הצלחתי לעוף!

וולפהרט

New member
הצלחתי לעוף!

כן מקרון, אכן צדקת, נכנסתי כנראה לשגרת חצלולים. (איזה כיף לי!:) אני לא אלאה אתכם בסיפור כל פרטי החלום, שהיה ארוך, רק אתאר את הנושאים החשובים: -התחיל כחלום רגיל, סתם איזה מפגש של השכבה שלי מבית ספר שהיה בתוך איזה מבנה מלבני גדול, כשחברה שלי ישבה שם לקרוא באיזה ספר לימוד. קראתי את השם שלו בקול: "רצח ___"(לא זוכרת מה) והתפלאתי, כי זה נשמע כמו ספר קריאה. וחברה שלי התפלאה ואמרה שלספר קוראים בכלל אחרת ואמרה לי איך. ואני חשבתי: "לא הגיוני! מה? יכול להיות שאני לא רואה טוב?!" והסתכלתי שוב. כן, רצח משהו, את המילה השניה הפעם לא הצלחתי לקרוא כי היתה ארוכה ומורכבת מצירוף של אותיות שהיה בלתי קריא. "לא רואה טוב או....שזה חלום!" את זה חשבתי בלב, ומיד הבנתי שזה המצב. יש, יופי. עכשיו, מה עושים? עפים! כן כן, ברור. איך....? היה שם כמו יציע של תאטרון, מדורג כזה, אבל עם איש אחד בכל קומה ואני, כדי להקל על עצמי את התעופה הצבתי לעצמי יעדים קטנים, לאט לאט: קודם קפצתי סתם במקום (והנפילה היתה רכה, לא כנו בחלום קודם שזו סתם היתה קפיצה רגילה), אחר כך קפצתי עד לרגל של האיש במדרגת היציע הראשונה, ומשם לרגל של האיש שמעליו וכן הלאה וכן הלאה עד למעלה לתקרה. אני חושבת שהם הגיבו לזה. בטח חשבו: "מה לעזאזל היא חושבת שהיא עושה?" אבל סתם עשו מן: "הא?" כזה, לא יותר מזה. כשהגעתי לתקרה החלטתי לזרוק את עצמי למטה באומץ, על הגב, ובאמת נפלתי למטה, יחסית לאט אבל בכל זאת זו היתה נפילה, עם הרגשה מצמררת כזאת, כמו בהמראה במטוס, וקצת לפני הרצפה הצלחתי להאט, להתקע באוויר ולאט לאט לישר את עצמי עד למצב של עמידה. כאן נאבקתי בעצמי כי החלום עמד להשבר לי. התרכזתי בחלום וגיליתי ששיטה שעוזרת לי זה להרעיד טיפה את כפות הידיים וכפות הרגליים. -חזרתי לצלילות ולאותו מקום וסיטואציה בדיוק! התלבטתי ובסוף החלטתי לשתף את חברה שלי בתגלית. "מה אם אני אגיד לך שזה חלום?" והיא ישר היתה מוכנה להאמין (דבר נדיר מאוד אצלי בחלומות. כמעט כל מי שאמרתי לו לא האמין, התעלם או אפילו כעס) ואחר כך, כשהראתי לה שאני יכולה לעוף ושגם היא בטח, היא ניסתה והצליחה ויצאנו משם ביחד בריחוף (משתמשות בכפות ידיים ורגליים להגביה עוף ולכיוונים). -בהמשך היא נשארה מאחור ואני המשכתי הלאה לבד(אחרי מאבקון נוסף נגד שבירת החלום שעבר גם כן בהצלחה), וכשהייתי לבד היה שקט ופתאום התחלת לשים לב לקולות שמסביב, והכל היה ראליסטי כל כך... היתי בפארק, שקט ומקסים. משמאלי שמעתי איזה כלי עבודה מזמזם וכשהסתכלתי ראיתי שליד האגם הגדול שם צומחים קני סוף ומישהו גוזם אותם מהצדדים, ומימין שמעתי זרימת מים אחיד של ממטרה וכשהסתכלתי ראיתי שיש שם קבוצת עצים שאליהם קשורה ממטרה שתלויה הפוך והמים זרמו כלפי מטה. ריחפתי לכיוון הזה והרגשתי את המים זורמים עלי וזה היה כל כך קסום... ואז שוב, המאבק, אבל הפעם היתה לי דילמה: להאבק בשבירת החלום, או להכנע ולהתעורר כדי לזכור את כל הפרטים שלו (כן! היתה לי ממש בחירה!) בחרתי להתעורר והתעוררתי, ממש. וזה אחד החלומות שאני זוכרת בו ממש את כל הפרטים, אולי 90 אחוז ממנו (ולא את הכל הזכרתי כי חלק היה משעמם). מה שהתפלאתי כשקמתי: הצלילים נפסקו: של הכלי המזמזם והממטרה. בחלום חשבתי שאלו בטח צלילים מהמציאות, כי זה גם הגיוני, אבל במציאות השעה היתה 5 לפנות בוקר, שבת והכל היה שקט.

