הצלחתי לשנייה

ניטו

New member
הצלחתי לשנייה

שלום, אתמול בלילה חלמתי שאני בבית מלון בארה"ב. ירדתי כזה במדרגות ופתאום הבנתי שזה לא יכול להיות כי אני בישראל... ריחפתי ל-2 שניות מעל המדרגות ואז החלום נעלם מהר. האם מעכשיו אני אתחיל לחלום חלומות צלולים? האם פרצתי את המחסום הזה ועכשיו אני מצליח להבין שאני חולם??

|מזל"ט|!!

זה הכל עניין של אימונים... אם אתה מתאמן הרבה על זה והמודעות שלך לחלומות צלולים גבוהה כך יהיו לך יותר חלומות צלולים

צודק... (בפנים)

גם עם אתה רוצה בכל זאת לחדד את הרצון שלך.. הכי טוב להגיד משפטים כאלה: כמו אני יחלום חלם צלול.. אבל ממש .. זה גם יעזור

Variety

New member
הדרך לחלימה צלולה

שלום, מה שאתה מתאר מראה שאתה מתקדם לכיוון הנכון! אם תתמיד, לרשום חלומות ותנסה גם מדיטציות כגון WILD וMILD ובכלל להתעסק עם חלימה תראה שרק תתקדם! אין פה מחסום מיוחד, לא היו תק' ללא חלימה צלולה בכלל כי פשוט לא התמקדתי בחלימה צלולה. לכן, חשוב להתמיד ולהתאמן.

sh00sha

New member
כנס

ובכן כן... החצלול הראשון הוא באמת מין "פריצת מחסום". הוא מלמד אותך את ההרגשה של החצלול. הוא נותן לך הבנה ראשונית של "הרגשה של חלום". כתבתי על זה פעם. פשוט אם את ה לומד לזהות את ההרגשה שמרגישים בחלום ומשלב את זה עם הרצון לחצלל - אתה מקבל נוסחה מובטחת לחצלל!! בקיצור - קח את החויה הזו כדחיפה קדימה ונסה להפוך את החצלולים הבאים לארוכים ומהנים!! אני בטוחה שתצליח!!

ניטו

New member
תודה

וואי תודה על התגובות אתם אנשים טובים. הקפדתי לעשות את הכל וכל לילה אמרתי לעצמי- כשיהיה לי חלום אדע שאני חולם.

silverhawk

New member
מזל טוב!

כבר ענו לך אז נשאר לי רק לאחל לך בהצלחה בהמשך!

למעלה