הצילו! ! !

Master Music

New member
הצילו! ! !

זה המילה היחידה שאני יכול להגיד כרגע!! היום עבר עליי אחד הימים המבלבלים וקשים של התקופה האחרונה. לפני כמה ימים הכרתי דרך ידיד מישהו מאוד חמוד ומקסים. שמתי לב שהוא מתעניין בצורה כלשהי. והיום אחרי שיחה ארוכה נעשינו חברים נגדיר את זה כך. אבל הבטחנו לעצמנו שהכל יהיה באיזי. הוא מאוד חמוד ורגיש וממש כבש אותי באופיו. למרות שאני לא מרגיש ממש מאוהב בו. ברגע שהתנשקנו החלטתי משם מה להוציא מהצוואר את הקמע שהרב נתן ולשים אותו בתיק. ההרגשתי שאני מערבב משהו לא בסדר עם דבר קדוש שתלוי על הצוואר שלי. והצטערתי על הרגע הזה. באותו רגע כנראה נאבד לי הארנק שהכיל דברים רבים לא רק ת.ז וכרטיסי אשראי אלא גם קמע אחר שקיבלתי מהרב. התחלתי לחשוב אולי זה סימן מלמעלה למשהו לא טוב שעשיתי.. הבחור הזה כמוני לא אוהב סטוצים. ופגעו בו הרבה.. אני לא רוצה לפגוע בו.. המשך..

Master Music

New member
המשך..

אומנם היה לי קשר פחות או יותר עם בחורים. אבל זה לפני שהתחזקתי בדת. אני לא יודע איך להיתנהג אליו ומפחד מהקשר.. בגלל שהכל קרה נורא מהר אמרתי לו שאני מרגיש פחות או יותר כמהו. הוא פסיבי ואני לא ממש יודע לאיזה כיוון אני משתייך. כי אני מגוון(לא במובן המיני) גם לא מרגיש צורך לקיים איתו מגע מיני.. כרגע אני תוהה אולי אישה זה היעוד האמיתי שלי..? אני לא רוצה לפגוע בו.. אני באמת אוהב אותו למרות שהכרנו רק זמן קצר. מה עליי לעשות? הבחור הרגיש שאני קצת לחוץ ומבואס אבל גם בגלל הארנק.. הרגש שלי אליו מהבהב.. כרגע כל התוכניות שלי נהרסו שזה כלל מסיבה בתיאטרון. וביום שישי בעזרת השם שבת חיזוק בירושלים.. בלי ת.ז לא אוכל לזוז לאף מקום.. אני לא דע עכשיו איך להיתנהג אליו. גם שחיפשתי את הארנק 5 שעות בערך בשיא הקור עדיין המחשבות מה אעשה איתו..

מנסון1

New member
יקירי

קודם כל יש לך לב טוב ורגיש ואתה לא רוצה לפגוע באחרים. דבר שני, כפי שאתה רואה הקמע לא עזר. אז הוא כנראה הרגיש עצמו מיותר. (אולי בטעות נתנו לך קמע לתיקון לסביות שנועד לעורר אהבה לגברים
) וכיון שכך נשארת עם ההתלבטות, פנים מול פנים, אין הוקוס פוקוס. זו המציאות הקשה. וכיון שאתה אדם רגיש צריך ללכת במתינות שלא תיפגע. הזגזגים בין התאטרון לבין שבתות חיזוק שאני מבין שזה אצל חוגים חרדיים נראים לי קיצוניים מידי. וגם כיון שהרגשות שלך לגברים יציבים כל כך וחזקים, אז נראה לי שנישואין לאשה יכולים להביא לקריסה אצל אדם רגיש כמוך. ולסיום, פעם הבאה, אולי בכל זאת, תתנשק איתי - תסתבך פחות

Master Music

New member
דבר ראשון. תודה.

אני עדיין לא הייתי בשבת חיזוק. אבל נורא רוצה ללכת ובעזרת השם. דווקא מאז שהלכתי לרב ולתיקון המשיכה שלי לגברים פחתה.. אז גם גורם לי לחשוב אולי באמת יש סוג של תיקון כי משהו השתנה. אבל הבילבול היום עצום יותר. ובקשר לבחור אני נורא רוצה אותו בתור ידיד, אבל לא בתור בן זוג.. לצערי הרב הוא היתאהב בי כפי שאמר מהרגע ה1. נסיתי להסביר לו היום במסיבה בתיאטרון(היה לפנים אגב) שאני כרגע לא מוכן לקשר זוגי עם אף אחד.. ואני נורא אוהב אותו. והידידות שלנו יכולה להיות חזקה כמו אהבת בן זוג. כי יש אהבה מכל מיני סוגים. אני לא אוהב לשמוע משפטים בנוסח: ``אני יהיה איתך עד המוות..`` כי זה שובר לי את הלב.. אבל חבל הייתי חייב להגיד לפני שהמצב ימשך לכיוון יותר עמוק. לא הייתי מסוגל להגיד כלום נסיתי להגיד את זה בצורה העדינה ביותר להסביר.

