הצילו!

דנדנ2006

New member
הצילו!

שלום לכם; טוב, אז ככה - אני אנסה לחסוך את הסיפורים שחוזרים על עצמם כל כמה ימים בפורום. המצב שלי דומה לכמה וכמה זוגות שכותבים כאן - נשואים למעלה מ-10 שנים + שני ילדים ומשהו מת אצלנו. אין זוגיות, יש מנכל"ות משותפת בחברה שנקראת "בית ומשפחה". בעצם "מנכ"לות" זה לא מדוייק, זה יותר מנכ"ל וסמנכ"ל (כאשר עבדכם הינו הסמנ"כל ...). נחזור לעניין (ובקצרה כמו שהבטחתי) - אין זוגיות, אין אהבה, ברור שאין את הקטנות שעושות את החיים - חיבוקים נשיקות וכו', ואני נובל מזה. זה מוציא אותי מדעתי. אני בחור מאוד רומנטי וחשוב לי לאהוב (אפילו יותר מלהיות נאהב). אשתי אומרת שהיא אוהבת אותי אבל זו סוג של אהבה "פולנית" (ויסלחו לי כל הפולניות) כלומר - אהבה זה לבשל ולסדר את הבית. אלא שבשבילי לאהוב זה לא לקמב"צ מטלות אלא להפתיע בחיבוק או בלהניח את הראש על הכתף בערב. אפילו חיבוק בבוקר לפני שיוצאים מהמיטה לעוד שגרה שוחקת - זה יותר מידי. הצילו אותי ומהר!! כבר חשבתי לעזוב את הבית ולחפש חיים חדשים בתקווה למצוא את האחת שאיתה תצמח האהבה. אני כל הזמן בתוך זה 24/7. בכל סרט/מאמר/אמירה/תמונה/פרסומת אני רואה את מה שאני מפסיד בחיים - אהבה וזוגיות. מה עושים?

המממ...

באתי.. הצצתי..
או
קח/י את הזמן..

לפני שתחפש בחוץ...

תפוס את אשתך בשיחה בונה והשתפך בפניה צור איתה החלטה שעליכם לשקם את נשואיכם בטרם תמצא את עצמך חותך ומחפש לך את החסר ועשה זאת שעה אחת קודם נו....אתה עדיין כאן? אני חושבת שעליך לנסות את כל האפשרויות למענך ולמען השלימות שלך עם עצמך שבעתיד לא תשא חרטה בהצלחה

° זואי °

New member
בתור חצי פולניה, לא סולחת לך

אצלי אהבה מעולם לא הייתה "לבשל ולסדר את הבית". להפך!!! לגבי מה עושים, נשארים וסובלים. לא תשובה טובה? אז קמים ועוזבים. גם לא תשובה טובה? אז נשארים ולוקחים מאהבת. גם לא? כלומר, אין תשובה אחת שמתאימה לכולם. אחרת החיים היו מה זה קלים!

רק רגש

New member
קודם כל תנסה הכל כדי לשמור

על הנישואים, שיחות בינך לבין אישתך, במידה ולא יועיל לכו למטפל זוגי, עשו כל מאמץ לשמור על המשפחה. הגרושים הם דבר לא קל בכלל, המון משברים!!! כאשר מתגרשים חייבים לדעת כי לא היה מוצא אחר!!! החיים אחרי הגרושים אינם גן של שושנים, לפחות בהתחלה.

דנדנ..

אצלי היה בדיוק הפוך. עשיתי הכל, אבל הכל. קניות, נקיון, שיפוצים, כביסה, טיפלתי בילדים וגם עבדתי קשה בכדי להביא אוכל הביתה. אבל את האישה שחכתי איפושהוא בדרך וחבל.

שחכתי = שכחתי ו...

ראה את תשובתה של רק רגש. הכי קל לחפש בחוץ או להתגרש. קשה לשמור על מה שיש ולפעמים קשה לתקן את מה שהרסנו. בנוסף לחוסר הפרגון שהפגנתי ולמרות שאני חולה על אשתי לא טרחתי להראות לה שאני אוהב אותה מאוד. בשיחות שהיא יזמה, בעיקר שתקתי, כשהציעה שנקבל ייעוץ, סירבתי. כשרצתה שנצא לבלות, אני כבר לא יכול לספור כמה פעמים סירבתי. אז מה הפלא שנמאס לה? היום, כשאני יודע שאיבדתי אותה התעוררתי, כנראה מאוחר מידי. וזה עצוב להתגרש אחרי 20 שנה ו- 4 ילדים.

גם אנחנו

גם אנחנו הגרושים / גרושות (אני מרשה לעצמי לדבר בשם עוד כמה) מסתכלים על כל סרט / אמירה / מאמר / תמונה /פרסומת ורואים את מה שאנחנו מפסידים בחיים - אצל חלקנו זו תמונה של משפחה הכוללת שני הורים יחד באותו התא, אצל חלקנו (שעדין לא מצאו אהבה חדשה) אלו זוג נאהבים, ואצל אחרים זהו החיוך המרוח על פניה של הדוגמנית כשאצלנו יום גשום. אז מה?! תחושת החמצה תמצא בכל מקום. אם רק תחפש. זה לא פשוט לפרק משפחה. הדרך בה יש לצעוד לאחר המעשה קשה. דרך שכרוכה בהמון התמודדויות. צא לדרך הזו רק ברגע שתוכל לומר לעצמך "עשיתי כל מה שרק אפשר. אין בי חרטות וספקות". רק אז תוכל להתמודד עם מה שצופן לך העתיד. בהצלחה!

דונה M

New member
בוחרים

תן מבט ארוך במראה. במי שאתה. איך שאתה. בהתנהלות שלך מולה כל יום. ברצון שלך. ברגש. במוכנות. ואז תן מבט ארוך גם בה. באישתך. ואז תבחר. כי..מה אתה מצפה שנאמר? שיקולים ונימוקים יש לכל כיוון ופתרון קסם אין. מה שיש זו רק הבחירה והבחירה היא אישית ומתוך הבחירה תבוא עשייה ושלמות עם כל דרך. יום אוהבים שמח דונה M

למעלה