הצילו.

Netuuu

New member
הצילו.

מחר ב-7 בבוקר יש לי טסט. הטסט הוא טסט שני והטסט הראשון היה לפני חודשיים. המורה שלי הודיע לי על הטסט רק אתמול, והיום לקחתי שיעור אחרי שבוע של הפסקה. הלך לי מ-מ-ש גרוע!!! אם זה היה טסט הייתי כ"כ נכשלת. אני ממש מפחדת לקראת מחר, והמורה שלי אמר שאם אני מתחרטת אני חייבת להודיע לו היום. בכלל, מההתחלה לא הייתי שלמה עם הטסט הזה וההורים לחצו עליי ואמרו שיהיה בסדר. אני ממש לחוצה, ולא בא לי ללכת לטסט בידיעה שאני עומדת להכשל, במקום ללכת לטסט בידיעה ששיעור לפני זה הלך לי מעולה ואני עומדת לעבור את הטסט הזה. אשמח שמוע את הדעות שלכם, אם זה לא יהיה מאוחר מדיי. תודה :)

לפי דעתי תגידי לו שלא

אם את מרגישה שאת לא מוכנה, אז אל תלכי על זה. זה שהלך לך אתמול בשיעור גרוע לא אומר הרבה, יכול להיות שסתם לא היית מרוכזת, ויכול להיות שהיית צריכה קצת להתרגל ובטסט כבר תהיי בסדר. אגב, המורה שלך נותן לך שיעור לפני הטסט? אבל בכל מקרה, אם את בגישה שאת הולכת להיכשל (ולא קל להתנער מהגישה הזו בין לילה) אז רוב הסיכויים שזה מה שיקרה, לפחות ככה אני חושבת. גם, לא יודעת מה לגבייך, אבל אני אישית מאוד לא מרוכזת על הבוקר. הטסט הראשון שלי היה בבוקר והתבלטתי אם לקחת אותו ובסוף לקחתי, וזו הייתה טעות. אז עדיף לחכות עוד קצת עם הטסט ולעשות אותו כשבאמת תרגישי שאת מוכנה ושיהיה לך טוב, ולא ככה בלחץ. אם תלכי מחר ואם תיכשלי, תצטרכי לחכות לפחות שבועיים לטסט הבא. אם תוותרי על זה שמחר, יכול להיות שיהיה לך אחד בעוד שבוע. ומה שלא תעשי - שיהיה המון בהצלחה!

Netuuu

New member
קודם כל תודה :)

בסוף אני עושה את הטסט. המורה אמר שזה סתם לחץ, ושאני יודעת לנהוג... ועוד דבר שניחם אותי - הוא אמר שביום שישי הסבירות לטסטר נחמד הוא מאוד גבוה. לא משנה, בכל אופן, דיברתי עם חברה עכשיו שעברה טסט ראשון. היא אמרה שגם היא הרגישה בדיוק אותו הדבר כמוני, ובסוף בטסט הלך לה נורא טוב. וזה באמת סתם עניין של מזל וריכוז. והיא די צודקת. דבר שלישי ואחרון, המורה שלי אמר שהבעיה העיקרית היא שאין טסטים כמעט בזמן הקרוב, ולכן עדיף לי לנסות לעשות את הטסט הזה ולא לחכות עכשיו עוד כמה שבועות טובים. ומי יודע, אולי יתמזל מזלי ואני אעבור?

אז באמת שיהיה המון בהצלחה!

והמורה שלך צודק. את יודעת לנהוג ואת תראי את זה מעולה בטסט
כל הטעויות יצאו לך בשיעור של אתמול ומחר תנהגי מושלם

דילמה..

אני חושבת שללכת לטסט בידיעה שאת הולכת להיכשל-זה חבל מאוד!!! אין ניסים(ואי אפשר לסמוך על חג חנוכה בקטע הזה
) גם אני חושבת ששווה לוותר הפעם,מחיר טסט יקר מאוד-עדיף לקחת עוד 2-3 שיעורים,ולהיות בטוחה יותר,ואז לגשת. אבל-אם את חושבת שאת כן מסוגלת לטסט מחר-אז יאללה.שיהיה בהצלחה! בכל אופן-את חייבת להחליט מהר,כדי שאם המורה יצטרך להקפיץ תלמיד אחר-שלא יהיה מאוחר.

nogag7

New member
אין מה לפחד! את תנהגי פצצה ../images/Emo57.gif

נו, באמת.. אז מה אם היום היה גרוע? זה אומר שאת גרועה? לא!! תכניסי את זה טוב-טוב לראש שלך, כל הלילה! מחר תקומי.. רעננה, מתרגשת ומוכנה והכל יהיה טוב בעזרת השם
המורה לא סתם נתן לך את הטסט מהיום למחר, הוא עשה את זה כי את לדעתו מוכנה! לכי על זה, אין הרבה טסטים עכשיו.. יאללה תדפקי נהיגה מחר ותראי ביטחון

SHACOH

New member
שיהיה בהצלחה...

