הצלחתי סוף סוף.........

93 lol

New member
הצלחתי סוף סוף.........

היי נחשו מה הצלחתי להשיג? אוקיי תפסיקו זה קשה מדי לנחש את זה..... סוף-סוף אחרי חודשים של לחץ היסטרי נדנודים לא פוסקים ועצבים מרוטים הצלחתי להשיג את סיפורי הוליווד של ג'וני דפ אז אם תמיד רציתם לדעת על החיים של ג'וני ולא יצא לכם וגם אם אתן סתם רוצות להעביר שעה וחצי שכל תכולתה היא על ג'וני דפ (החתיך ואהבת חיי) אתן מוזמנות!!!!! השידור יהיה בדצמבר התאריך עוד לא רשמי (אני יגיד אותו לקראת סוף החודש הזה או בחודש הבא) אההה כן אם חשבתן לעצמכן מה היא מזבלת שמשדרים את התוכנית הזאת בגללה אז קיבלתי מהם מכתב שאומר ככה: לאור בקשתך אנו נשדר את סיפורי-הוליווד של ג'וני דפ בחודש דצמבר זה היה מכתב ארוך יותר אבל מי יש כוח לרשום בימינו -אתם מכירות את המקלדות מהגומי אז זה מה שיש לי בבית עכשיו בתור תחליף לתקופה קצרה כי המקלדת שלנו התקלקלה וזה נוראי לכתוב איתה!!!! (עם המקלדת מהגומי)-

shira the star

New member
יש!!!!!!כבר חודשים שאני מחפשת את זה

תודה רבה !!

יאיייייי סופסוףףףףףףף!! כל יום אני

בודקת עם יש את ג'וני בסיפורי הוליווד ואף פעם אין... כל פעם יש מפורסמים לא מוכרים כאלה... סופסוף יאאיייי
אהה ובבקשה תודיעי לפני... תודה מראש

tali44

New member
ואווו כל הכבוד לך..!!

תודה
ראיתי את זה כבר פעם (לפני כמה חודשים) אבל אני לא זוכרת ממש... תמיד רציתי לראות את זה שוב

../images/Emo207.gifסתם בא לי לדעת את דעתכן../images/Emo3.gif

על "היו זמנים במקסיקו" מה אתן חושבות על הסרט הזה?? לדעתי סרט נורא נחמד...

dark fairy14

New member
עוד../images/Emo207.gif חביב...

ב"7 לילות" יש כתבה על כל מיני שותפויות בין שחקנים הוליוודים לבמאים ונחשו מי שםםםם???????? ג'וני וטים אוקי אני מצוטטת מהכתבה "בכל פעם שאני עובד עם ג'וני הוא הופך למשהו אחר' אומר טים ברטון על השחקן החביב עליו "הוא תמיד עסוק בלהפוך לדמות עצמה ולא מוטרד מכל הסטטוס הזה של הכוכב". גם דפ לא חוסך מחמאות על הפרטנר שלו:"החזון של טים מדהים.אם הוא יגיד לי למשל שהוא רוצה לצלם סרט שבו רק אצטרך לבהות במנורה מבלי למצמץ,אעשה את זה" איזה חמווווד

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif

"צ'רלי בממלכת השוקולד" ביס 2 יום שישי בשעה 23:00 כל מי שלא ראתה שתראה סרט נורא מומלץ ויפה
!!!

nitzan s

New member
אה נחמד!!

נראה לי שראיתי את זה כבר אבל זה תמיד נחמד לראות שוב! =]

Aviyush

New member
יפה לך../images/Emo9.gif

נראה לי ראיתי את זה כבר כמה פעמים חחחח

למעלה