הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קורהלי

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי בוסית שמשגעת אותי.. יש לי בוסית במשרד ממשלתי..שכל מה שהיא עושה כל היום..זה להתעלק עלינו..הפקידות.. היא מעירה על כל שיחה פרטית שאנחנו עושות.. כל היום היא יושבת בחדר שלה..ומקשיבה מה קורה במשרד..ועל כל דבר מעירה.. כאילו הציבה לעצמה מטרה להרוס לנו את החיים.. כבר המון זמן אין אוירה נעימה במשרד.. היא נשואה בת 40 .עם 3 ילדים..ילדים בעייתיים..אחד דקר את העוזרת,אחד נתפס נוהג בשכרות ללא רשיון,ברכב גנוב, עם ארסנל של סמים בכיס...חייה הפרטיים לא בראש שלה.. כל מה שמעניין אותה זה איך להציק..להעיק..להוסיף לנו עבודה.. אפילו היום שאנו אמורות להיות בשביתה..היא דרשה מאיתנו להגיע לעבודה. לא אחת הבנות במשרד..יוצאות יחד מחוץ למשרד..רק כדי לקלל אותה ביחד.. כבר מזמן אבד לנו החשק והמוטיבציה בעבודה.. מה עושים? אני אובדת עיצות..

אא ניר

New member
תרגעי

ותתחילי לעבוד. את {באופן לא אישי} התגלמות של הבעיות בשירות הציבורי. ומכיוון שאת עובדת ציבור, אזי גם אני הוא הבוס שלך, כי בכספי משולמת לך המשכורת. וכבוס שלך, אני אומר לך: הפסיקי לקטר, הפסיקי לברבר, הפסיקי לשלוח הודעות לאינטרנט. שבי ושרתי את הציבור. שיחות פרטיות ערכי עם חברותייך בזמנך החופשי ולא בזמן שאת אמורה לשרת קהל. אה..כן...לא מתאים לך ? תתפטרי. בדיחה עצובה האופן שבו "משרתי הציבור", עובדי הציבור משרתים קהל בארץ. אשכרה הם מרגישים כאילו אנחנו עובדים אצלם...

קורהלי

New member
גם אצלך בעבודה אתה עובד בלי להרים

ת'ראש? אל תשחק אותה..הרי אם אתה עובד או כל אחד מחברי הפורום עובד..אין לו זמן פה ושם להוציא הודעה בפורום או להגיב?גם במקומות עבודה פרטיים? אתה מניף כאן דגל שאתה בעצמך לא מאמין בו. אני מדברת על אוירה לא נעימה במשרד..על רודנות...על אחת שלא מסוגלת לראות אותך מחייך סתם כך כי טוב לך בחיים.. אני מדברת על אישה מרירה וקנאית.. ברור שצריך לעבוד..ועובדה שאתה לא מוצא אותי מבוקר עד ערב מעל דפי הפורום.

אא ניר

New member
אני לא עובד ציבור

ולא חייב לך דיווח. את חייבת לי. זהו וואחד הבדל.

מיקי 43

New member
איזה דמיון פרוע

לכי לכתוב ספר לפחות תהיה לך פרנסה יותר טובה ממה שהוא תורם לך

קורהלי

New member
תן עיצה..תזדהה..תפגין קצת אנושיות

את עוד התנין שלך כולם כבר מכירים..עד שיש לך הזדמנות לשנות גישה..אתה שוב ושוב מפספס אותה..

noam weissman

New member
שלום קורלי...

