הצלחה באי תשלום מכס

הצלחה באי תשלום מכס

אז ככה.. לאחר שרכשתי טלפון חדש של HTC מאיביי ב600 דולר ביקשתי מהמוכר לרשום שמדובר במוצר אלקטרוני וערך של 15 דולר המוכר שלח לי את המוצר ואז אני רואה במכס באתר של הדואר שהמוצר מעוקב במכס לא ידעתי מה לעשות ולמחרת המוצר השתחרר מהמכס בדרך אליי לחלוקה קיבלתי את המוצר אליי הביתה בלי לשלם שקל מכס ויצא לי חסכון של בערך 1000 שקל מהמחיר שהייתי קונה בארץ! אני מאוד מאושר ושיטת "המצליח" פשוט עבדה לי. לקחתי ריזיקה שיהיה לי בעיה עם המכס ואז אמרתי במקרה הגרוע נשלח שוב את הטלפון לסינגפור ואז ששוב ישלח לי לא נורא זה בסדר. אבל העיקר שהמכשיר הגיע אליי וכל מי שאמר לי לא לזייף ערך של המכס פשוט טועה אני מאמין מאוד בשיטת "המצליח" תשלום גדול למכס פשוט חסכתי והוא מוענק עכשיו לאיזה סוף שבוע מפנק לי ולאישתי היקרה. שכן הכסף הייה לי בכיס לשחרר את הטלפון בלי לשלם ובלי כלום אךך כמה אני מאושר!!! כמה טוב לדעת שהמדינה דופקת אותי כל הזמן, ועכשיו הגיע הזמנת לדפוק את המדינה מס הכנסה מיסים מע"מ ועוד מה הקטע , שהמוצר הייה אצלהם ביד ופשוט שיחררו לי אותה
אממ פשוט פינוק!!!!

ozitex

New member
ועל זה נאמר

גם תרנגול עיוור מוצא גרגר לפעמים..
נסה את זה עוד כמה פעמים ותגלה ששיטת "מצליח" לפעמים עובדת ולפעמים לא. אבל האמת? במוצרים קטנים פיזית ובעלי משקל לא גבוה, הסיכויים להצליח גבוהים כי אלפי חבילות קטנות כאלו עוברות בדואר מידי יום , זה פשוט בלתי אפשרי לבצע בדיקה מעמיקה על כל אחת ואחת. מברוק בכל מקרה..

jepe

New member
עכשיו המכס יודע שהברחת סחורה והעלמת מיסים

והם ימצאו אותך וחבל לך על הזמן. מה גם שהכינוי שלך לא עוזר לאנונימיות. אנשי המכס קוראים פה מלא,אל תשכח את זה. חחח סתם אחי,תיהנה. קורים מקרים שחבילות עוברות ללא בעיה.

ozitex

New member
לא צריך להילחץ

גם אם הם קוראים כאן, הם לא עוקבים אחרי אנשים וממילא אין להם את היכולת הטכנית לשלוט על כמות הדואר המפלצתית הזאת.

jepe

New member
אני צחקתי!!

גם רשמתי שזה בצחוק. ברור שזה לא נכון.

Katan7400

New member
רק שתף אותנו בבקשה איזו סוג של משלוח זה היה

ובאיזו חברה ? תהנה מהמוצר :)

חברים יקרים קצת תשובות..

ראשית תודה על הברכות לי טלפון ממש מעולה! מכס לא יכול לעלות עליי כי באמת אין לו מה לחפש אצלי וגם אם יחפש.. המוצר כבר אצלי והכס יכול לחפש! איך שלחתי את החבירה.. דרך הונג קונג פוסט. המוכר הצהיר 15 דולר והעלות הייתה 600 שוב המכס יכול לקרוא\ לחפש לעשות מה שהוא רוצה החבילה אצלי!!! אני מאושר מאוד אממ כל כך פינוק לדפוק את המדינה אחרי שכל כך הרבה דופקים אותי זה עושה ל כזה פינוק עכשיו גם בסוף שבוע שאני יהיה עם אישתי ואנחנו נתפנק, הפינוק יהיה גדול יותר על זה שדפקנו את המדינה. זה גורם לי להתגאות בעצמי יאללה אנשים! תעשו כמוני תזייפו מחירים!! מי אלה המכס שידפקו אותנו אז נעבוד בשיטת המצליח! אוהב את המדינה, אבל אוהב יותר לדפוק אותה.

BSMerchandise

New member
חח קרעת אותי..

נראה כאילו היית יוצא עם זה לרחובות אם רק זה היה מתאפשר. סחתיין, אבל לדעתי כדאי להזהר. כמו שאמרו, יום עסל יום באסל

boltrade

New member
על פי חוקי מדינת ישראל...

דע לך שהמכס רשאי לתבוע ממך תשלום גם כעת אם זיהה השתמטות מתשלום. אמנם לא ירוצו אחר כל דג רקק ולא בשביל אלף ש"ח, לכן אני מציע לך, הצלחת ..... תשתוק ! מה אתה מתרברב על שטות כזאת ועוד מלבה את הנושא לשיטה. קורה שחבילה עוברת גם בסכומים גדולים, קורה גם לעיתים שהיא נעצרת בעבור דולאר אחד מיותר. חן חן, תהנה,

למעלה