הצלחתי!!!!!!!! יששששששש

חלמן

New member
הצלחתי!!!!!!!! יששששששש

והוווווא!!! הצלחתי!!! חלמתי חלום צלול!!!! סוף סוף!!!! אז נספר לכם.. אז ככה... לא יודע איך פתאום נהיתי צלול.. אבל ממש לא אכפת לי ! אז ככה.. בהתחלה היתי בבריכה.... ואז שיעמם לי... (ידעתי שאני חולם!) אז אמרתי.. נו טוב בואו נעשה את העסק מעניין... הסתובבתי.. 180 מעלות.. ואז אמרתי שאני יסתובב בחזרה אני יראה את כל הבנות שאני מכיר! אחרי שניה הסתובבתי וריאיתי את כלל הבנות!! (תחשבו על מה חשבתי כבר אה..) אז אמרתי ככה.. כל בת צריכה לבוא ולחבק אותי בתור.. אז כל הבנות התחילו לבוא... here it is come! ואז אחת אחת.. באה חיבקה אותי.. ולכל אחת עשיתי משהו! היה ממש נחמד... אחרי שעשיתי לאיזה 60 בנות דברים.. אז פתאום ראיתי הכל שחור.... ובוום! אני ראיתי את עצמי שוכב על המיטה!!!! איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!! חבל על הזמןןןןןןןןןןןן

חלמן

New member
דגדגן -!!!

היו שתיים שתיגדגתי אותן.... והם צחקווווווו מימשתי את הפנטסיה שלך!

אלון ב

New member
ואוו מדהים !!

רק 2 שאלות שכרגע מעניינות אותי - מה היתה רמת הצלילות ? 100% ?? כמה מציאותי וצלול זה היה ?? כמה זמן נימשך כל הקטע הצלול ?? מגניבשיין !! יפה !

חלמן

New member
אז....

רמת הצלילות היתה דיי טובה.. 90% גם ששחיתי במים הרגשתי מים אמיתיים! ושפתחתי עינים בתוך המים ראיתי מצויין (בלי משקפת!) זה בהתחלה היה מאוד מציאותי....... כל הקטע נמשך בערך 10 דקות. אבל זה סיפק אותי... (בתור פעם ראשונה של חלום צלול....)

שריר

New member
יפה!!!!!! אבל דיי אם הראש הכחול

הזה תעשו דברים קצת יותר מאתגרים שבז כבר בחן כל משהו כחול שאפשר בחלומות צלולים תעשו עוד דברים שכל אחד יחשוב מעכשיו על משהו שאף אחד לא עשה משהו ממש ממש לא הגיוני וינסה אותו בחלום צלול הבא שלו

shabaz

New member
מי אני?

מה פתאום... סתאם...אחלה אחי... 60 בנות? זה ממש הרבה.... אני עשיתי רק אחת בפעם... אבל...ארוךךךךךך:)

UpTown~Girl

New member
אני לאאאאאאא מדברת עם שריררררר!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שריר

New member
אויייייייייייייי איזה עצוב

אז עכשיו אני יכול לצחוק עלייך בלי שתכתבי לי באיציק נפגעתי קשות סתם סתם

למעלה