תספרי לנו מחר איך היה? מחכים לתשובה חיובית

קרה לי בול אותו דבר!

המורה שלי הודיע לי יומיים לפני הטסט השלישי, ונורא התלבטתי אם לעשות או לא. חברה שלי שעשתה איתי את הטסט אמרה לי שאם אני לא מרגישה מוכנה ואני לחוצה אז לא לעשות. אז התקשרתי למורה ואמרתי שאני לא ניגשת. אחרי זה דיברתי עם אמא שלי והיא לחצה עליי כן לגשת מהסיבה הפשוטה שכאשר יש הזדמנות צריך לנצל אותה. הייתי נתונה ללחץ רב עד שבכיתי בלי שליטה, והחלטתי בסוף לשמוע לעצתה של אמא שלי. בשיעור שלפני הטסט עשיתי טעויות רציניות,גם בזמן הטסט הייתי בלחץ אבל נהגתי טוב, הסתכלתי במראות מלא- גם כשלא היה צריך, ביצעתי השתלבויות בכביש המהיר רק לאחר שהייתי בטוחה שהנתיב פנוי, הורדתי הילוך בהשתלבות כמו שצריך ובסוף עברתי. חברה שלי שהתגייסה למחרת הטסט לא עברה, וכל כך הרגשתי רע בשבילה... אז בקיצור- נצלי את ההזדמנות! גם כי עכשיו יש בלאגנים במשרד הרישוי והורידו את מכסת הטסטים כי עושים איזושהיא שיטה חדשה (המורה שלי אמר לי) ככה שאת לא יודעת מתי יהיה הטסט הבא שלך. בהצלחה!

ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo70.gif קחי את זה בקלות

גם אם לא תעברי, לא נורא, טסט שלישי תצליחי :)

Netuuu

New member
לכל התוהים.. וגם לאלו שלא.

נכשלתי
אבל בגלל טעות כזאת מפגרתתת.. במקום לפנות מחד סיטרי לחד סיטרי מהשמאל לשמאל, עברתי בטעות מהשמאל לימין אוףףף.. אין לי אפילו למה לקחת עוד שיעורים.. תכל'ס זה לא משהו שפשר לתרגל, זה סתם מהלחץ של המבחן. דיייי אני שונאת טסטיםםם.. הלך לי כ"כ טוב חוץ מהטעות הזאת.

Rapid Fire

New member
איך את יודעת את התוצאה?

היא מופיעה באינטרנט? או בטלפון? (*5678) באמת טעות קטנה ובגלל זה הכי מבאסת.. לפחות את יודעת שבטסט הבא בטח תהיי פחות לחוצה ותעברי

Netuuu

New member
מהאינטרנט...

כן.. אפילו לא הייתי כ"כ לחוצה, לא יודעת מה חשבתי לעצמי :S אוף. ומה שהכי מבאס אותי, זה שצריך לחכות שבועיים עם זה.

Rapid Fire

New member
../images/Emo4.gif

באמת הכי מבאס שיש את השבועיים האלה שצריך לחכות בין לבין.. ולא נורא, מטעויות לומדים. פעם הבאה יהיה יותר טוב

גם לי זה היה בול!!!!!!!!!

תקשיבי גם לי היה בדיוק את אותו קטע כמו שלך טסט שני ב7 בבוקר!!!! אל תלכיייי זה חרא של דבר מביאים לך תוספות של טסטים וזה גרוע גמני רק אחרי שבוע חזרתי לנהוג וישר שיעור אחד או שניים וטסט שני והיה לי הכי גרוע בעולם ובכלל זו שעה על הפנים כל המכוניות בכביש בשעה הזאת שעה מאאוד מאוד לחוצה תקשיבי לי תדחי את זה את תודי לה מקקה שתפעלי בחוכמה בהצלחה:) :)

למעלה