הצלחתי

GMjoy

New member
הצלחתי../images/Emo70.gif

סוף סוף הצלחתי אתמול להגיע לרמה ל תקשור אחרי שדיברתי עם רותי, והיא הנחתה אותי בזה : ) תודה רותי
אבל אני חייב להגיד שבניסיון השני בלילה אתמול, השתנו כמה דברים, אולי כי הייתי יותר מרוכז, אבל עשיתי הכל כמו שאמרת לי. אני קיבלתי לפתע שם של המדריכה שלי, והשם היה אחר. שאלתי אותה כמה פעמים אתמול אם היא אכן ההדרכה הישירה, וזהו, קיבלתי חיובי, ואתמול נעזרתי בה כדי להרים את עצמי לתדר גבוה לתיקשור עמה. איזו חוויה, אני לאהאמנתי שזה ככה מרגיש בתקשור!! חח היא ענתה לי על רוב השאלות, שאלתי דברים כללים וגם ספציפיים, והיא נתנה לי הנכיות, והרגשתי שזה באמת כאילו בא מהגרון שלי, היא נתנה לי קבצי מחשבה שזרמו כמו נהר מים והייתי צריך מהר מהר לתפוס את כל מה שהיא נתנה לי. הייתי כל הזמן הזה במצב כאילו אני באוויר (ממש כמו תחושה חוץ גופנית). והיו גם פעמים שלא הבנתי טוב מה היא מסרה לי בתשובות, וביקשתי ממנה שוב לעזור י להרים את עצמי יותר לתקשור חד יותר... הייתי מרגיש כל פעם משהו בגוף מתרומם כזה, ופתאום הייתי מקבל תשובות בצורה חדה מאוד! הבנתי עכשיו שכל התשובות שלה, הן באות ממני, כאילו ממה שאני יכול להכיל במידע. ואל תחשבו שאני עדיין לא נמצא בתהיות חח אני עדיין חושב שאני עונה לעצמי, כי מה לעשות, אני עדיין לא חוויתי דבר כזה. רותי, יכול עכשיו להבין איך זה לקח לך זמן רב כזה להבין שאת מתקשרת. אני רק בתחילת הדרך, וזה מרגיש לי גם ככה, אבל אני סומך על מה שאני מקבל, אני לא מתעסק במה כן או לא. לסוף התקשור אני הרגשתי מאוד רדום כזה, הייתי כבר כאילו לא נוכח בחדר ועל המיטה. היה לי קצת קשה לחזור שוב למצב הרגיל. אני אצטרף לתרגל את זה יותר ויותר כדי לחזור למצב רגיל מתקשור. יום טוב!

איזה כיף! תתחדש! ../images/Emo8.gif רותי:

אני גם רוצה הנחיות! אולי תפרסמי בפורום איך את ממליצה לתקשר?

yuki09

New member
אני עקבתי אחרי נסיונותך בתקווה רבה

נרגשת בשבילך.אני גם מאוד מנסה, מרגישה שיש כבר נגיעות קלות פעם אחד אפילו היתה חייוה מדהימה כ"כ התחשק לעשות משהו טוב, לעזור להרבה אנשים בעולם.אולי אתה יכול לתת כמה טיפים?

GMjoy

New member
yuki09 והשאר, תודה לכם, איזה כייף../images/Emo140.gif

yuki09, אני פעלתי לפי ההנחיות שרותי נתנה לי אחרי שביקשתי ממנה לעזור לי. הטיפ הכי טוב, זה באמת לא לצפות לתקשור מסויים. בדיוק אתמול זה מה שעשיתי, וזה מה שקיבלתי. אני פחות הכרחתי את עצמי, ופשוט זרמתי והתחילו להגיע אליי מסרים ומידע שזרם מהר מהר, והתחלתי מהר לקלוט אותו כדי לא לפספס...: ) פשוט תתמקמי במקום נוח, ותבקשי להתחבר להדרכה שלך. רותי, יכולה לעזור לך המון בזה

yuki09

New member
יש לי שאלה

כאשר אתה שואל אתה עושה זאת בקול או בראש? אתה כותב שהתחלתה להקליט, זה לא היה לי כ"כ ברור ?אתה מקליט על טייפ?למרות שקראתי על זה בספר" דרך לתקשור " לא כ"כ ברור כיצד עושים זאת בטראנס. לדבר נוסף, לא נעים לי לפנות לרותי אני בטוחה שיש הרבה אנשים שרוצים את עזרתה וזה מאוד מעייף.אני מנסה בעצמי ודרך ספרים וטכניקות שונות אני רואה דברים מתדהימים אבל כאשר אני מנסה לתקשר ושואלת שם של מדריך עולים כל פעם שמות שונים. עד כמה שהבנתי כאשר באה הדרכה יש איזשהי תחושה מענינת כמו התרגשות ומרגישים עליה בוויברציות כמו שתארתה.לי זה קרה רק פעם אבל לא הצלחתי "לדבר".הכל עוד לפני...

GMjoy

New member
yuki09 היי

אני מבקש הדרכה דרך מחשבה, לא בקול. כתבתי שאני קולט קבצי מחשבה מההדרכה - לא מקליט : ) גם אצלי כמה פעמים עלו שמות שונים, ולרוב זה קרה כי הייתי לא מרוכז, הייתי בציפייה לתקשור חח בסופו של דבר, קיבלתי שם מההדרכה הישירה שלי, ושאלתי כמה פעמים כדי לוודא שזה באמת ההדרכה הישירה. לגבי התרגשות, אני יכול להגיד לך שכן - יש משהו כמו התרגשות. לפני שעשיתי אתמול ניסיון לתיקשור, הייתי טרוד ולחוץ מאיזה עניין אחד, וחשבתי שכנראה לא אצליח, אבל ניסיתי. לא עברו 5 דקות, ואני לגמרי השתחררתי מהלחץ, והמחשבות נעצרו. התחלתי להרגיש במן התרוממות נעימה כלפי מעלה, ופניתי להדרכה. ככל שיותר ביקשתי לקבל את התשובות בחדות, ככה יותר הרגשתי תחושות נעימות כאלה כאילו אני עף, ובאמת קיבלתי תשובות ברמה יותר חדה והרגשתי כאילו זה מדבר לי מהגרון.

GMjoy

New member
תודה מתוקה../images/Emo140.gif לכולנו יש את המתנה הזו

וצריך ללמוד להשתמש בה : ) שבת שלום!

רותי 11

New member
GMjoy אני שמחה לשמוע

כל הכבוד, תמשיך בכך אבל אני ממליצה לך לעשות את זה לא בשכיבה ולא במצב של עייפות אלא במצב של ערות, כדי שתוכל לשים לב לאנרגיה של ההדרכה שלך. ואני מאוד שמחה בשבילך ועוד משהו אתה בהחלט יכול לשלוט במה שמגיע אם אתה רואה שזה מהיר מדי אז אתה יכול לבקש להאיט את הקצב. תמשיך ככה

GMjoy

New member
תודה לך יקירה../images/Emo140.gif

תודה על העצה שלך, אני אקח את זה לפעם הבאה שלי : ) בהתחלה תרגלתי את זה לפני השינה, כי חשבתי שיעזור לי להיות פחות ערני כדי להגיע למצב מדיטציה כזה שאקלוט משהו. אתמול דווקא הייתי קצת לחוץ לפני התקשור, אז יצא שנורא מהר נשאבתי למצב ריחוף קל של מדיטציה, והתחלתי לקבל המון זרימה חופשית של תקשור וחוויה מדהימה!

למעלה