ציפור עם אישיות!!! עבודה ניפלאה בעיני.
ע ענת אורפז New member 21/1/07 #19 אורמר../images/Emo140.gif יפהפיה ומיוחדת במינה !!! אני דווקא מאוד אוהבת את העובדה שהיא לא ניראת כמו עוד ציפור "רגילה"...
אורמר../images/Emo140.gif יפהפיה ומיוחדת במינה !!! אני דווקא מאוד אוהבת את העובדה שהיא לא ניראת כמו עוד ציפור "רגילה"...
ר רבקית2 New member 21/1/07 #24 אבי סיביליה אחד המורים הגדולים שקמו לנו בעיסת נייר אני לא זכיתי ללמוד אצלו אבל ראיתי את עבודותיו המיוחדות כל כך. בעלות המעוף
אבי סיביליה אחד המורים הגדולים שקמו לנו בעיסת נייר אני לא זכיתי ללמוד אצלו אבל ראיתי את עבודותיו המיוחדות כל כך. בעלות המעוף
ר רבקית2 New member 21/1/07 #25 אבי סיביליה אחד המורים הגדולים שקמו לנו בעיסת נייר אני לא זכיתי ללמוד אצלו אבל ראיתי את עבודותיו המיוחדות כל כך. בעלות המעוף
אבי סיביליה אחד המורים הגדולים שקמו לנו בעיסת נייר אני לא זכיתי ללמוד אצלו אבל ראיתי את עבודותיו המיוחדות כל כך. בעלות המעוף
ז זואני2 New member 21/1/07 #28 ציפור מיוחדת מאד! וחוץ מזה...לא ידעתי שאבי סיביליה מלמד ב"הובי", חשבתי שיש לו סטודיו משלו בלבד...
S sevil1 New member 22/1/07 #29 לימוד בסטודיו היי זואני2 רוב הלימודים שאני מעביר הם בסטודיו שלי בכפר מעש בנוסף אני מלמד גם בהובי וגם בחולון
לימוד בסטודיו היי זואני2 רוב הלימודים שאני מעביר הם בסטודיו שלי בכפר מעש בנוסף אני מלמד גם בהובי וגם בחולון
K ktumama New member 22/1/07 #32 הציפור המשונה שלך משגעת אני כל פעם מתפעלת מהאומנות שבעיסת נייר, כי אני די מרובעת בעבודות שלי, לדעתי הן קצת חסרות מעוף (אני מאד פרפקציוניסטית) והציפור הזו כלכך בעלת מעוף ודמיון. משגעת כבר אמרתי?
הציפור המשונה שלך משגעת אני כל פעם מתפעלת מהאומנות שבעיסת נייר, כי אני די מרובעת בעבודות שלי, לדעתי הן קצת חסרות מעוף (אני מאד פרפקציוניסטית) והציפור הזו כלכך בעלת מעוף ודמיון. משגעת כבר אמרתי?
N nati120 New member 24/1/07 #36 פשוט אין מילים! מדהימה!!!!!!! עושה לי חשק להתחיל עוד הלילה! ואוווווו! איך עשית את הזנב?
א אורמר New member 24/1/07 #37 הזנב עשוי מ.... חוט ברזל דק ועליו ליפפתי רצועות עיתונים טבולות בדבק (פלסטי+טפטים). כך עשויות גם הכנפיים.
הזנב עשוי מ.... חוט ברזל דק ועליו ליפפתי רצועות עיתונים טבולות בדבק (פלסטי+טפטים). כך עשויות גם הכנפיים.