הצילו2

הצילו2../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

החיים רעים
מחר בוחן בקיאות על הספר גיא אוני/שולמית לפיד. נחשו מה? ^^; לא קראתי אותו ._. .. מישהו כן?

shloompi

New member
לא, צטערת ../images/Emo79.gif

אבל, היי! חדשות טובות! רוב הסיכויים הם שגם המורה שלך לא קראה אותו. זה ספר שהרוב מתייאשים ממנו בערך בעמוד השלישי.

DarkMagic17

New member
בין הספרים האהובים עליי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

החיים באמת רעים
אנחנו צריכים לקרוא זוועות נוראיות כמו בעל זבוב, ואנשים אחרים מקבלים רומנים מדהימים כמו גיא אוני. העולם לא הוגן. הבעיה היא שקראתי אותו לפני כ-3 שנים, אז אני בקושי זוכרת משו, אבל אני אביא אותו מהחדר ואדלה מזכרוני (הפגום ממילא) כמיטב יכולתי
אוי אוי אוי, רגע. *מסתכלת על תאריך כתיבת ההודעה שלך* שיט
אז איך היה הבוחן
*הולכת הצידה בשקט*

shloompi

New member
טוב, בסדר ../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

אז קסם לא התייאשה באמצע

Mooa-Numi

New member
בעל זבוב זה אחלה

(אם אני אעבור את עמוד 50.. זה הפחיד אותי) יותר מ'העוזר' לפחות. הרי ברור שחבורת ילדים שמתים אחד אחרי השני הרבה יותר מעניין מאורח חייו הצדקני והטרחני של יהודי בעל חנות מכולת בברוקלין בזמן המשבר הכלכלי הגדול.

Got XD

New member
קראתי אותו בכיתה ג'. X:

(האח הבינוני היה תיכונסיט והם למדו את זה, נו) אני לא זוכרת כלום. O.O

הוו ../images/Emo24.gif

דחו אותו ליום שני ._. לעזאזל אין לי זמן לקרוא אותו אבל מצאתי סוכומים ממש טובים -מקפצת בשמחה- ננסה לקרוא טיפה יום ראשון.

פיבסי

New member
אם את רוצה אני יכולה לעזור לך

והסיכום מסופר על תחילתו של הישוב ראש העין שהיה נקרא פעם גיא אוני.. דרך אישה (לא זוכרת את שמה) שנולדה ברוסיה והיא נאנסה בגלל היותה יהודיה והורים שלה נראה לי לאצ האמינו לה ולכן היא עלתה לארץ שם הדוד שלה שגר בת"א ארגן לה נישואים שהיא חשבה בגלל כספה שהיה לה ולא בגלל שהוא התאהב בה ממבט ראשון היה לו גם שני ילדים מנישואים קודמים.... מספרים את החיים שלהם ביחד ועד שהם מתאהבים ובלה בלה בלה... אחותה שחיה בארה"ב שלחה גם בדר"כ סלי תרופות שלא היו בארץ או שהיו נורא יקרות והיא מכרה אותם בארץ וזה הוסיף סכום נכבד לכסף היא גם הולידה לו שני ילדים ולאחר כמה זמן בעלה מת נראה לי מטיפוס או ממחלה אחרת ואז איזה ידיד מצרי שלה שהיה מאוהב בה שנים רבות הציא לה נישואים והיא הסכימה the end מקווה שתקראי את זה לפני המבחן ובהצלחה

Mooa-Numi

New member
לא נורא

אני בבגרות בספרות כתבתי 2 עמודים על ספר שבכלל לא קראתי. (ואני כבר בעמוד 89! יום אחד אני אסיים, אני מבטיחה)

למעלה