הציעו לי.........

שםאנילא

New member
מה קשור לסדום? בכל מקרה מי שרוצה ומשעמם לה

ורוצה להיראות טוב אז שתעשה ספורט... הכל תלוי בה ובבעלה... ושוב...היופי זה ענין זמני ושולי...מתי שהוא זה עובר...

נראה לך

שלאישה בדור המודרני יש זמן להשתעמם?כשהיא עסוקה הן בבית והן מחוץ לו?החיים תובעניים מדי

הצחקת אותי.....

למי נותר כסף לקניות כשאת כל המשכורת אוכלת השכירות המפלצתנית
וחוצמזה שעד שאני מחילטה לזוז לקניות המשיח יכל להגיע........

לא שאני נגד קניות

רק שאנלא מוצאת את הזמן/כח.......אז מה שנשאר בסוף זה כסף בארנק עד סוף החודש......

אם תעשי כושר לפני

אז לא יהיו לך בעיות עם שרירי רופפים... אח"כ זה כבר יותר בעיה... והשומן מ"הלידות" הוא פסיכולוגי... אוכלים יותר בגלל שכבר ממילא שמנים...

אני

עושה פילאטיס מדי פעם אך פוחדת שלא ישאר לי טיפת שומן ואראה באמת ניצולת שואה אז לא מרבה להתעמל... רק הליכה.....

חחחחחחח

נראה לך שמ\נולדתי לסבול?אני רק עם נעליים ללא עקב...רק לכ' שבת/פגישה אני משנה ממנהגי

קליט

New member
למה חשוב לך רזה ?

יש נשים שמחפשות רזה, ואם הוא מלא אז זה ממש לא נראה להן, זה אפילו דוחה אותן . אם את כזאת - אל תפגשי איתו . ובכלל, את צעירה ואין סיבה שתוותרי על מה שחשוב לך . "שידוך" צריך למצוא חן . תמשיכי לחפש ביתר תוקף ותמצאי . "עד שיש כבר הצעות" זה לא שיקול . בהצלחה !

קליט

תכנס לחב"ד אינפו ותקרא את הכתבות על נושא השידוכים בחב"ד ותבין למה "עד שיש הצעות" זה כן שיקול
כן בחור מלא דוחה אותי...אלא אם כן יהיה קצת מלא ממני ויהיה כליל המעלות אז "אחליק" את זה...... הבעיה שבשידוכים לא נאה ולא יאה לבקש תמונה

קליט

New member
מצד אחד את כותבת

‏"דוחה אותי" - ומצד שני את יכולה להחליק את זה ??? . . . אני יודע שבחבד יש יותר בחורים, ובחורה בת 26 היא זקינה ויש לה בעיה . ובכל זאת, את צעירה, ואת תהפכי את העולם כדי להשיג מישהו ראוי .

למעלה