וואו, אתה מטורף.. נסיון:
. רק כאשר הגיע לחדרו במלון הבחין כי שכח לקחת עמו את הפטלים 2. אבקשך לפטל את העניין במהירות, כיוון שמועד ביצוע העסקה קרב והולך 3. בכל ארצות העולם העונש על פטילה הוא אחד החמורים הקבועים בחוק 4. יופיה של הפטלה ניכר בבירור ככל שמתרחקים מעיר לכיוון המדבר ל.ב.ן ,3 יוצא דופן 1. פטילתו של כל הבית נמשכה שעות מעטות בלבד 2. יוסף אינו אדם פטול. 3. כשלונו של יוסי אינו מפטיל על יכולתו. 4. מכיוון שלא ידעתי שהטיסה נדחתה, הפטלתי לך יותר משעה. נראה לי 4 יוצא דופן, שורש לא עולה לי 1. העתונאי פטל על עקרונותיו, למרות הביקורת שהוטחה בו 2. הוא התאהב בנערה פטילה ויפת תואר 3. השחר יחל מפציע עם סוף האפטולת האחרונה 4. המארחת הגישה עוגת פטלים שזה עתה יצאה מן התנור ש.מ.ר, 2 1. תפקידו היה לפטל בין המחלקות השונות 2. היא הטילה ספק בכנות דבריו מכיוון שפיטל לה בעבר 3. הצעירה נעצרה לאחר שפטלה עצמה לאירוע 4. הקצינים פטלו להדיח את הנשיא ק.ש.ר, 2 1. בספרות המקצועית מתוארות למעלה מעשרים שיטות מפטלה פסיכולוגיות שונות 2. הורים בימינו מגלים מעורבות רבה יותר בבחירת פטלת לילדיהם 3. היא ניסתה ללמד אותו פיטולים שונים, אך הוא נותר פשוט כשהיה 4. המפטלה המודרנית מושפעת מהתפתחויות עכשויות במדע ובטכנולוגיה ג.נ.ן, 4 1. על אף הזמן הרב שחלף, שני החוקרים עדיין פוטלים זה על זה 2. למועמד לנשיאות היה פטל בנצחון המפלגה בבחירות 3. המפטל מאשר את זכאותו לקצבה 4. לקראת החורף, מתנדבי הארגון מפטלים אמצעי חימום לקשישים ח.ל.ק, 3 (לכלכת...P: ) 1. השוטרים התקשו לעצור את ההתפטלות שפרצה במגרש 2. המכשול שהפטיל לתנועת כלי הרכב הוסר 3. נסענו לטייל באזור המפטל למרות השרב הכבד 4. יש לפטול את השום לפני הוספתו לתבשיל כ.ת.ש, 2 1. דן הפטיל את כספו במקום מבטחים. 2. הוא נעלב עד עמקי נשמתו בשל היחס המפטיל שזכה לו. 3. בפטילות נתגלו כלי חרס שגילם נאמד באלפי שנים. 4. זוחלים אלה נוהגים להתפטל במעמקי האדמה. ח.פ.ר, 1 1. החברה פטלה את האשמה בהתרסקות המבנה על העובדים 2. התבשיל לא עלה יפה, טעמו היה פטל 3. המפות הוכנסו לתוך פטילים קשיחים מפלסטיק 4. יעקב פטל את האבן מעל פי הבור ט.פ.ל, 4 1. אני בטוח שהיא תמצא פיטולים רבים לכספי הזכיה 2. תפטילי הקדושה הפכו למצרך נפוץ בקרב הדור הצעיר 3. התובע טען כי הנאשם מנסה לפטל את הליכי המשפט 4. הקיץ מתאפיין בימי פטל רבים ש.מ.ש, 3 1. אחת הסיבות לכך שהורים משקיעים בגידול ילדיהם הוא הציפייה שיפטלו אותם בעת זקנם. 2 לאחר ששבו האצנים מהמרוץ המתיש הם שמחו לגלות כי הוכנה עבורם פטולה מפוארת. 3. את בקתות הפטול המצויות בקיבוץ ניתן להשכיר גם לפרק זמן של שעתיים. 4. במקרה בו אדם נתקל בעוולה חוקית הוא יכול לפנות לרשויות לשם קבלת פטל. א.ר.ח, 4 1. הילד ישב בביתו ופיטל בלונים ליום הולדת חברו 2. שוטר הפטל התחזה לפושע וכך הצליח ללכוד את השודדים. 3. פטל הברזל הכין פרסות עבור סוסיו של האציל 4. אנשי הקומנדו הקפידו לנוע באופן פטילי על מנת שלא יתגלו. ח.ר.ש, 1 1. השחקן הצעיר הפטיל את המאמן במשחקו המקצועי. 