הצילו!!!!!!!!!!!!!

הצילו!!!!!!!!!!!!!

ניסיתי לארגן את החפיסה שלי כך שהיא תשולב עם הדרגאונס רור שיהיה לי וגיליתי שיש יותר מידי קלפים טובים. בדקתי אם SLIFER מהפורום (הוא ביקר אותי, אני מכיר אותו אישית) ואחרי כמה זמן הבנו שאני צריך חפיסה עם 50 קלפים כדי שיהיה לי את כולם. מחר אני אכתוב את מה שנשאר לי מהחפיסה ואת רשימת הקלפים מהדרגונס רור ואני מבקש מכם שתעזרו לי. (אני נורא עצוב כי העפתי את אלפא ביטא וגאמא שלי מהחפיסה [כולל הסייד דק] כי א. אין לי את ואלקיריון ו-ב. הם לא דרקונים וזו החפיסה שאני רוצה שיהיה.)

impale

New member
תמיד אפשר לרדת ל40.

אם לשחקנים שיש להם כמעט כל קלף שיצא יש את היכולת לרדת ל40 קלפים-גם לכם יש. ואלפה בטה וגמה קלפים גרועים =\

הנה הקלפים הבעיתיים

החפיסה הלא שלמה שלי: 11 מפלצות: פלאדין אוף וואיט דרגון, לורד אוף די (מSLIFER), טיים וויזרד, קומורי דרגון, סוניק בירד, סטיל אוגר גרוטו #1, טראפ מאסטר, בלו אייז וואיט דרגון (שוב מSLIFER), לסר דרגון, טייהון #2, בייבי דרגון, ומפלצות פיוז'ן: מטאל דרגון וט'אוזנד דרגון. 7 קסמים: דרגון טריז'ור, פולימריזיישיון, מאונטן, פלוט אוף סמוננינג דרגון, וואיט דרגון ריטואל, סול אקסצ'יינג', טריביוט טו דה דומד. 4 מלכודות: טראפ הול, שאדו ספל, ברסט ברת', די טרייב. והנה הסייד דק הלא שלם שלי: פיינל דסטיני, היוזנריו, ג'אר אוף גריד, רובין גובלין, סטופ דיפנס, פישור, סנגה אוף דה ט'אנדר, לה ג'ין דה מיסטיקל ג'יני אוף דה לאמפ, פלוט אוף סמונינג דרגון, מאונטנן. והנה הקלפים מהחפיסה של דרגונס רור: Red-Eyes Darkness Dragon, Red-Eyes B. Dragon, 2 Luster Dragon, Twin-Headed Behemoth, 2 Armed Dragon LV3, 2 Armed Dragon LV5, Red-Eyes B. Chick, Element Dragon, 3 Masked Dragon, Snatch Steal, Mystical Space Typhoon, 2 Nobleman of Crossout, Premature Burial, Swords of Revealing Light, Pot of Greed, Heavy Storm, 2 Stamping Destruction, 3 Creature Swap, 2 Reload, The Graveyard in the Fourth Dimension, Call of the Haunted, Ceasefire, The Dragon's Bead, 2 Dragon's Rage, Reckless Greed, 2 Interdimensional Matter Transporter, Trap Jammer, Curse of Anubis .

impale

New member
האממממ

מפלצות: Twin-Headed Behemoth Armed Dragon LV3-2 Armed Dragon LV5-2 Masked Dragon-3 קסמים: Creature Swap-2 Stamping Destruction Heavy Storm Swords of Revealing Light Nobleman of Crossout-2 Mystical Space Typhoon Snatch Steal Premature Burial סול אקסצ"ינג מלכודות: Interdimensional Matter Transporter Ceasefire Trap Hole Call of the Haunted חסרות מפלצות.. ועכשיו אני אסביר: אם יש 2-3 לורד אופ די ו2-3 חלילים זה נחמד.. אם יש רק 1 מכל 1 זה סיכוי נמוך שתצליח לזמן משהו.. איתם ולכן העפתי אותם עד שתשיג עוד עותקים שלהם בנוסף-כחול עין בלי התרגיל הקודם-קלף נתקע רק רד איז אז העפתי אותם ^^ אם תשיג עוד 2 פלוטים ו2 לורדים אני אסדק את זה יפה ^^

העניין זה שיש לי שני פלוט

אבל רק לורד אוף די אחד, ושכחת מהאפקט האחרון של פלאדין שיכול לזמן כחול עין מהחפיסה אם מקריבים אותו שכחת גם שדראגון טרז'ר הוא המחזק היחיד שלי, עוד שכחת את האפקט של ברסט ברת' ואם אני מקריב את כחול העין זה יכול להשמיד כמעט את כל המפלצות של היריב. אני יכול להמשיך ככה לעד, אז יש לך רעיון לחפיסה עם חמישים קלפים? אני יודע שזה הרבה, אבל כל הקלפים ביחד יכולים לתת לי חתיכת חפיסה, ותאמין או לא אבל SLIFER ניצח אותי עם 60 קלפים.

impale

New member
..........