אני מסכים עם חלק ממה שנכתב פה אבל אנסה להיות מאוזן בתגובתי.. שאלה פשוטה לי אלייך. אם תגיעי בזמן לעבודה. תעשי את עבודתך, לא תדברי שיחות פרטיות וכו... האם גם אז לבוסית "הנחמדה" שלך יהיה לך מה לומר ? אם אחרי שתהיי 100% היא עדיין תציק לך היא הדפוקה. אם כשאת תהיי 100% היא תציק למישהי אחרת אני מציע להסתכל טוב טוב בראי ולומר לעצמך ואללה אלו פה צדקו. קצת לחזק אותך. למרות מה שכתבתי אני בהחלט מסכים איתך שכשיש בוס/ית לא נחמדים זה יכול לגרום לך להרבה עצבים וכו. אבל ופה יש אבל גדול. אנחנו חיים במדינה חופשית אף אחד לא מחזיק אותך בכוח. לא טוב לך חפשי לעצמך מקום ואו עיסוק אחר ופשוט עזבי את הבוסית הנוראית שלך להשאר עם יתר העובדות.... בהצלחה.

קורהלי

New member
היי..ותודה על תגובתך העניינית

כן..גם אם אהיה 100% ואני וכל הבנות עובדות ב 100% עדיין יש לה טרוניות וטענות..היא מסוג הנשים ששום דבר לא מוצא חן בעינהן.. היא מסוג הנשים שלא מפרגנת..שתמיד ממעיטה בערך העבודה שלך.. היא לעולם לא מחייכת..כאילו אם תהיה נחמדה אז "יעלו" לה על הראש? לא מצליחה להבין איך אישה כזו יכולה לישון בלילות..ביודעה כי מחר היא הולכת למקום העבודה שלה..וכולן..אבל כולן..שונאות אותה ומייחלות לה את הרע שבעולם. הצעת לי לחפש מקום עבודה אחר? אני שם 5 שנים..לא מעט לפני שהיא הגיעה בכלל..יש לי התחייבויות.. מרגישה חסרת אונים..

noam weissman

New member
באמת בעיה לא קלה ../images/Emo10.gif

מה בדבר לפנות למי שמעליה או אפשרות קיצונית יותר פשוט לתבוע אותה. רוב האנשים כאשר החוק יושב עליהם פתאום מתיישרים חבל"ז. גרושתי מורה למוסיקה. כשהיכרנו מהר מאוד נשאבתי לתוך מסכת הצקות שהיא סבלה מהן. ההצקות היו של מפקחת ממשרד החינוך שלא קיבלה את דרכה ואת צורת ההוראה שלה. למרות מה שיש לי כנגדה כאדם וכו היא מורה טובה ומוערכת. בקיצור מהר מאוד נכנסתי לעניינים ותמכתי במאבקה. המאבק כולו נמשך כשש שנים כשאני הייתי שותף לו רק בשנה האחרונה לערך. העניין שברגע שאני נכנסתי לעניין גרסתי שבמקום להתגונן צריך להתקיף. ההתקפה הייתה שליחת מכתבים ופגישות עם רבים מצמרת משרד החינוך וכו. לא אכנס לכל הפרטים רק אומר לך שבסופו של דבר המפקחת יצאה לפנסיה מוקדמת (התפוטרה) ולא גרושתי (אז עדיין אישתי). אני בטוח שיש בתוך המערכת שאת חלק ממנה מנגנון שאמור להגן על העובדים ואתן צריכות למצא אותו. בנוסף כאשר מישהו מטיל עלייך עונש, למשל לנקות. הרי אין הוא לוקח את ידך ומנקה איתה זאת את ורק את שמקבלת את המרות ומנקה. לך ורק לך יש שליטה על גופך. מה אני מתכוון... אם הבוסית יורדת לחייכן אתן בהחלט (בחוכמה) יכולות לקבל את המרות או לחילופין לרדת לחייה. אין לי כרגע רעיונות אבל היו יצירתיות. למשל לשים לה דבק על הכסא... הרי היא לא תפטר את כולן ואם תשתפו פעולה היא לא תדע מי עשתה זאת בפועל. הפעילי את הדמיון שלך וראי שניתן בהחלט למרר גם לה את החיים. ברגע שתבין שהמצב לא בשליטתה תהיה לכן רווחה ושקט. בהצלחה.

