הציללוווו בMFC

ƒire god

New member
הציללוווו בMFC

שצבעו כחול לצבעים אחרים והאם יש צורות אחרות ? יש למישהו דוגמא למשל איך להפוך את פקד ההתקדמות (PROGRESS) ?? לצבעים אחרים ? או צורות שונות .?

ƒire god

New member
הקפצה הקפצה

הפצה לקפוץ קפץ נקפץ יקפץ יוקפץ הוקפץ ינקפץ הוקפצו יוקפצו

icemano

New member
לגבי ה progress bar

שינויי הצבע אפשרי עי שליחת PBM_SETBARCOLOR msg. כדי לשנות את הצורה אני מניח שתצטרך לעשות subclassing ולצייר אותו לבד בתגובה ל wm_paint או דומה.

odstudio

New member
פשוט מאוד

אין צורך ב- subclassing כמו שנאמר כאן. מכיוון שאתה משתמש ב- MFC, עליך לנצל יתרון זה בדרך זו: פשוט לרשת מה- CProgressBar מחלקה חדשה למשל CMyProgressBar, ולממש את ה- WM_PAINT שלה. שים לב: אחד מהפרמטרים המועברים בעת יצירת progress-bar הוא האם הוא אנכי או אופקי, ועליך להתחשב בפרמטר זה ולצייר את הגרפיקה בשני אופנים - מצב אחד לאנכי ומצב אחד לאופקי. מקווה שעזרתי.

voguemaster

New member
אממ

ומה שאמרת עכשיו זה לא subclassing ??? נדמה לי שנרדמת כשכתבת את ההודעה

odstudio

New member
להיות שחצן זה לא הכל

קודם כל למה להשתחצן? אפילו אם אני טועה, אתה לא מכיר אותי, ואני לא רואה שום סיבה להעליב רק בזכות זה שאתה מסתתר תחת שם בדוי. דבר שני, יש הבדל בין subclassing לבין שיטת הירושה. ה- subclassing הוא בעצם החלפת כתובת ה- WindowProc של חלון מסוים בכתובת ל- WindowProc אחר והוא משמש ב- Win32 כאשר שם אין לא מחלקות ולא MFC. לעומת זאת, MFC מלכתחילה עושה subclassing לכל control כבר ב- Base Class, ולכן אין שום צורך לבצע subclassing שוב, אלא פשוט לרשת ממחלקת האב ולממש את הפונקציות הרלוונטיות. עכשיו תאכל את הכובע שלך.

למעלה