הצלחה בצחצוח שיניים

מירית א

New member
הצלחה בצחצוח שיניים

לפני זמן נכנסתי לפורום וחיפשתי רעיונות כיצד לחבב את פעולת צחצוח השיניים על בני. מאז ומעולם הוא סירב בתוקף סגר את הפה ולא איפשר לי לצחצח לו ולא רצה בשום אופן לבצע זאת בעצמו, פרט באמבטיה שם היא צחצח בעצמו אבל לא תמיד. לאחר האמבטיה ולפני השינה הוא שותה בקבוק של תחליף חלב, כך שהצחצוח באמבטיה גם כן לא היה יעיל במיוחד. כיום בני בן שנתיים וארבעה חודשים. כל הטיפים שקיבלתי וגם עיון בשרשורים קודמים לא העילו לצערי הרב. לפני כמה ימים עלה בראשי הרעיון (אין לי מושג אפילו מהיכן באה לי ההארה הזו) לצחצח לו שיניים כאשר הוא עומד על שרפרף ליד כיור האמבטיה תוך כדי כך שהוא שוטף ידיים. לשטוף ידיים מתחת לברז מים זו פעולה שהוא מאד אוהב לעשות. הפלא ופלא אני עומדת מאחוריו ומצליחה לצחצח לו שיניים באופן יעיל, והוא לא מגלה כל התנגדות גם בבוקר וגם בערב. רציתי לשתף אתכם בהצלחה.

גם אצלנו יש שיפור..

לאחר חודשים של סירוב ציחצוח,(גיל שנתיים וחודשיים) ניסיתי ליישם כמה מהעיצות פה בפורום. את השיניים מקדימה -נגה מצחצחת לבד-ואז אני משכיבה אותה עלי (עם הגב שלה לכיוון הבטן שלי) היא פותחת את הפה ואז אני מצחצחת לה תוך דיווח על מה שאני מוצאת בפה מכל ארוחותיה באותו יום..זה משעשע אותה והיא לא מתנגדת (בינתיים)

ת ב נ

New member
כך אני עושה עם שני ילדי וגם לעיתים

נותנת להם ביד את המברשות שעליהן משחתי משחה ומדגימה להם איך לצחצח וכולנו מצחצחים ביחד... הם מחקים אותי.

למעלה