הצלחה נוספת!

yehudad

New member
הצלחה נוספת!

מזה כמה שבועות אני עוקב (מעט בקנאה) אחרי ההצלחות השונות של חברי הפורום. קשרי המשפחה הינם בארץ או בארצות אירפאיות מסודרות בהן אפשר להגיע למידע יחסית בקלות, והמידע ברובו נגיש. משפחתי הגיעה ממרוקו. אמנם מחלקה הספרדי, אולם גם כך קשה הגישה הפיזית למקום (בימים טרופים אלה) ועל אחת כמה וכמה למסמכים הקשורים למשפחה. והנה מסתבר שעוד יש תקוה. במסגרת שיטוטי הרבים באינטרנט נתקלתי במקרה באתר של בחור צרפתי בשם לורנס בנדלק (שאינו קשור כלל למשפחה) ושם מצאתי להפתעתי קישור למשפחה שלי. פרטים מלאים של בת-דודה שניה ומשפחתה (כולל כתובת דואר אלקטרוני). כמובן שכתבתי לה מיד. והיום קיבלתי ממנה תשובה! היא מתגוררת בקנדה, ואימה (בת דודתו של אבי) בת 82, התרגשה לידיעה שנוצר קשר עם בן משפחה. אני מקווה שאוכל להשלים בעזרתם מידע על הענף הזה של המשפחה. עוד לא אבדה תקוותנו...

../images/Emo45.gif איזה כיף להתחיל ככה את הסופ"ש

מה שלא הבנתי הוא: מדוע באתר של מישהו שאינו קשור כלל למשפחה, היתה הפניה לפרטים על קרובתך? דווח על התפתחויות מצד זה ובכלל... ארנון

yehudad

New member
למטבע יש שני צדדים...

הוא קרוב שלה (לא ברור עדיין איך) אבל מהצד השני (של האבא)

הדס ח

New member
איזה יופי

שמחה בשמחתך. אכן זו בעיה גדולה לחפש אחר שורשים במדינות ערב למיניהן..... אשמח לקבל את כתובת האתר. הדס

yehudad

New member
כתובת האתר

רוב האתר בצרפתית. יש באמצע קובץ Excel שמהווה את העץ וכולל בתוכו תאריכים ומידע נוסף להתקשרות.

הדס ח

New member
avitalit זה אתר בשבילך

יש באתר שם משפחה שאולי קשור גם אליך..... לי זה לא עזר.... הדס

avitalit

New member
תודה הדס - אבל מסתבר שגם לי אין

קשר אליו .. שבוע טוב איציק

למעלה