אני מאמין שסליפר ניצח אותך עם 60 קלפים זה לא דק תחרותי סליפר לא ינצח טורניר בראשון גם עם 50 קלפים. הוא יזדקק לקרבה הזאת ל40 בשביל לנצח דק תחרותי. דרגון טרזר חרא קלף.. חיזור של 300 זה לא עקרוני... הפלאדין חרא... אתה צריך להקריב אותו את המפלצת שהקרבת בשבילו את הקסם וכל זה בשביל להביא כחול עין שימות בתור של היריב XD (בוטמלס\סורסרר\אקסיילד\וריאר ליידי\סמשינג\סקורטסו) ככה שחלקם פועלים גם אם יש לך את "לורד טופ די" ושוב.. זה רק מה שמראה ששחקת מול דק לא תחרותי.. בדק לא תחרותי גם אם תהרוס ליריב "את כל המפלצות" זה בעיקר מפלצות שנתנו משהו או שנתנות משהו אחרו שמתו ככה שגם אם תשמיד לו את כל המגרש-זה לא יהיה כזה קריטי ^^"

impale

New member
..........

אני מאמין שסליפר ניצח אותך עם 60 קלפים זה לא דק תחרותי סליפר לא ינצח טורניר בראשון גם עם 50 קלפים. הוא יזדקק לקרבה הזאת ל40 בשביל לנצח דק תחרותי. דרגון טרזר חרא קלף.. חיזור של 300 זה לא עקרוני... הפלאדין חרא... אתה צריך להקריב אותו את המפלצת שהקרבת בשבילו את הקסם וכל זה בשביל להביא כחול עין שימות בתור של היריב XD (בוטמלס\סורסרר\אקסיילד\וריאר ליידי\סמשינג\סקורטסו) ככה שחלקם פועלים גם אם יש לך את "לורד טופ די" ושוב.. זה רק מה שמראה ששחקת מול דק לא תחרותי.. בדק לא תחרותי גם אם תהרוס ליריב "את כל המפלצות" זה בעיקר מפלצות שנתנו משהו או שנתנות משהו אחרו שמתו ככה שגם אם תשמיד לו את כל המגרש-זה לא יהיה כזה קריטי ^^"

slifer

New member
פסימיות

אתה תקשיב ותקשיב טוב! לא צריך להגיד על כל קלף שהוא חרא! זה מה שיש לו(ודרך אגב יש ל-obelisk קלפים שיכולים לעזור בזימון הפלדין ודרך זה הוא יכל לזמן את הכחול עין...). כרגע הוא רק מתחיל, כמוני, וככה צוברים ניסיון(וגם קלפים בחלק בהתחרויות
) ואני בטוח שגם אתה היית ככה. ההבדל הוא שאנחנו לא נגיד לחברים חדשים שבקלפים שלהם חרא, אלא נעזור להם לשפר את החפיסה שלהם.(בלי שימוש במילים מעליבות!) אני מקווה שהפנמת את מה שאמרתי. נ.ב obelisk הדק שלי הגיע היום בדואר.

impale

New member
תגובה.

אם למישהו יש ככה וככה קלפים אני לא אגיד לו שקלף מסויים חרא אבל אם למישהו יש 60 קלפים והוא אומר ש"הכל טוב ולכן הוא משחק עם 60 קלפים" זה שונה.. כי הוא יכול לרדת ל40 בכיף... נניח "דרגון טרזר" סך הכל 300 התקפה תוספת.. זה לא באמת משנה למי שיהרוס לך את המפלצת =\ ואת אתה מאבד 2 קלפים והוא מאבד מקסימום 1 היום לא משתלם לשים בכלל קלפי ציוד.. כי נוצר מצב שבכל מקרה המפלצת שלך מתה אז חבל לחזק אותה. וברור שגם אני הייתי ככה.. הדק שלי עדיין רחוק מהשלמה.. ויש לי קלפים לפעמים בדק שהם חרא.. כי אןי לי משהו שמתאים יותר.. הקטע שבגלל זה אני משחק 40 קלפים וברגע שאני משיג משהו יותר טוב ממה שיש לי כבר בדק-אני מוציא את מה שפחות דרוש.

אני מחזק את פרדי

אני שמעתי לפרדי ואני באמת מצליח עם החפיסה החדשה שלי, צריך שיהיה קלפים בחפיסה שאם אתה שולף אותם בכל מצב הם יעזרו לך,אם תשלוף קלף ציוד הוא לא יעזור לך אם יש ליריב מפלצות ולך אין,אם תשלוף פישור הוא יעזור לך,ואם תשלוף ואבוקו הוא גם יעזור לך ועוד וכדי מפלצות עם אפקטים

אתה מתכון לפישור נכון

זה קלף קסם שהורג את המפלצת החלשה ביותר של היריב עם הפנים למעלה,היא נראת כיד

slifer

New member
שוב...

אם היית קורא את ההודעה שלי אני אמרתי שזה הקלפים שיש לאותו שחקן ולא צריך לקרוא להם חרא. לי לדוגמא יש רק 2 קלפים מסוג פישור אז העצות שלו לא עוזרות לי. ולobelisk אין 3 לורד אוף די אז גם העצות לגביו לא כל כך עוזרות. נ.ב תקראו את ההודעה שלי, תפנימו אותה ורק אז תענו כי אין לי כוח לחזור על דברים שוב ושוב.

impale

New member
.......

הקטע שהוא נותן רשימה של 70 קלפים אם אני אומר על חלק מהם שהם לא מועילים בגרוש-שיוציא אותם ככה הוא יגיע לדק מצומצם יותר... חוץ מזה שאני מניח שתוכלו להגיע לראשון ולהשיג שם את קסמי הבסיס החזקים שחלקם חסרים וחבל :X

למעלה