ורד 3

New member
עוד לא

הבנת למה הכל קורה דווקא לך ? מציעה לך לשאול את רבי נ נח נחמ נחמן מאומן........ תתכונני לתשובה שלו ..את לא תאמיני שמה שקורה לך זה לא מקריות..אחרי שתשמעי ... אולי תביני קורהלי.....חוץ מזה מה קורה ?

תשאלי אותה...

ת'בוסית שלך... אם היא רוצה שאני אחליף אותה. לקבל אותי...זו הדרך הכי טובה שיש לי להציע לך כדי להתגעגע אליה. וד"א...בשביתה,אמורים להגיע לעבודה...ולא לעבוד...אבל להגיע חובה,כי השביתה היא מהעבודה ולא מהבית.

ורד 3

New member
../images/Emo5.gif

" אם היא רוצה שאני אחליף אותה. לקבל אותי...זו הדרך הכי טובה שיש לי להציע לך כדי להתגעגע אליה "

מצוטטת

New member
רק עיצה קטנה יש עלי.....

יכול ל'יות שהיא מהסוג ה"מיתעלק", יש גם כאלו אבל בלי קשר, ההצילו שלך לא יגיע מהמקום בו את בוחרת/בחרת ל'שות כאן מה רלוונטית היסטוריית חיי ילדיה לסיפור הקושי האישי שלך, אה? זה רק משקף קצת אולי גם לגביכן , הבנות שם שסובבות אותה במשרד.... חישבי על כך, לי לא זקוק שתגיבי העיצה היא חינמית ממני.... מתובלנת במעט הניסיון שיש עלי ~בהצלחה~

קורהלי

New member
יש משהו במה שאת אומרת,ביחס

לרלוונטיות של מצב ילדיה לעניין..כנראה זה בא ממקום של כעס וחוסר אונים.. מסכימה איתך שאין צורך לשרבב זאת לעניין,רק ברגע הכתיבה חשבתי שנושא זה יעזור בהארת האישיות שלה, כי כאן במשרד היא פרפקציוניסטית,ובצד שולחנה שוכן אחר כבוד ספר כיצד לחנך את ילדיך..

תשובה קצת אחרת

אינני רוצה להתייחס לסטגימה הגורפת, שפקידי הציבור..הם אוכלי חינם או עובדים בצורה הגרועה ביותר. (90 אחוז זה נכון) יש את אותם אחוזים בודדים שנותנים את הנשמה ..בכל עבודה כי ככה הם. כאשר יש בוסית נאחסית..אז באמת מאוד קשה לעבוד בצורה כזו. לא יודעת מה ההליכים שאתם צריכים לנקוט.אך ברור שיש הליכים שאותם צריך לעשות ולפנות בדרך המקובלת ולהתלונן על אותה בוסית. לכל אחד יש תיק אישי. כל אחד רוצה קידום. תגישו תלונות..ותעשו מה שצריך בדרך המקובלת.לא יעזור? תהיו קריאטיב מסםיק להציק לה..שתרצה לעזוב אותכן..זה הכל. התגובות כאן לא נעימות..כי שאת תעמדי בנעליים של הציבור ותעברי את מסכת היסורים של השירות שלכן..את תביני מדוע לא מתייחסים ברצינות לבעייה שלך. ובכלל למה העלית את הנושא כאן? אין פורום עבודה?

קורהלי

New member
כי רק כאן אני כותבת..

(אפשר לחשוב כמה..) לגבי השירות הצבורי..לא חושבת שזה המקום לדון בעניין,גם אני כעובדת מדינה מקבלת שירות גרוע ממשרדים אחרים מהם נדרשת עזרה,אבל אי אפשר לגזור גזרה שווה,ולהחליט ש"מכיוון שאני עובדת צבור,ועובדי צבור מאוסים על הצבור,...אז לא נתייחס לבעיה שלך.."

ילוטייל

New member
אותך לגאידמק

כשהוא יקנה את משרדי הממשלה אזי תחפשי מקום אחר לעבוד בו.

למעלה