הצילו!!!!

רונאסטל

New member
הצילו!!!!

קודם כל המוביילים מקסימים! כולם! כבר שמתי לעצמי אתגר מובייל של דגים, רק ענין יצירת העיסה מייאש אותי משהו... הציפוי הייבוש והצביעה זה הכי כייף... ולשאלתי...
ראליסטי או סוראליסטי? פוחדת נורא לצבוע, כי פשוט
... איזו חיה מדהימה!

רונאסטל

New member
והאורגינל

תמונה מדהימה מהרשת. הטבע זו יצירת אמנות אדירה בעיני. פשוט מדהים ומעורר השראה.

רונאסטל ../images/Emo140.gif

ראשית, הכסא נראה מבטיח מאוד ואני מאוהבת ברעיון של ציור האריה !!! בנוגע לצביעה - לכל אחד מאיתנו יש סגנון משלו, מעין חתימה אישית המלווה אותו בכל עבודותיו לא משנה מה צורה להן ומה אופיין. רוצה לומר - אל תנסי לקבוע סגנון צביעה לפי קטגוריות וזרמים אומנותיים. לכי עם מה שאת אוהבת ויודעת ונסי להביא את עצמך לידי ביטוי על הכסא ולא את הסגנון והעניין של מישהו אחר. מה שזורם מליבך אל קצות אצבעותיך - זה הסגנון בו את צריכה לבחור ולא אחר !!!

רונאסטל

New member
תודה ענת ../images/Emo39.gif

כרגע אני מוּנעת מפחד... הייתי מתה לצבוע אותו ראליסטי, יפהפה כמו בטבע, לא נראה לי שאני אצליח להגיע לגוונים המרשימים שלו, להצללות... ואני קצת פוחדת שצבעוניות מרובה בכסא הספציפי הזה, פשוט תהרוס, לכן אני מתלבטת. בעקרון צבעים אקריליים מכסים גם על כהים נכון? זאת אומרת אם אני אנסה ראליסטי שחור וחום אני אוכל לצבוע מעל אם זה לא יצא טוב? ואם את כבר פה ...
איך יודעים מתי זה יבש? יש לי תחושה שבפנים העסק עדיין רטוב
ואם בפנים זה רטוב ובחוץ יבש, יש סכוי שבסוף זה יתייבש גם בפנים? או שזה ירקב לי????

רונאסטל../images/Emo140.gif

אל חשש !!! אם הצבעים האקרילים הם איכותיים וסמיכים דיים, ניתן לצבוע שכבה נוספת את את לא מרוצה !!! בנוגע לייבוש - המתיני עד למצב בו העיסה יבשה ממש כמו אבן. אל תתחילי לצבוע שנייה לפני כן !!! הצבע האקריל מהווה שכבה אוטמת לעיסה ואם יש רטיבות בפנים יהיה לה קשה מאוד להיעלם במצב בו יש על העיסה צבע. מה שמבלבל רבים הוא העובדה שקליפת העבודה מתייבשת תמיד מהר מאוד. זה לא אומר שליבת העבודה כבר יבשה. להתחיל לצבוע עבודה שליבתה עדיין לחה, זה כמו לשים סמרטוט רטוב בתוך שקית ניילון ולסגור...

קסמלי

New member
הצילו???

רונאסטל את מדהימה איזו עבודה מדויקת של הפנים ובכלל לדעתי אם תקחי תמונה של אריה לאור יום הצבעים יהיו יותר לגוון בז' בהיר חום בהיר קצת אוקר וטיפה שחור הכיוון שאני הייתי הולכת בו: צבע פנים ורעמה אוטנטי ריאליסטי (לא לאבד את הפיסול המדהים) - כתר ככתר על טהרת הזהב משולב עם עוד גוון ומהפנים מתחילה לגלוש לכיוון הכסא עם גוונים שונים יותר בהירים אולי צבע אחד כהה לקונטרסטים למינהם בכל זאת מדובר בכיסא אריה השילוב כבר מדבר בעד עצמו. אל תחששי קפצי למים צבעי באהבה ולא בפחד תמיד אפשר לשנות אומנות זה הרבה ניסיון ותהייה אולי כמה סקיצות לפני כדי להיות שלמה יותר ואכן מאוד קשה לענות על רעיונות אחרים אספי לך דוגמאות מעבודות בסגנון חפשי אריות - וכיסאות קחי את האלמנטים שהכי מדברים על ליבך לצורך הצביעה ותצאי איתו למסע לאט לאט. נראה לי שתצליחי בגדול על אחת כמה שכתבת שצבע זה הכי כיף בהצלחה קסם

רונאסטל

New member
תודה לכולכן!!!

ולקבל ממך מחמאה זה באמת
, העבודות שלך משגעות! כנראה שאין ברירה ואצטרך לצלול למים הקרים... זה בטח יקח לי עוד כמה שבועות כי נראה לי שבפנים זה באמת עוד רטוב . מבטיחה להראות כשיהיה גמור. ותודה שוב, גם למאיעדן

mayeden

New member
רונאסטל

ממש מבינה לליבך ,גם אצלי יש עבודות שישר אני יודעת איך יראו ויש כאלה שאני ממש מתלבטת ואז ככל שאני יותר אוהבת את העבודה יותר קשה לי להחליט. ובכל זאת - אני הייתי הולכת על ציור פנים ריאליסטי . לציור הפרווה הייתי משתמשת במכחול מניפה יבש , סגנון די נפוץ בציור דקורטיבי . תעשי כמה נסיונות על נייר . ותראי למה את מתחברת. בהצלחה

רונאסטל בוקר טוב העבודה שלך עוררה

מס' שאלות: האם יש הבלטה של האף? האם האריה מצויר או חרוט ( לי נראה שהוא מצויר?!) בכל אופן מקסים כך או כך

למעלה