הצלחה עם ווילד!

• פותח הנושא Asya
  • פורסם בתאריך

Asya

New member
הצלחה עם ווילד!

אתמול בלילה רציתי לנסות ווילד עם מוסיקה, אבל שכנעתי את עצמי לחכות לחופש ולא לשחק עם השינה. בכל זאת זמזמתי לעצמי שיר, והצלחתי - ישר ננסתי לחלום לול (זה כבר קרה לי כמה פעמים בלי שאפילו ניסיתי!) - החלום לא תמיד היה ממוקד, אבל שלטתי בו, ואפילו נזכרתי פעמיים כשעמדתי להתעורר התחלתי להסתובב סביב עצמי - זה עבד, וזה גם נתן הרגשה של ריחוף עילאי :) בסוף כבר ידעתי שאני מתעוררת, וניסיתי להרגיש אם הגוף משותק, והוא היה רק קצת - הצלחתי להזז איברים. לא היה לי כוח לרשום את החלום אז חזרתי לישון, ובסוף לא זכרתי את החלום במפורט :( אבל אני זוכרת שהיה כיף! הלילה אני אנסה עם מוזיקה...

Napoliya

New member
כל הכבוד!../images/Emo47.gif

וואו, זה נשמע קל, כשאני עושה ווילד אני מרגישה שאני מתאמצת(כנראה בגלל ההתרגשות ואז הדופק עולה). בא לך לפרט קצת על ההרגשות מתחילת הווילד עד לכניסת החצלול? אני פשוט נורא אוהבת לשמוע ולהשוות. מזל טוב! שני

Asya

New member
תראי...

האמת - אני לא זוכרת כלום! לא היו לי שום תחושות בגוף, כאילו מישהו העביר את התקופה בין הערות לשינה ב-Fast Farward- פשוט ישר עברתי לחלום! לפעמים, בימים בהם לא ניסיתי ווילד, זכרתי בבוקר חלומות וזכרתי שהם היו חלומות שעברתי אליהם ישר מערות, אין לי מושג איך... לעומת זאת - אתמול ניסיתי את שיטת הווילד עם המוסיקה, ולא עבד בכלל, פשוט נרדמתי... כנראה יותר פשוט בשבילי רק לזמזם את השיר! כל אחד עם מה שמתאים לו...

למעלה