הצלחתי לשלוט בחלום

buffstar

New member
הצלחתי לשלוט בחלום

טוב אז הלכתי לישון בצהוריים... וחלמתי את החצלול השני שלי... אז היה לי חלום רגיל וקראתי משהו מעניין והחזקתי אותו ביד ואז החלום התחיל להתפוגג אבל לא הסכמתי לוותר על המסמך הזה שקראתי אז ראיתי לשנייה את הכרית ואז שוב את המסמך בסוף התרכזתי במסמך כי הבנתי שזה חלום ופתאום עבר לי בגוף כזה ספלש רעד כזה בכל הגוף אבל עדיין לא וייתרתי והמשכתי לדמיין את המסמך ואז שוב עברו עוד שני רעדים ואז מצאתי את עצמי בחדר שינה במיטה וראיתי שהמסמך לא אצלי אז התאכזבתי והתכוונתי לחזור לישון אבל אז שמתי לב שזה *לא* החדר שלי! אבל אז קמתי וחיפשתי שעון לעשות בדיקת מציאות אבל העיינים שלי לא תפקידו בקושי הצלחתי להחזיק אותם פתוחות אבל לא וייתרתי מצאתי שעון דיגיטלי אבל הוא היה קטנטן ואז ממש התקרבתי אליו וראיתי שהשעה 3.40 הסתכלתי שוב והשעה היתה 3.39 אז הבנתי שזה לא הגיוני אבל פתאום הכל נהיה מתושתש וכבר לא הייתי בטוחה אם זה השעה שבאמת ראיתי... אז חיפשתי שוב את השעון אבל לא הצלחתי לקרוא כלום ואז מצאתי שעון אנלוגי וניסיתי לעצור את המחוג של השניות והצלחתי גם לעביר אותו אחורה זה היה ממש מגניב אז קמתי מהמיטה וצעקתי "הגבר רמת בהירות" והכל נעשה ברור וצלול ביותר וגם יותר פשוט כי לא הייתי צריכה להילחם העיינים שלי... ואז הכל הלך מצויין הצלחתי לזמן אנשים להחליף בגדים רק עם מחשבה להרגיש מים ועוד... וזה היה חלום ממש ארוך ... היה מגניב ביותר ולחשוב שהתאכזבתי כי לא מצאתי את המסמך ההוא חבל שלא ניסיתי לזמן אותו או משו... כל הרעדים והספלשים בין החלומות היו מי ווילד? כי אם כן אז אני כבר לא מפחדת מהשיטה הזו ואני יתחיל לנסות אותה...

Variety

New member
תגובה

היי buffstar, מזל טוב על החוויה המדהימה שלך! ההרגשות האלה הם לא מווילד. ווילד - WILD זו רק שיטה להכנס לחלום צלול מערנות. ההרגשות שחווית קיימות גם אם את מודעת וגם אם לא, פשוט בווילד בגלל ששומרים על מודעות, מרגישים את אותן הרגשות שונות (רעדים וכו´). קורה גם שכתוצאה מחלום צלול, נהיים צלולים בזמן שכמעט התעוררנו, ולכן מרגישים את החוויות, וזה לא ווילד כי זה קרה בטעות. ווילד זו שיטה שבמכוון, עם כוונה, שומרים על מודעות לאורך ההרדמות. אבל החוויה שלך בהחלט מזכירה חלק מההרגשות שבשלבי הווילד. מזל טוב!

למעלה