makron2

New member
יפה מאוד

אחלה התקדמות וחלום מעולה. "הצבתי לעצמי יעדים קטנים, לאט לאט:" - יפה על ההצבה ועל ההגשמה של המטרות. "החלטתי לזרוק את עצמי למטה באומץ" - קטע טוב "להרעיד טיפה את כפות הידיים וכפות הרגליים." כל עוד זה עובד זה טוב. - למה חשבת שהחלום קורס מה קרה? "והיא ישר היתה מוכנה להאמין" - זה נחמד שזורמים איתך - גם לי אותו דבר בדיוק קרה הלילה - תקראי על החלום שלי בהודעה "עיוות זמן חלום"- אצלי גם הדרכתי אותם(ברוב טיפשותי) "(משתמשות בכפות ידיים ורגליים להגביה עוף ולכיוונים)." - מעולה. "התחלת לשים לב לקולות שמסביב" - יפה מאוד - חשוב מאוד לקחת את הזמן ולהנות מהפרטים לי עוזר בתחילת החלום להתמקד זמן מה במשהו מסויים(עד שהראייה+צלילות מתחדדת)אני גם נוהג לגעת במשהו ולמחוא כפיים או להגיד בקול רם "אני חולם" - כל הגברות החושים והצלילות האלו משפרות מאוד את החלום. - עדיף להתחיל כל חצלול ברצף של פעולות כאלו. "בחרתי להתעורר והתעוררתי, ממש." - פעם הבאה עדיף להמשיך עד סוף החלום. "שהתפלאתי כשקמתי: הצלילים נפסקו" - נגמר החלום,חבל - פעם הבאה תנסי להשאר באותה תנוחה בדיוק ותנסי קצת ויילד(אם את רוצה). - בגלל שאת זוכרת את הרגע שאת קמה את במצב יותר קל לחזור לחלום צלול.

וולפהרט

New member
כשהחלום עמד לקרוס

זה התבטא בזה שהתחלתי להרגיש את עצמי במציאות, באיזה פוזה ישנתי וכו. ככה זה אצלי, בלי איבוד צבעים וכו. איכשהו כל עניין המחיאות כפיים וקריאות "אני חולמת" והסתובבות במקום נשמע לי שלא מתאים לי. אלו פעולות מעיקות שלדעתי היו הורסות לי את אווירת החלום בדיוק כמו שהורס את השינה כשמעירים אותי בצעקות: "קומי קומי קומי". הכוונה הכללית שלי היא להנות מהחיצלולים כמה יותר, ולכן אני מחפשת שיטות אחרות. (ואני גם אף פעם לא אוהבת להתנהג "כמו כולם";) אני גם לא אוהבת להיות "השולט הבלתי מעורער" של החלומות שלי ולתת לחלום פקודות. מעדיפה לזרום במקום שאליו אני מגיעה ולחקור אותו ולהנות בו. ואני דווקא חושבת שהיה טוב שקמתי מתי שקמתי. אחרת (יכול מאוד להיות) לא הייתי זוכרת את כל פרטי החלום. חוץ מזה, הרגשתי שדי מיציתי. זה לא שהייתי במתח מה-יקרה-בהמשך או משהו.

makron2

New member
זה בערך מה שאני עושה...

