התכוונתי פחות לצרידות ויותר לקול הנמוך והעמוק שלו. ואת זה אני לא חושב שיש לדן תורן (עם כל הכבוד...). לעמיר לב דווקא כן. ואכן התייחסתי לשייגעצ, בוטן וכו', ששם באמת אין אף אחד עם קול נמוך. אגב בוטן מתוק בקרקס, גדי אלטמן (ולא איכפת לי אם הוא מוכשר או לא) הוא אחד האנשים שהכי מעצבנים אותי בכל המוזיקה הישראלית. ביחד עם סאבלימינל.
כתבתי על ברוק ישראלי, כולם כוסיות. אין מה להשוות, הקול הכי יפה של זמר הוא בס. אריק איינשטיין, גידי גוב, דני בסן, ברי... פשוט לא יעזור, עם כל הכבוד לשלום חנוך, לי זה צורם שהוא שר שירים שאריק מבצע. וגם הראל סקעת עכשיו. מה חדש ? הוא וגבסו תאומים, ולשניהם יש קול כמו של אחותי.
אבל תכל'ס, פוזה זה דבר די מצחיק, אם מסתכלים עלייה באור הנכון. [מה שיותר עצבן אותי זה אינספור ההעתקות במוזיקה של בוטן מתוק בתחת, רק בסינגל הראשון שלהם "למות" ספרתי אחת מקינג קרימזון ואחת ממד סיזן] ובלי קשר דווקא יש לו קול מאוד באסי ועמוק.
הקול הכי יפה של ברי זה דווקא בתחילת קרירת הסולו ב"הכל או כלום" ובמיוחד ב"באמונה עיוורת", אחד השירים הטובים של ברי! לדעתי השיר הכי טוב של ברי זה עבדים, עם כל הקיטשיות, אין על השיר הזה, גם לא ריבונו של עולם... מונסון הוא בהחלט שיר מצוין אבל לא הכי טוב של ברי...