הצילו :(

me and just me

New member
הצילו :(

אני קצת דואגת מאוד כרגע!!!! אני יושבת לי לתומי פה ליד המחשב ומאחורי יש את המיטה של הכלב עם הגורצ'יק בפנים, פתאום אני שומעת קולות מוזרים, אני מסתובבת אליו ורואה אותו משתנק בצורה מלחיצה!!!!!!!!! אחרי כמה השתנקויות שנראות כאילו הוא נחנק הוא הקיא פתאום :( מן הסתם נלחצתי הוצאתי אותו החוצה קצת לאויר עם קערת מים ובשתי דקות מהחדר פה עד לבחוץ זה קרה ול עוד פעמים :( הוא קצת שתה בחוץ וזה קרה לו שוב פעמיים אח"כ :( זה מלחיץ אותי ההשתנקויות האלה!!!!!! מה גם שהוא אכל את מה שהקיא בפעם הראשונה ולא הספקתי לראות מה הולך שם.. עושה רושם של דשא או משהו... שאר הפעמים זה נראה כמו כמויות של רוק.. נוזל לבן סמיך.... אחרי שהוצאתי אותו הוא חזר למיטה שלו כאילו הכל כלום והוא משחק בעצם שלו עכשיו... ואוכל את עצמו.. מה אני עושה ?!?!?!?!?!!??!?!?! כמעט התחלתי לבכות שראיתי אותו משתנק :( נפל לי בזה הרגע האסימון כמה נקשרתי אליו בחודש וחצי שהוא אצלנו :(:(:(

קצת פרטים נוספים

בן כמה הגור? מחוסן? אם כן אז מתי וכמה פעמים ונגד מה? האם היו סימני דם בהקאה? בגדול, הקאות כאלה בגורים הן לא דבר סתמי, אבל מה שאת מתארת נשמע כמו הקאה אחת (זה שזה חזר זה עדיין חלק מההקאה הראשונה), אז אפשר לנסות לראות אם הוא נרגע וזה לא חוזר. אם הוא מקיא שוב - מיד לוטרינר (אני מודע לזה ששבת - אבל זה מקרה חרום וצריך למצוא וטרינר שפעיל בשבת במקרה כזה) אם יש דם בהקאה - צריך לפנות לטיפול מיד!

me and just me

New member
תודה על התגובה-

הגור בסביבות ה4 חודשים.... מחוסן נגד כלבת והזריקה הזו שעושים 3 פעמים... עבר טיפול נגד תולעים.. השניה קמתי, השארתי לכולם פתקים לא להאכיל אותו בנתיים. מה שכן ראיתי עכשיו שהוא הקיא מן בלוט כזה שהוא בטח אכל בגינה בלי שראינו... יכול להיות שזה היה הגורם???

יכול להיות

אבל לפעמים זה גורם נזק שלא חולף מיד כשהגוף הזר יוצא המשיכי לעקוב אחרי מצבו, ואשמח לקבל עדכון

me and just me

New member
אוקיי, כך אעשה!

תודה רבה...! בנתיים הוא בסדר.. חזר להתנהג כרגיל.. זה היה ממש מפחיד!!

למעלה