../images/Emo140.gifמילה מאישה..אם יורשה לי

טוב חומד..היושב במרומים יאהב אותך בכל מצב..אל תאבק עם דבר מובן מאיליו מפני שלאחר מכן תתחרט. מעבר לזה אין שום סימן מהרב או מהשמיים שאסור לעשות משהו או מותר..תוציא לך את זה מהראש.התרגשות ומתח יכולים להביא למצב של "בילבול ושיכחה". כמו שחברך אמר...זה יפה שאתה מתחשב ולא רוצה לפגוע. אבל תתחשב יותר אם תהיה אמיתי וטהור בגילוי הרגשות האמיתיים שלך-הרי זה בינכם, פשוט תהיה אתה. שיהיה לך/ם בהצלחה.

Master Music

New member
זה בדיוק מה שאני עושה..

מנסה להיות אני. כי אני חושב שזה הכי טוב. באמת יש רגעים של לחץ.. וזה באמת לא טוב. אני מנסה לעשות רק את הטוב מבלי להגזים.. כי אחרת ארגיש לא טהור מספיק.

גנימדס

New member
הי

קראתי את הודעותיך, אתה נשמע מאד מבולבל, כפי שמנסון העיר בחכמה זה באמת מבלבל, מה עליך לעשות? השלוב לבין מסבות גייז לשבתות-חיזוק הוא קשה ביותר. כתבת שבלי ת.ז לא תוכל לזוז, אולי כאן טמון הפתרון. בלי שתוכל לזוז ,כל שנשאר לעשות הוא לחשב, בינך לבין עצמך על הנושא. רק לחשב . ישנה שטה הגורסת שעל האדם לדבר עם בוראו -בלי קשר לתפלה- פשוט לדבר עמו כמו שמדברים עם אדם קרוב, אני ממליחץ לנסות.... קצת התלבטתי אם לכתב את הפסקה הבאה,,אבל נראה לי שזה חשוב. אחד הדברים האסורים לפי הדת זה לנחש ,כזה האומר פיתו נפלה מידו..... אי אפשר להגיד שאם קרה לך משהו זה אומר בודאות על דבר אחר!! הדוגמא של התלמוד היא אם פתו של אדם נפלה מידו, ובמקרה שלך--הקמע והארנק. נשיקה איננה עברה מדאוריתא- נחוש לפי קמעות? טוב. דעתי ברורה. ברוך הבא לפורום!

Master Music

New member
תודה..

אני באמת מאוד מבולבל לפחות בחודשיים האחרונים. כפי שכתבתי עדיין לא הייתי בשבתות חיזוק. אבל רוב האנשים שמגיעים לתיקון אינם חרדים..

שלום גמינדס

וברוך שובך מארצות הקור אל חלוננו. "משנה שם משנה מזל" ומאז, שאני משתמש בכינוי החדש (במקום "מתי גולני") רבים מבין הגולשים הפכו להיות כנראה חברים שלי וכותבים בדיוק את מה שאנמי חושב. גם בינינו הייתה פעם "מלחמת עולם" אבל מאז שינוי השם אני רואה גם אצלך "פנים חדשות". נהניתי מאוד מדבריך ואולי בסימן "ונהפוך הוא" קרה כאן איזה "נס" וכולם מסכימים לדעה אחת. עם זאת לפי דבריך, שאין לסמוך על הנס, אז באמת כדאי להאמין, שאיש לאט השתנה. כולנו בני אדם עם השקפות כאלה ואחרות אבל יודעים לכבד היטב זה את זה. נשמח למצוא אותך גם בעתיד ואפילו אם לא תמיד אסכים עם דבריך. פורים שמח!

גנימדס

New member
הי

אני כותב בתכיפטות הרבה יוץר נמוכה מבעבר, אך נותרתי קורא פסיבי פורים שמח גם לך!

