הצלחתי! (נראה לי)

• פותח הנושא C.R
  • פורסם בתאריך

C.R

New member
הצלחתי! (נראה לי)

אתמול גיליתי בפעם ה1 שיש דבר כזה אז מאתמול אני בודקת את השעון ובלילה היה לי חלום ופתאום חשבתי שזה לא הגיוני אז בדקתי את השעון והשעה השתנתה אז חשבתי אני בחלום ואחרי בערך 5 שניות התעוררתי... איך אפשר לא להתעורר? אני ניסיתי את מה שרשום באתר אבל כשניסיתי גיליתי שאני חגורה בתוך אותו אז זה לא עבד לי.....

Zipadidoda

New member
גאה בך!

חלום צלול ראשון! (בכי...) כל הכבוד!!!!!!! :))) ישנן שיטות להארכת החלום כפי שזכור לי כמו שיפשוף הידיים או עמעום הסביבה וכדומה (תקראי בקישורים של הפורום). בין השאר בגלל שזהו החלום הצלול הראשון שלך כמות הרגש העירה אותך. לכן עם הזמן תתרגלי ולא תתעוררי כלכך מהר! :) מקווה שעזרתי ובהצלחה

שריר

New member
אההם גם לי הייתה את הבעיה הזו

כל פעם שהבנתי שאני חולם הייתי מתעורר ומביע למצב של שיתוק שינה או ויברציות, אבל עכשיו הפסקתי לנסות לחלום, כבר חודשים ככה שאין לי איך לעזור לך ביינתים, אבל אם זה יקרה עוד פעם ואת באמת תתעוררי לשיתוק שינה אז אפשר לחזור עוד פעם לחלום מהמצב הזה, אם סתם תתעוררי יכול להיות שזו התעוררת כוזבת, עכשיו הבעיה עם התעוררות כוזבת שלרוב הכל אותו דבר את מתעוררת בחדר ואין שום דבר שונה, אז פשוט כל פעם שתתעוררי מחלום או סתם לבית ספר תעשי בדיקות מציאות ככה שאם תתעורי התעוררות כוזבת תוכלי להבין שאת עדין חולמת. (אוף עכשיו לפסק הכל)

Variety

New member
מזל טוב!!!

מזל טוב!!! ברוך הבא. הדבר הראשון שעושים כדי לא להתעורר זה - לא להתרגש! אבל גם דרוש קצת נסיון שאותו צוברים עם הזמן! Variety-

שריר

New member
אני הבנתי שזה חלום לא התרגשתי אמרתי

אני חולם והתעוררתי יכול להיות התעוררות כוזבת אבל אף פעם לא בדקתי

למעלה