זורם עם החלום,אבל משתדל לשמור על מודעות מסויימת שמדובר בחלום - אפשר לשמור על מודעות גבוהה ועדיין לאפשר חופש פעולה לסביבת החלום עם התערבות מינמלית או אפסית - זה הרעיון מאחר וברגע שנותנים לחלום לשלוט עלינו בצורה מלאה אז נוטים לאבד מהצלילות. לדוגמא:ברגע שאני מסביר לדמות חלום שהיא חולמת זה מצביע על הבנה חלקית מאוד. "עניין המחיאות כפיים וקריאות "אני חולמת"(אפשר רק לחשוב על זה מידיי פעם) - השימוש בפקודות קוליות תורם מאוד מאחר ושימוש בפעולות אלה גם מעלה את המודעות וגם תורם להבחנה בצלילים שבסביבה(רצוי לערב את כל החושים)שמיעה ראייה מגע ריח ועוד...("להריח את הפרחים") והסתובבות במקום(קצת מעיקה)ושפשוף ידיים נמצאו במחקר כגורמים מרכזיים והארכת החלום הצלול יותר מללכת עם הזרם(זה מוכח מחקרית)כולל שיפשוף ידיים כמו הסיבוב ושאר הדברים לוקח רק מספר שניות ומוסיף זמן ואיכות - לפעמים זה "עירער" לי חלומות אבל לאחר זמן מה של אימונים זה רק השתפר. - אני עדיין שונא סיבוב אבל כל הקטע שזה חוסך זמן ומוביל לסצנה שונה לחלוטין(לפעמים רצוי). "אני מחפשת שיטות אחרות" - נשמח לשמוע על כל רעיון חדש. לחקור אותו ולהנות בו - זה בערך מה שכולנו עושים מה את אומרת על שיטת הדלת?

וולפהרט

New member
אתה יכול להסביר את שיטת הדלת?

השיטה שלי ל"הגברת צלילות", או איך שאני קוראת לזה: "אי שבירת החלום" כרגע זה מה שאמרתי: להזיז טיפה את האצבעות בידיים וברגליים. זה מעניין שזה עוזר לי כי זה אותו דבר שאני עושה במציאות כשאני מנסה להכנס לחצלול מודע, מהפחד משיתוק שינה. אז כמו שזה שומר על המודעות במציאות, ככה זה שומר עליה בחלום.

makron2

New member
שיטת הדלת

בעקרון זה שיטה כדי ליצור מיקום חדש ועוד ע"י שימוש בסצנה עצמה:הדלת עצמה משמשת כ"שער",יש לעצור ליד דלת ולדמיין מקום או מה שרוצים(צריך להתכוון ולהתמקד)ואז לפתוח את הדלת במידה ומרוצים ממשיכים ואם לא אפשר לסגור ולפתוח אותה עוד מספר פעמים עד שיהיה שינוי יותר טוב. - פשוט וקל - עם הזמן זה אמור לשפר את היכולות אפילו ללא שימוש בדלת. "להזיז טיפה את האצבעות בידיים וברגליים. זה מעניין שזה עוזר לי כי זה אותו דבר שאני עושה במציאות " - רוב השיטת להגברת נעזרות בקשר לפעולות שמבצעים בזמן הערות,אני עדיין ממליץ על שפשוף כפות הידיים(עד שמרגישים חום)מאחר וזה יוצר גירוי דיי חזק - ניסיתי כל מיני שיטות שאני אילתרתי אבל לרוב חזרתי למקוריות.

silverhawk

New member
את עושה זה בזמן ניסיון WILD?

הייתי מניח שפעולות כאלו ישברו את הריכוז ואת הכניסה שלך לחלום. את מצליחה למרות זאת?

וולפהרט

New member
הצלחתי ככה פעם אחת

אבל לא WILD מה שסיפרתי, האוטוסוגציה: "בפעם הבאה שאחלום חלום אני אדע שאני חולמת" איבדתי את המודעות לטיפה זמן, חלמתי חלום צלול וקמתי. בקושי עבר זמן. אני לא יכולה אחרת, וזה לא שאני מזיזה את האצבעות כל הזמן, רק לעיתים רחוקות, בכמו "לוודא שאני חיה":S

silverhawk

New member
טוב, לוודא שאתה חיה זה חשוב :)

אבל אם את יכולה למנוע את זה - עדיף. אני מאמין שזה פוגע לך בריכוז ובתהליך הכניסה לחלום.

silverhawk

New member
מעולה!

נשמע כמו חצלול מעולה, עם ניצול מצוין של הזמן. פעם ראשונה שאת מעופפת לך בחלום? אין ספק, הפעם הראשונה היא תמיד מיוחדת. :)

וולפהרט

New member
חחח, מה פעם ראשונהD:?

פעם מליון ושתיים אולי, אבל תקופה ארוכה היה לי משבר שלא הצלחתי להגיע למעוף בחיצלולים. עכשיו אני מקוה שפתרתי את זה.

למעלה