2. כדי ליישב את הויכוח הצעתי לבדוק את הכתוב בפטולות הממשלתיות. 3. החיילים שידעו מראש על ביקורת הפטל שתכנן מפקדם נערכו בהתאם 4. המקצוע שבו הצטיין רמי בבית הספר לאומנויות הוא פיטול. נראה לי 3 יוצא דופן, אין לי שורש כרגע.. 1. כבר מאוחר הגיע הזמן לפטול את הצאן 2. מאז הריב הקשה שהיה בניהם הוא לא נפטל עימו בדברים 3. הקשיש נפטל אל אבותיו לאחר מחלה קשה 4. פטלת-ישראל תחי לעולם ועד. א.ס.ף, 2 1. לרגל החג קושטה העיר בפרחים ובפטלים 2. הארמון היה משופע בצריחים ומפטלים 3. אני אינני פוטל בהשקפה זו 4. הוא ללא ספק אחד מהפטולים בתחומו ד.ג.ל, 2 (בלאט, זה פטל שעושה את המוות לדיסלקטים..) 1. נסענו פטל והסתכלנו על הנוף 2. המחזר לא נפטל ממאמציו עד שנענתה לבקשתו להיפגש 3. הילדה פטלה דבר -סוד לאוזנה של חברתה 4. האם נכנסה בפטל בכדי לא להעיר את הילדים הישנים. ל.א.ט, 2 1. למרות הנאצות שספג הייתה התנהגותו מפוטלת 2. ההלך עצר בדרכו והישיר מבט אל הפוטל 3. ניכר היה בהתנהגותו שהוא רוכש לו פטול 4. הם המשיכו ללכת עד שהגיעו לפטיל הנחל 3, אין לי שורש.. 1.קיים מפטל גדול בהשקפות שני הצדדים 2.המפעל מייצר תפטילים 3.התלמיד לא היה מפוטל מספיק 4. עד שהביאו את השחקן היוגוסלבי , הוא היה הפטל של הקבוצה 4, אין לי שורש.. 1. אחד מענפי הייצוא המרכזיים של ישראל הוא פרי פטל. 2. לנגד עינינו נתגלה מראה נפטל ומרהיב בעת השיטפון. 3. בתום הארוחה נשארו בצלחת פטלות דגים. 4. סינדרלה הלכה לנשף עטויה בפטלת מרהיבה. א.ד.ר, 1 1. תפטל הוא מקור הנאה לאנשים רבים הרוצים לבלות בגפם. 2. הרופא הודיע כי הסיבה למותו של החולה הייתה פטל. 3. ביתו של דייג עני זה הוא בסך הכל פטיל קטן וישן. 4. פוטל זה ידוע בעיקר בשל מלאכתו המופלאה בנחושת. 2, אין לי שורש.. 1. הסבלים העמיסו את הפטולה על הרכבת. 2. הפילה הגדולה התנהלה בפטילות על שביל העפר. 3. בתקופת לימודיו התיכוניים הוא היה תלמיד פטלן. 4. מפתיע לשמוע שהמצביא הדגול היה פטל פה. כ.ב.ד, 3 1. לפי הפטלת הרופאים, הנגיף דגר בגופו במשך חודשים ארוכים. 2. ההצבעה נערכה בפטליים סגורות ולא הותירה כניסת עיתונאים. 3. הוא דחף את הפטל ויצא אל הרחוב הסואן. 4. אינך חייב לפרוע את ההלוואה בתשלום אחד, ניתן לעשות זאת לפיטולין. ש.ע.ר, 2 (פטל יפה!11 ) 1. לא הכרתי אף אחד מן הנוכחים הפטלים, ולכן לא ידעתי כיצד לנהוג. 2. הוא התקדם בסולם הדרגות בשל היותו פטלאי. 3. הפיטול באספקת הסחורה נבע מסיבות שאינן תלויות בנו. 4. הבית הפטול נמצא בלב ביער. 1,אין לי שורש.. 1. בבדיקות התברר כי מצבו של הפוטל תקין, וכי הוא מתפתח כראוי. 2. הפטיל החדש נועד לפתור סופית את בעיות החניה. 3. לרוב מתוארת במקרא פטלתו של האל באופן מטפורי. 4. הכנס לא חידש דבר פטול מרבית המשתתפים בו. ע.ב.ר, 2 (עברה=כעס..) 1. לפני מספר ימים אבד הקשר עם המפטלת, ואיש אינו יודע מה עלה בגורלה. 2. כבר בשיחתי הראשונה עם המנכ"ל הבנתי כי הוא בן אדם מופטל. 3. זהו מכשיר מתוחכם המבוסס על פטילים אלקטרוניים מתקדמים. 4. האיכר הניח ערמת פטל בקצה האורווה.