הצילו

טיקה

New member
הצילו

הבוקר החזירו אלי 3 עוברים כשאחד לא התחלק לתאים , השני התחלק לשניי תאים , והשלישי לארבעה. ואני תוהה אם זה מצב טוב לקליטה של הריון . האם זה לא מעט מידי או פחות מידי תאים??? אני לא מצליחה שלא לחשוב על זה ולא מסוגלת לעשות כלום היום ואני לא יודעת איך יעברו עלי הימים הבאים.

הנה באתי.. ../images/Emo73.gif

שלומלום לך, תראי יקירתי יש מאחורי כבר נסיון של 13 הפריות. 4 עם נילה ו 9 עם אישתי לשעבר. כבר ראיתי ושמעתי על הכל. 4 תאים בהחלט יכולים להביא הריון מושלם, אפילו שניים ואולי אפילו אחד. הכרתי בחיי כאלה שבהפריה ראשונה עם עובר אחד נקלט הריון וכאלה שלאחר ימבה הפריות ועשרות עוברים לא נקלט כלום. כך שמה שנשאר לך לעשות זה לקוות לטוב ומקסימום זה יצליח. מחזיק לך אצבעות, שלומלום

נטאשה

New member
טיקה -ברוכה הבאה למועדון הדוגרות ../images/Emo140.gif

יש בפורום כמה בנות שנמצאות במצבך פחות או יותר תקראי התכתוביות קודמות בנושא לגבי מצב העוברים: כידוע לך, מספיק עובר אחד לתינוק ולגבי החלוקה, כמו ששלומלום כתב לך, גם חלוקה לשני תאים מספיקה את השאר הם יעשו ברחם הסיפור הוא, מי ישתרש ואם בכלל וזה הדבר הכי קשה בכל הסיפור וימי המתח המצטרפים לשאלה הזאת אז מחזיקה לך אצבעות וגם לכל שאר הדוגרות וגם לי... בהצלחה דלית

נועם@בת

New member
לעובר בן 4 תאים יש סיכוי טוב

לעוברים קטנים יש סיכוי פחות טוב- בהנחה שעברו כבר יומיים שלושה מאז ההפריה. אם עבר יום אחד בלבד- הם בתחילת הדרך וימשיכו להתחלק לך בפנוכו. שיתחלקו וישרישו ויבכו לך בלילה בעוד תשעה חודשים
שבת שלום נועם

מיכל ק-ש

New member
טיקה

אם העובר בן 4 התאים והעובר בן 2 התאים היו בעלי אותו מספר תאים בעת ההקפאה כמו בעת ההפשרה, אז יש סיכוי טוב. בהצלחה!

מיכל ק-ש

New member
סליחה, טעות

אני לא יודעת למה הסקתי שאת מתכוונת לעוברים מוקפאים, את בטח שאלת לגבי עוברים טריים. אז בטח שיש סיכוי טוב, בעיקר לעובר בן 4 התאים. בהצלחה! מיכל

לעובר עם ה-4 תאים יש סיכוי טוב

להשתרש. האחרים קצת פחות, אבל כבר היו דברים מעולם.

למעלה