הצלחתי../images/Emo70.gif
סוף סוף הצלחתי אתמול להגיע לרמה ל תקשור אחרי שדיברתי עם רותי, והיא הנחתה אותי בזה : ) תודה רותי
אבל אני חייב להגיד שבניסיון השני בלילה אתמול, השתנו כמה דברים, אולי כי הייתי יותר מרוכז, אבל עשיתי הכל כמו שאמרת לי. אני קיבלתי לפתע שם של המדריכה שלי, והשם היה אחר. שאלתי אותה כמה פעמים אתמול אם היא אכן ההדרכה הישירה, וזהו, קיבלתי חיובי, ואתמול נעזרתי בה כדי להרים את עצמי לתדר גבוה לתיקשור עמה. איזו חוויה, אני לאהאמנתי שזה ככה מרגיש בתקשור!! חח היא ענתה לי על רוב השאלות, שאלתי דברים כללים וגם ספציפיים, והיא נתנה לי הנכיות, והרגשתי שזה באמת כאילו בא מהגרון שלי, היא נתנה לי קבצי מחשבה שזרמו כמו נהר מים והייתי צריך מהר מהר לתפוס את כל מה שהיא נתנה לי. הייתי כל הזמן הזה במצב כאילו אני באוויר (ממש כמו תחושה חוץ גופנית). והיו גם פעמים שלא הבנתי טוב מה היא מסרה לי בתשובות, וביקשתי ממנה שוב לעזור י להרים את עצמי יותר לתקשור חד יותר... הייתי מרגיש כל פעם משהו בגוף מתרומם כזה, ופתאום הייתי מקבל תשובות בצורה חדה מאוד! הבנתי עכשיו שכל התשובות שלה, הן באות ממני, כאילו ממה שאני יכול להכיל במידע. ואל תחשבו שאני עדיין לא נמצא בתהיות חח אני עדיין חושב שאני עונה לעצמי, כי מה לעשות, אני עדיין לא חוויתי דבר כזה. רותי, יכול עכשיו להבין איך זה לקח לך זמן רב כזה להבין שאת מתקשרת. אני רק בתחילת הדרך, וזה מרגיש לי גם ככה, אבל אני סומך על מה שאני מקבל, אני לא מתעסק במה כן או לא. לסוף התקשור אני הרגשתי מאוד רדום כזה, הייתי כבר כאילו לא נוכח בחדר ועל המיטה. היה לי קצת קשה לחזור שוב למצב הרגיל. אני אצטרף לתרגל את זה יותר ויותר כדי לחזור למצב רגיל מתקשור. יום טוב!
סוף סוף הצלחתי אתמול להגיע לרמה ל תקשור אחרי שדיברתי עם רותי, והיא הנחתה אותי בזה : ) תודה רותי