הצילו....

הצילו....

קמתי בבוקר..ולהפתעתי גיליתי שה - MIO 168RS שלי מת... טוב לא לגמרי מת כי אחרי כמה ניסיונות החייאה הוא קם לתחייה... אבל כמובן שרק הwindows... עד היום השתמשתי בו רק לgps והידע שלי בתחום שואף לאפס... נכון לכרגע המערכת הפעלה באנגלית... אני יודעת שהיתה לי תוכנת עברית חוקית (אני יודעת כי שילמתי עליה וגם קיבלתי דיסק שכרגע לא לידי הוא במרחק של 3 שעות נסיעה ממני, כמו כן גם הדרייבר של המחשב ולכן המחשב שלי גם לא מזהה את הפאלם... אולי למישהו יש את הדרייבר או רעיון איך אני מצליחה לפתור זאת??) העניין הוא שאני חושבת שיש לי תוכנות על הכרטיס - איך אני מתקינה משם את התוכנות?? ואם העברית לא מותקן שם.. יש אפשרות לשלוח לי מהדיסק המקורי שלי את התוכנה במייל (או שקיימת הגנה על דברים כאלה) נראה לי שאני קצת מסתבכת..אני פשוט ממש לא מבינה בעניין... אני מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון הכללי ואשמח לתשובות/רעיונות להצלה... אני ממש חייבת את ה- GPS ליום ראשון.... תודה רבה מראש...

AYELET1

New member
השאלה איזו עברית יש לך

ובעיקרון ניתן להוריד את כל תוכנות העברית מאתרי יוצריהן החוקיים בעזרת מס' רשיון או סיסמה

amitp

New member
הכי פשוט

זה שישלחו לך מהבית את מספר הרשיון ותתקיני גרסה שתורידי מאתר האינטרנט של איירון. בשביל לעשות את זה תצטרכי קודם להתקין במחשב את תוכנת אקטיב סינק שהיא בעצם הדרייבר שאת מחפשת. אפשר להוריד אותה בחינם מאתר מייקרוסופט. מצטער שאני לא מצרף לינקים אבל לאן 73 יש בעיה בשילוב עברית ואנגלית.

למעלה