הצלחה קטנה...

ilanr

New member
הצלחה קטנה...

סיפרתי לכם על אותו דוד נחמד שהביא לי אלבום תמונות ישן של בני משפחתו, כאמור לא הייתי בבית כשהוא הגיע, אז התקשרתי להודות לו (גם על המתנה ליערה), בכל מקרה תוך כד שיחה עלה שמה של גב´ פנינה מב"ש שהיא קרובת משפחה שנותק עימה הקשר. היא הופיע באילן שלי, אבל ללא פרטים נוספים. ניסיתי לאתר אותה אך זה היה מאוד קשה כי היא שינתה את שם נעוריה (שפורן)לאחר החתונה. אז התקשרתי לכל השפורנים באזור הדרום והשארתי הודעות שאני מחפש את פנינה, נכדתו של הרמן. ואתמול ב 2200 קיבלתי ממנה טלפון, היא מאוד התרגשה וסיפרה שהקשר עם הצד שלי של המשפחה נותק כשסבא שלה נפטר. בכל מקרה היא גילתה לי שיש לה עוד אח שנקרא ע"ש אביה, והוסיפה לי 8 אנשים לאילן (בעלה ילדים ומשפחת אחיה כולל תאריכים) היא הבטיחה לבקר באתר לשלוח לי תמונות ומסמכים סרוקים. אתם יכולים לראות את הפרטים בתמונת האילן באתר שלי בחלק הימני תחתון. אני מצרף טיפ קטן באנגלית ביי Quick Tip from Vivian L. Shatley I recently found an anomaly in my database that caused me to go back and re-read my notes. I added a new person with the last name EADOR. Then, when I later found some additional information and went back to find this EADOR, I noted another person with the same last name, but a different first name. Some additional research indicated these two individuals were siblings. I was then able to continue research in other areas because I could identify the parents and other siblings through the census and then ultimately through marriage records. While this was not my "direct line," but my marriage line, this experience has helped me to correctly identify will entries and land transactions. Moral to the story - keep an eye on "like named" individuals - it just might be the break in your brick wall.

../images/Emo45.gif אחרי שיטוט ארוך באתר שלך

אני מוכרח לציין שהוא פשוט נפלא
אמנם, כבר ביקרתי בו בעבר, אך אופן מסירת העדכונים שם גורם לך לרצות לחזור אליו עוד ועוד... מדוע ברשימת הקישורים שלך לא קישרת ישירות לפורום, אלא רק לרישמת הקישורים של הפורום
ארנון

ilanr

New member
תודה על התגובות, ולבקשת ארנון ../images/Emo8.gif

שונה הקישור ל:
. נ"ב, ביום שישי אני נפגש עם קרוב משפחה שיכול להיות ויצור קשר לאחד מחברי הפורום. הסבר קצר: אני בקשר עם אחד מחברי הפורום לגבי בדיקת קשר משפחתי, והגענו להתאמה במספר שמות, מלבד שם אחד שיוצר סתירה בנתונים. לכן אני נוסע (עד חיפה) למקור, בתקווה שיפתור את הסתירה וכך אוכל לבשר על קשר חדש. אז תחזיקו לי אצבעות. אילן

שרי סילבר

Active member
מסכימה עם המסר שלך ביחס לעץ אני מדי פעם מתבוננת בו, כדי להפנים טוב יותר "מי נגד מי" ו-"מה פה קורה פה", כמו שאומרים. בכל אופן, כיף לך, שרק ימשיך. ההצלחות הקטנות הללו לא ממש קטנות, אגב.

למעלה