BabyBoy1

New member
../images/Emo4.gif

איזה מבאס שאבד לך הארנק.. אבל אולי מישהו עוד יצור לך קשר ויחזיר לך אותו. אי אפשר לדעת.. בקשר לבחור, נראה לי שאתה סתם נלחץ. ושאתה צריך פשוט באמת לקחת את זה מאוד לאט ולראות איך זה יתפתח. שיהיה בהצלחה

מנסון1

New member
לפחות הפעם

זה אובדן חד פעמי. אם הוא יתחתן עם אשה אזי הארנק יתרוקן לו לתמיד. אוי איזה שובניסט אני
עכשיו יום בטוח לא תתחתן איתי.

יום.

New member
יום. לא תתחתן איתך גם בלי קשר...

ואם כבר מדברים... די!!! נמאס לי!! אני צריכה חבר/ה!! נמאס לי להיות לבד!!!!! מספיק!

יציאת חירום

הי מאסטר או מיסטר. במיקרה, גם אני שמעתי על כבוד הרב ש. שעורך תיקונים בכל ליל שלישי בבת-ים. מסיבות אחרות לגמרי, אחרי ששמעתי דברים מרתקים על התיקון המדובר כ"כ, החלטתי גם אני ללכת ביום שני אחד לתיקון ואכן חוי'ה מרגשת ומיוחדת. ניכר שכבוד הרב ש. הוא אדם מיוחד בעל שיעור קומה (וגם מסיפורים של חברים שונים שלי שהי'ו אצלו בשיחות שונות). תראה, נכון שע"פ קבלה ישנם קמעות עם סגולות מיוחדות, אבל כשזה נהפך להיות שאתה "עובד את הקמע" ולא את ה' - זה כבר עיוות וחילול השם, לא הייתי מציע לך לדכא את התשוקה והרגש. זה פשוט יצטבר לך בחללים נסתרים בנשמה ואח"כ זה יתפרץ בבת אחת ועלול לגרום לנזק גדול ולהפך האושר. ודאי כבוד הרב ש. הסביר לך שאם מציק לך משהו - עליך להתפלל ל ה', ממש כפי שעושים בתיקון. אני מניח ששמת לב לשינוי המנטלי/ריגשי שלך לפני שהגעת לתיקון ואחרי שיצאת ממנו. אם אתה חש צורך להיות עם אותו בחור - פשוט תעשה את זה. הכל בהשגחה פרטית. גם בנוגע למה שכתבת בהודעות הקודמות שלך על מקומות בילוי מחד, שבת התחזקות מאידך ועל החלפת הכיפה בכובע, כשאתה כבר יוצא למקומות בילוי, אז הנה אספר לך על כמה וכמה חבר'ה שלא מחליפים את כיפת הראש שלהם בכובע, אפילו כשהם הולכים לרקוד במועדון גייז. אדרבא - היום כבר האוכלוסי'ה הלא דתית מרותקת ומסוקרנת בנו - חובשי הכיפות כשאנחנו מגיעים למקומות כאלה - ואז אתה יכול להרויח ידידים חדשים וחברויות חדשות. חדי העין ודאי יבחינו גם בחרדים ממש שמגיעים מעת לעת למקומות כאלה. אז מה? ממתי הלבוש עושה את הבן אדם? הא לך נקודה למחשבה. פורים שמח הפליט משוק הדגים

Master Music

New member
כבוד הרב ש. הוא אכן אדם מאוד מיוחד

לדעתי הוא המושיע של עם ישראל. רמת הרוחניות שלו גבוהה ואפשר להרגיש את זה בתיקון עצמו שהוא קורא את התיקון. כבוד הרב ש. עזר לי הרבה ואני חב לו המון! מה שקרה לי היום שנסעתי לתיאטרון ששכחתי את הקמע בבית..(אולי זה עוד סימן..?) והדבר הזה הטריד אותי בכל מיקרה ניסתי להנות ולשכוח מזה החברים ראו שקצת התבאסתי. אני יודע שהאמונה בשם היא הדבר החשוב ביותר. אבל מאז שהקמע הזה עליי דברים השתפרו ברוך השם בחיי.. אולי קרה בהתחלה שהייתי מחליף את הכיפה הגדולה ונכנס לאוויטה. אבל בדרכ אני הולך יד ביד עם ידידי האוחצ` ברחוב ומתנשק עם הבחור שיצאתי איתו שהכיפה על הראש שלי. הרב תמיד אמר לי לדבר לשם יתברך שבידו הכל! ואני תמיד עושה את זה. ‎-P.Sחבל שיש הומואים /שחצנים/מתנשאים/אוהבי ריב. כי היה אפשר להרגיש את זה במסיבה בתיאטרון היום.

למעלה