הצלחתי!!!

enigodin

New member
הצלחתי!!! ../images/Emo24.gif

סוף סוף היה לי חלום צלול!!!!!!!! טוב, אז ככה: חזרתי לפני כמה ימים מטיול שאני מאוד מאוווד עייפה... הלכתי לישון די מוקדם וזה בערך מה שחלמתי: הייתי באיזה בית של מישהו והיו שם הרבה אנשים, חיפשתי מישהו מסויים ולא מצאתי אותו אז החלטתי לטייל ביישוב שבן הבית הזה נמצא. זה היה ערב וטיילתי עם עוד כמה אנשים, טיילנו באיזה מדרכה שמהצדדים יש דשא ירוק... עבר מולנו איזה זוג והמשכנו ללכת. הסתכלתי כל הדשא וראיתי שמונחות עליו הרבה גיטרות ודרבוקות. נורא רציתי לנגן באחת הגיטרות אבל לא היה לי נעים.... זה היה נראה כאילו מכינים איזה ערב, היו הרבה אנשים. רוב האנשים היו עם חולצות כחולות (נו, אמרתי שחזרתי מטיול...) חזרתי לבית שבו הייתי קודם, הייתה שם איזה מסיבה. חיפשתי מישהי שהיייתה איתי בטיול. ילדה מהכיתה שלי התחילה להתעצבן עליי (לא ברור למה) אמרתי לעצמי, טוב, אני אהיה נחמדה, נראה מה יש לה להגיד. ראיתישיש שם טלוויזיה ובגלל שלא היה לי כל כך כח להקשיב לה אז אני אראה גם טלויזיה. סובבתי את הטלויזיה אל החלון (ישבנו בחוץ), אחרי שסובבתי אותה, ראו מטושטש, אז ניסיתי קצת לכבות ולהדליק אותה, לחק עם החשמל, קיצר, כלום לא עזר. אח"כ ישבתי עם אמא שלי אחותי ואח שלי ודיברנו אחרי שדיברנו אני חזרתי הבייתה. בהתחלה נסעתי באוטובוס, שהסתכלתי מהחלון של האוטובוס על הכביש ראיתי שהוא נוסע ישר אבל כל הזמן יש איזשהי פנייה, הפנייה לא מתקרבת או מתרחקת, היא פשוט כל הזמן נמצאת שם... אח"כ אני ממשיכה את הדרך ברגל. אני רואה בדרך את הכלב שלי ולוקחת אותו הבייתה. בחצר אני רואה עוד כלבה מהיישוב שלי וגם כלב שהיה לי ומת לפני כמה שנים. הכלבה מתחילה לדבר אליי ואומרת לי שזה לא בסדר שהם היו בחוץ ובלה בלה בלה... אז הכנסתי את שני הכלבים שלי הבייתה ובטעות השארתי את הדלת פתוחה אז אחד מהכלבים (זה שמת) יצא החוצה. הכנסתי אותו בחזרה לבית וראיתי שהכלב שלי מתחיל נורא לפחד ממשהו, אז שמתי מולו את הכלב הקודם בקטע של "תראה מי בא אלייך" הוא קצת נרגע ואני פתאום קלטתי שזה חלום. רציתי לראות כמה הכלב שהיה לי נראה אמיתי בחלום, והוא באמת נראה מאוד אמיתי. אחרי כמה שניות הכלב נעלם אז הייתי בטוחה שכבר אין לי שליטה על החלום, זה היה נראה לי שהחלום הפך פתאום לאיזה חלום בהקיץ שכבר אין לי עליו שליטה. טוב, זהו... מצטערת על ההודעה הארוכה, הייתי חייבת

enigodin

New member
דרך אגב..... גיליתי מה העוגן שלי!!!

גיטרות... איזה כייף לי

shabaz

New member
איזה יופי יופי יופי (סתאאאאאם)

שמעי...גם אני מאוד אוהב גיטרות...אולי.. נפגשנו בחלום (אנשים שתקו) סתאם..אני מאוד שמח שחלמת חלום צלול.. הפעם הראשונה בחיים לא נשכחת (כמו בסקס...סתאאאאאם שוב) טוב...תמשיכי עם העבודה הטובה

RedUri

New member
מה?

מה זה עוגן בבקשה? (אני חדש פה אז רחמו עם התשובות)

enigodin

New member
עוגן

משהו שמופיע כל הזמן בחלומות שלך, נניח בן אדם, חפץ, חייה....

RedUri

New member
רק לכותבת

היי רציתי לאחל לך כל הכבוד והכל ולא ידעתי שאת איתי בתנועה. עשי טובה כתבי את הכתובת אי מייל שלך. בכל מקרה מזל טוב.

למעלה