתי ליד משאית ואמרתי אחרי שאני יסתובב יעבור ילד כמוני ליד המשאית וכך היה הסתובבתי וילד כמוני עוד פעם ועוד ילד כמוני חבל שאני לא זוכר הרבה וחבל שזה היה כל כך קצר אבל לפי דעתי אני בדרך הנכונה

KEiN

New member
מזל"ט ../images/Emo70.gif

כח רצון זה כל מה שצריך! סחטיין על המהירות,( אני רוצה להרוג אותך) אבל סחטיין!
ליל"ט

ofirgonen

New member
תודה

אני כבר מחכה לפעם הבאה קראתי כמה שרשורים בפורום איך לחדד את הצלילות אז אני כבר מת לנסות מקווה שזה יקרה לי בקרוב אני ישפשף את הידיים ואגיד הגבר צלילות ואז אני יסתכל על חפץ עד שיהיה מטושטש ואח"כ יעבור לחפץ אחר ואם אהיה בבית אשטוף את הפנים אלה הטריקים שלמדתי בינתים להגביר את הצלילות מקווה שיהיו לי עוד חלומות כאלה

KEiN

New member
מגניב

כדאי שתזכור כמה שיותר שיטות לפני החצלול הבא- כי לא כולן עובדות על כולם. עצה: (לא מנסיון אישי) אל תנסה לעשות יותר מידיי שטויות בחלום הבא- כי ככה רק הוא יתקצר לך... ליל"צ

kyle

New member
מז"ט! (מזל"ט = מטוס../images/Emo6.gif)

גם אני בפעם הראשונה!
מכיוון שאני רגיל כל יום כשאני מתעורר להסתכל בשעון (אם מוקדם אני חוזר לישון) אז כשהתעוררתי היום הסתכלתי, ובהתחלה לא שמתי לב למשהו מוזר, אבל בפעם השניה שהסתכלתי, היה כתוב על השעון פשוט "57" וחוץ מזה לא זז. אז נזכרתי באתר, ובמה שקראתי, וחשבתי שזה חלום צלול! אז (כרגיל) ניסיתי "לעוף", והתרוממתי כמה סנטימטרים מעל הרצפה...
אחר כך ניסיתי להסתובב (בתקווה שיקרה מה שאני רוצה) וחשבתי "אני עכשיו נמצא מחוץ לבית" וזה לא עבד. אחר כך אני שומע דפיקה בדלת, ואחד החברים שלי (שאמור להיות בב"ש) נמצא שם עם ילקוט על הגב, ושואל אותי "מה אתה עושה ער כל כך מוקדם?". בדיוק כשבא לי לענות לו, התעוררתי (הפעם בדוק)...
טוב, זהו, העברתי לכם שתי דקות מהחיים...

למעלה