הצילו:(

הצילו:(

היי אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אולי מישהו יכול לעזור מה עושים עם רצפות שהוכתמו בכלור ויש עכשיו כתם לבן כנראה אכל את הרצפות וזה במקום שממש רואים.. איך מצילים את המצב אם אפשר בכלל???

maybesure

New member
אם אין ילדים בבית

להבריק את הרצפה בווקס, יש לקנות בכל הסופרים. ושטוף רק בזה בזמן הקרוב, שוב ושוב עד שהרצפה תקבל מעין "ציפוי" מבריק חדש. את בטוחה שזו הייתה אקונומיקה ולא חומצה? אני שוטפת קבוע באקונומיקה, ותמיד שטפתי גם רצפת טרצו כשהייתה לי - ומעולם לא נפגעה מאקונומיקה. חומצה לעומת זאת, מאכלת אבן טבעית שאינה מוגנת בגלזורה.

YULI9

New member
../images/Emo207.gifמה עושים אם נשפכה חומצה?

נשפך לי סנו אנטי קאלק על ריצפת השיש ולא שמתי לב. נוצר כתם לבן ומחוספס. נראה שזה עיכל את השיש. האם יש דרך למזער נזקים?

אוצה

New member
לא מכירה פתרון. גם אני ראש כרוב...

וגם לי יש כתם אכול לתפארת מדינת ישראל והסלון שלי... :(

maybesure

New member
לנגב עם ווקס. עשרות פעמים

מאות אם צריך. בסוף זה מתכסה שכבת מגן מבריקה ונראה פחות מט ואכול. קרה לי כזה על משטח שיש במקלחת לפני כמה שנים, בקושי רואים כבר.

YULI9

New member
תודה, ושאלה נוספת

צריך לשייף עם נייר זכוכית לפני? כי יש חלק שבולט מעל פני השטח.

maybesure

New member
אם זה מאכל איך זה בולט??

נראה יותר סביר שיש חלק שקוע. לא לשייף כלום - רק תחמירי את הנזק.

YULI9

New member
זה כנראה גרם לעוות.

אולי היתה תסיסה, מה שקיבלנו זה שטח בולט וחלקיפ שקועים. בכל מקרה תודה על התשובה
.

תודה...

אני אנסה ווקס!! אפשר לכלך את זה בחזרה?:) ואין ילדים... וזה אקונומיקה, ז"א כלור לא? אוף.. הבעלת בית תהרוג אותי!!! נשים על זה כיסא ועליו מעיל ארוך... אויי אויי... תודה על התגובה!!!

כלור

היי ,קרה לי אותו מקרה אבל בכפתורים של הכיריים ,השריתי את הכפתורים לכמה שעות ונוצר על זה שכבה לבנה בהזדמנות זו אולי מישהו יכול לעזור לי מה עושים עם השכבה הלבנה ?

רגע ...

שאמרו ווקס התכוונו לוקס של אוטו? או וקס כזה בשמפו לשטיפת רצפות? האמת אמרו לי לשים וזלין, אז בינתיים שמתי, וזה בינתיים נראה יותר טוב... לפחות אם הבעלת בית תחליט להפתיע ולבוא... תנשי גם וזלין על הכפתורים או וקס של אוטו, לא יודעת כנראה לא היה מזיק לנו איזה תואר בכימיה או משהו....

למעלה