הציעו לי עבודה של..

Natalila

New member
הציעו לי עבודה של..

טלרית בבנק מסויים באיזורי.. נאמר לי שיש 2 מרכזי הערכה ועוד מבחנים. זו עבודה מתאימה לסטודנטים. מה אתם אומרים
מישהו מכיר
נ.ב אני ברחתי משירות לקוחות של חברת תקשורת כי הרגשתי ממש קשה
חושבים שזה אותו דבר

שמעתי מספר סיפורים על טלרים בבנק,

וכל הסיפורים נגמרו ב: "וואו המניאקים האלה מרוויחים ממש הרבה". זהו נסיוני הדל בתחום, ועצתי להיום היא: "לכי על זה".

Natalila

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

מקווה לעבור את הזוועות שנקראים : "מרכז הערכה"

אני לא מכירה אבל...

אם היו מציעים לי עבודה כזו לא הייתי מתנגדת:) אני עבדתי בתפקיד דומה- אבל בדואר בבנק זה בטח עדיף, כי יש הפסקות וכאלה ואוף- היום לכל עבודה צריך מרכז הערכה
אז מה..מי שביישן אין לו סיכוי למצוא עבודה כנראה
שיהיה לך
במרכז

Natalila

New member
ונילהההההההה

את גם פה
את גם נותנת שירות
ספרי לי איפה

יש כאן כמה עובדי בנק

שהביאו רשמים די חיוביים הן על העבודה והן על השכר... את יכולה למצוא בטאגליינס ובקישורים וגם בחיפוש מתקדם אם יש לך כוח.

אני אמנם לא טלרית

אבל במוקד אנחנו מרחמים על עובדי הסניפים - העבודה שלהם לרוב יותר קשה משלנו לפי עדות העובדים שעברו מהסניף למוקד. אני לא רוצה לייאש - יש לי ידיד שעבד במוקד ועבר לסניף (אמנם לא בתור טלר אלא בתור מק"ל בנקאות פרטית) והוא מרוצה עד השמיים. לדעתי העבודה לא מתאימה לסטודנטים שלומדים בבוקר כי שעות הפעילות של הסניף אינן גמישות בניגוד למוקד (משמרות). ההתמודדות עם לקוחות בתחום הבנקאי היא שונה מבכל תחום אחר - כאן מדובר בכסף שלהם בצורתו הגולמית ורוב האנשים נעשים מאוד רגישים במצב הזה. תנסי ללכת לסניף הבנק שלך ולראות מה קורה שם ב 28 לחודש (ביטוח לאומי) - את חושבת שתוכלי להתמודד עם זה? אם כן לכי על זה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה !!!!!!!!!

למעלה