~~~הצילו~~~

vipor

New member
~~~הצילו~~~

יש לי שש קבצים מקובצים בוינראר, הקבצים האלה (שש קבצים) הם חלק מסרט אחד שלם. עכשיו הבעיה שאני לא מצליח לראות אותם בכלל! יענו לשחזר אותם לקובץ המקורי (קובץ AVI) מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה אולי? אני זוכר שהיה פה שאלה דומה לפני כמה זמן אבל אני לא מוצר אותה....אז בבקשה תעזרו לי VIPOR ICQ# 154719953

vipor

New member
~~~הצילו 2~~~

האיי סי קיו שלי מתשגע כל כמה דקות הוא רושם לי משהו על C++ לא יודע בדיוק מה , פעם הבאה שזה יקרה אני יצלפ את המסך וישלח לפה את התמונה מישה יודע אולי מה זה?
http://www.gamla.org.il/english/feature/lynch2a.htm תמונות שהערבים מעולם לא הראו! תעבירו את זה לכל האנשים שאתם מכירים אולי בסוף זה יגיע לכמה אנשים שצריכים לראות את זה....

נירש

New member
תשובית

לגבי ה-ICQ שלך, זה יכול להיות בערך מיליון הודעות שגיאה שונות. רצוי באמת שתעלה צילום מסך או שתרשום במדויק מה ההודעה. לגבי איחוד קבצי AVI, הייתי מציע לך לנסות את VirtualDub, שבין השאר גם מאחדת קבצים, והיא מאוד נוחה לעבודה.

vipor

New member
תודה.....

אני יעלה עוד כמה דקות תמונה מהאיי סי קיו ולגבי הקבצים זה לא נראה לי יעזור כי כרגע הם בקבצי ראר מחולקים והם לא נפתחים לי.....זה בעיה!

vipor

New member
חחחחח

לא יודע למה זה יצא שחור לבן אבל לא משנה העיקר זה התוכן של ההודעה

נירש

New member
אה.

אם זה חוזר על עצמו כל הזמן הייתי מנסה: 1. לעשות ריסט, כשהמחשב עולה לסגור את כל התוכנות הפתוחות, ולהפעיל את ה-ICQ 2. לא עזר - לגבות את קבצי הנתונים של האיציק, להסיר ולהתקין מחדש.

vipor

New member
את אפשרות אחד ניסיתי ולא פעל....

אתה יכול להסביר לי בדיוק איך אני מגבה את הנתונים של האיי סי קיו?

גם לי זה קרה עם האי סי קיו

תמחק את האי סי קיו ו אופציה אחת תתקין מחדש בספריה שונה אופציה שניה תתקין גרסה חדשה בספריה שונה :) אל תתקין שוב לאותה ספרייה

vipor

New member
מה הכוונה ליתקיה חדשה?

ואני לא רוצה שימחקו ל כל האנשים שיש לי עכשיו.....וגם יש לי את האיי סי קיו הכי חדש אז אני לא יכול לשים גירסא יותר חדשה. בבקשה תעזרו לי אני לא יכול להיות שעה אחת בלי איי סי קיו!!!

folder = תיקייה

תתקין במקום אחר לא ב c:\program files\icq ואם יש לך את הגרסה הכי חדשה אז כל החברים שלך והרשימה בכלל רשומה בשרתים של אי סי קיו אז אין לך מקום לדאגות

vipor

New member
בינתיים פועל לי כמו שצריך

אאאאאאאאאאאאוווווווווווווווייייייייי בדיוק שרשמתי את זה זה שוב פעם קרה לי!!!!!! אני משתגעעעעעעע

vipor

New member
טוב עזבו את האיי סי קיו....

אני יכול להסתדר שם לבד אני צריך עזרה בקבצים......ניסיתי לפתוח אותם עם ההכול וינאס וינראר וינזיפ......שום דבר לא מצליח אני משתגע מזה אני כל היום יושב ומנסה לסדר את זה ולא מצליח!!!!!

vipor

New member
כן כן

תקשיבו אני יודע איך לעשות את זה כמו שצריך אבל בשביל זה אני צריך להעתיק את כל הקבצים לתיקיה אחת(הם על שני דיסקים) הצלחתי להעתיק את כולם חוץ מקובץ אחד......אני לא מצליח להעתיק אותו לשום מקום ניסיתי גם לצרוב אותו על דיסק רב פעמי, חשבי שאולי מדיסק אחר זה יפעל, ניסיתי להחליף את הכוננים וזה גם לא הלך אני לא יודע יותר מה לעשות אני יושב כבר מחמש בצהוריים ומנסה לסדר את זה ולא מצליח.

vipor

New member
זה מה שמופיע לי

שאני מנסה להעתיק את הקובץ..... אולי זה יעזור. אל תשכחו ששבע קבצים אחרים העברתי בלי בעיה... התמונה הראשונה מראה איפה זה נתקע לי והשניה מראה מה זה מראה לי שזה נתקע זה שוב בשחור לבן.

נירש

New member
אם אתה בטוח שכל הקבצים נמצאים

כלומר filename.rar עד filename.r0X (כש-X זה מס´ הקובץ האחרון) אז יש שתי אפשרויות: א. הקובץ בהודעת השגיאה אינו תקין ב. הסקטור בדיסק הקשיח, שמכיל את הקובץ הזה, אינו תקין (והייתי מריץ scandisk כדי לוודא). אם אתה רוצה להיות בטוח, שאל בפורום תמיכה טכנית.

vipor

New member
כל הקסבצים נמצאים.....

אבל אחד מהם לא מצליח לעבור לכונן הקשיח ואני לא מבין למה...זה אמור לתת לי להעתיק אותו מתי שאני רוצה לא? גם אם הוא לא תקין?

נירש

New member
לא

אם הסקטור לא תקין, הקובץ יוצג, אבל לא תהיה אפשרות לקרוא ממנו או להעתיק אותו.

למעלה