הצילו!!!

הצילו!!!

ערב טוב ושבת שלום לכולם כאמור, אני חדשה בעסק וטריה מאוד בפורום. אנא, תנו עצות לגבי התחלת התהליך. ממה יש להיזהר???? שמעתי שיש המון מקומות שאפשר ליפול בהם. אני בלחץ היות והחלטתי ואני ממש מוכנה לקראת התהליך רק לא יודעת ממה וממי להישמר. תודה לכולם! פונדקאית בחיתולים

angel Mom

New member
מה את יודעת על התהליך?

בת כמה את? מה מצבך החוקי? ילדים? כמה? איך היו ההריונות שלך? הלידות? איך את מתכוונת לעבור את התהליך? את נשמעת לי חסרת ביטחון בשביל לעבור את התהליך לבד - אני ממליצה לך לבחור באחד המרכזים כדי שתוכלי לעבור את התהליך בביטחה ולא מלאת חששות. אבל לפני הכל תעני על השאלות הראשונות כדי לדעת אם את בכלל מתאימה. בהצלחה

היי ותודה

את הרוב כבר יודעת. בת 31 עם ילד אחד וגרושה. ההריון עבר טוב וכולל הלידה. אילו מרכזים את מכירה מלבד השניים השולטים? קצת חסרת ביטחון בגלל התגובה של החברות וההורים. אבל יש לי את האמת שלי ואני מאמינה בעצמי. תודה על העידוד

angel Mom

New member
שלום לך

פונדקאית בחיתולים - זה הכינוי המושלם שיכולת לבחור לעצמך. הקריטוריונים לפונדקאיות הם: גילאים 22 - 38 , פנויה חוקית - רווקה , גרושה או אלמנה חד הורית , עד 4 לידות עבר ללא דופי , מבחינה בריאותית , רפואית ופלילית. את יכולה לסמן V על הנ"ל לחברה יכולת לערער את החלטותינו הכל דבר. כשאני החלטתי להיות פונדקאית נורא עזר לי לספר לחברה ממש קרובה , לשמוע את דעתה , ולקבל את "ברכתה" הייתי נורא חד משמעית ומאוד החלטית ברצונות שלי. לאלו שדאגו לערער את בטחוני עניתי שהם לא אלו שמכניסים ביטחון כלכלי לחיי בנותיי. אני תמיד אומרת שנשים חד הוריות מחושלות יותר , מכיוון שהחיים מלמדים אותנו להתמודד עם דברים שאחרים לא מתמודדים עימם , ועוד שהחיים גם מספקים לנו "כלים" להתמודד עם כל קושי , ואנחנו תמיד נופלות על הרגלים. מספיק שתגיעי להחלטה , ותהי מאוד שלמה עם מה שאת עומדת לעשות , זה כבר ישדר לכל העולם את השלמות עם המעשה הגדול הזה. אני אשמח לשוחח איתך בטלפון שלחי לי במסר את מס' הטלפון שלך ואצור איתך קשר. אנחנו פה לכל שאלה!

שלום לפונדקאית בחיתולים ...

במשפט שלך - יש לי את האמת שלי ואני מאמינה בעצמי , בעצם את אומרת הכל ! את מה שצריך באמת , יש לך - אמונה בעצמך ! מכאן ואילך כל מה שאת צריכה זה הדרכה , ופה את בהחלט יכולה להיעזר במרכז שיוכל ללוות אותך בדרך החדשה . זה טבעי להרגיש חוסר בטחון ופחד מסויים כשיוצאים מהמקום שאנחנו מכירים לאיזור לא מוכר ... תגובת החברים והמשפחה הם גם תגובות טבעיות של אנשים קרובים שמנסים להגן עליך מהמקום הלא מוכר אליו את יוצאת , זה גם מקום שלא מוכר להם וגם להם מן הסתם די מפחיד ... הייתי מייעצת לך לשוחח עם מירבי שתוכל לספר לך יותר . המון בהצלחה סיגל

חדשה15

New member
שלום

אני גם רק בשלבי ההתהוות הפנימית בלהיות אם פונדקאית אך דבר אחד אני יודעת תמיד יהיו אלה שיראו זאת בעין צרה אם החלטת שאת רוצה להיות אם פונדקאית אז אל תקשיבי לאף אחד אלא רק לליבך

לי ניראה שאת באמת צריכה יעוץ רציני

לא הבנתי את הכוונה "אפשר ליפול" אף זוג שצריך פונדקאית לא ינסה ל"הפיל" אותך ברשת שלו וכמו שכתבו לפני אם את חסרת ביטחון לגבי כל זה, אז יש לך את המרכזים לפי דעתי גם מה שהחברה המוכרת מסביב כולל ההורים משדרת לך זה גורם משפיע אני עוברת את התהליך לבד עם זוג מדהים לרגע לא הרגשתי שיש "ממה להשימר מפניהם" והעובדה שיש חוזה והכל מהוגן בחוק גם עוזרת להבין שאת בעצם לא לבד בתהליך!!! אם תרצי עוד פרטים נוספים פני אלי במסר עם מס'
מיני של מיקי

וואווו..........

וואוו..... אישה כייף להיות בפורום הזה. לא תיארתי לעצמי שהפירגון וה
קבלה הם האב' של הפורום הזה. מקסימות. כולכן. תודה!

אם את מבולבלת לחלוטין

ולא יכולה להחליט לבד, רק לאחת ברורה הייתי פונה שהיא גם מרכז וזו מירב. שלא תפלי ברשת אחרת שאני נפלתי ומאוחר יותר ידעתי כמה טעיתי!!! או שאת נופלת על זוג הורים מדהימים כדוגמאת אירית שעשתה פה הליך בפורום עם פונדקאית בלי מרכז. או שאת נולפת על מרכז שיש בו פנינה מיוחדת שזו מירבי!!! אני כפונדקאית לשעבר נפלתי בין הכיסאות במרכז שהסיר מעצמו אחריות שאחרי החתימה, והתקשורת ביני לבין ההורים שם הייתה בינונית, והייתי זקוקה לצד שלישי במהלך הדרך מולם. לפעמים יכולות להיות אי הבנות בדרך, ואם הזיווג לא מושלם לאותם תשעה חודשים, זה יכול להעיק שאת לבד. לכן עשי את החושבים אם את מסוגלת לעמוד בזה לבד, במידה ואת לא, רק אישה אחת לדעתי מושלמת לתהליך הזה וזו מירבי מנהלת הפורום הזה. בכללי באופן אישי אני יכולה לאמר לך שזו אחת המצוות הגדולות שתעשי בחייך! התחושה של אחרי ההליך היא בלתי ניתנת לתאור, כל כסף שבעולם לא יכול לקנות אותה. הסירי כל בלבול מלבך אם זו הדרך שאת בוחרת ללכת בה. מאחלת לך בהצלחה גדולה, ואמשיך לעקוב אחריך פה
שבת נפלאה.

למעלה