הציעו לי.........

הציעו לי.........

בחור טוב אבל....... מלא....
....שזה לפעמים קיצור לתואר שמן לא?? ולי חשוב שהבחור יהיה רזה...ומצד שני עד שיש הצעה נורמלית לבטל בגלל זה???! דילמות.

Silly Wisdom

New member
תשאלי בעדינות כמה הוא "מלא"...

אולי הוא רק קצת? וסתם ככה- אם הכל מתאים וזה רק המשקל שמפריע לך... אז תפגשי... אולי זה לא יפריע לך...

eliko934

New member
אל תפסלי בנאדם רק בגלל זה...ת

בדרך כלל בחורים מלאים תמיד מתחילים בדיאטה לפני חתונה...

אני בדעה של חבל על העוגמת נפש,זמן,מאמץ,וכח

תבררי לעומק,תשאלי כמה שמן-אם צריך תגששי למס משקל -פשוט חבל על כל הטררם ... בהצלחה : )

סילה 120

New member
משקל לא אומר כלום!!!

אני שוקל 85 ואני ממש לא שמן.ולאומת זאת יש בחורים ששוקלים 70 והם שמנים!! זה גם תלוי בגובה/רוחב וכובד עצמות..סו...

שםאנילא

New member
תיפגש ותתרשמי...ואז תחליטי כי לפעמים את פוגשת

מישהו כזה מדהים ואת
ו
לפעמים דברים חיצוניים מתגמדים לפתע פתאום... תתפלאי... נסי ותהני...

שםאנילא

New member
את זה את אומרת כרגע...אולם דברים משתנים ולפעמ

ולפעמים אנו מוצאים עצמנו במצב שלא היינו חושבים עליו שנהיה בו... גם את יום אחד תהיי שמנה בע"ה... תלוי איך מסתכלים על זה...

אההה זה שומן מבורך../images/Emo6.gif

וגם בעלי יואהב את זה כי זה פרי אהבה של שנינו לא?!

שםאנילא

New member
הבעייה שהשומן הזה בד"כ חותם קבע למרות שהולד

כבר בן 13 ועושים לו כבר בר מצוה...

נכון

ולא תמיד ניתן לשנות זאת(אולי ע"י ניתוח להחזרת השריר הרופף) וגם לפעמים יש חוסר מוטבציה להרזות כשכבר הילד השני מתפתח בבטן...חשבת עלזה? ואין דומה שומן זה לשומן הגבר שבא לו מהנאת מאכל

שםאנילא

New member
די לכן עם התירוצים להשמנה...אתן עצלניות מדי

בשביל להוריד את שומנים אז אתן מפילות את זה על הלידה... לי אישית אין בעייה עם זה...לאחרים יש... אבל אל תפילו את זה על הילד המסכן שנולד...

תגיד מה שתגיד

אימי הייתה רזה ציפלונה........ואחרי הלידות היא התרחברה וחוצמזה העצמות משתנות...ובעצם כל הגוף משתנה.. אפילו בסדום כתוב שלקחו 2נשים אחת ללידה ואחת ליופי..למה?כי היופי נהרס עקב הלידות....מלעשות

למעלה